- 9 Ekim 2009
- 1.094
- 15
- 158
- Konu Sahibi aysecolluoglu
-
kızlar bugün sabah bir haşlanmış yumurta, iki büyük dilim kepek ekmeği, iki de light karper peynir yedim. öğlen de müsli yedim. 1 saate yakın da spor yaptım. akşama da brokoli yiyeceğim, ara öğünlerde de kuru incir ve ceviz :))
canım ders aralarında diyet bisküvilerden ya da tahıllı barlardan yiyebilirsin çantanda götürüp bence. o şekilde tamamlarsın öğünlerini ya da kuruyemiş de alabilirsin yanına :)
canım yüz bence o kadar hızlı da küçülmez, sen kalçandan feyz al bence :) oldukça da iyi gidiyorsun sen hem :)
evet canım haklısın. eti form falan atayım çantama okula giderken. yarın okulum yok tuvalete çıkaran form çayımdan içebilirim :) bol bol spor yaparım öğünde atlamam. bundan sonra okula giderken hiç değilse bi elma atıcam çantama. bugün akşam yemeğinde 1 tane kırmızı biber dolması yicem. yemekten yarım saat 1 saat sonra bisiklet çeviririm.
cevız, badem, kuru kayısı, kuru uzumde al yanına her gun form bıskuvı olmaz. 2,3 tane kuru kayısı alırsın bırazcıkta cevız.
öneri için sağol hayatımm. bide bişey sorucam belinizi tam olarak nereden ölçüyosunuz. göbek deliği hizasından mı yoksa biraz daha aşağıdanmı?
bende ne mezura var ne de tartıallaha emanet devam ediyorum öyle :)
canım bi eczanede falan tartıl diyicemde tartıdan tartıya farkediyo eczanede tartılıyorum 52 yim alışveriş merkezinde tartılıyorum 54 evde tartılıyorum 55evdekini baz alıyorum ben. dün tuvalete çıkaran form çayımdan içtim sabah aç karnına ölçtüm yine göbek deliği hizasından 2 cm incelmiştim
kızlar naparsanız yapın o kilolar geri gelecek amaann yiyin gitsin üç günlük dünyada
bende tartılamıyorum ya offf, alısverıs emrkezınde olculdum en son , gene aynı yerde olculcem hava guzel olsa cıkacaktım bugun.
bugun ogle yemegı yapasım yok ya, tavuk yıyorum ıkı gundur fenalık geldı, azıcık makarna haslayıp salatayla yemeyı dusunuyorum, evde abur cubur dolu, topkekler, halleyler, çikolatalar, pastalar borekler offf yaaa, zor tutuyorum kendımı ya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?