Aysecolluoglu'nun Diyet Günlüğü

1 ayda 5 kilo verdim:))
boyum 1.70.1 ay önce 74.2 kiloydum ve bu sabah tartıldığımda tam 69.2 kiloydum. çok mutluyum hemen sizlerle paylaşmak istedim. öncelikle şunu belirteyim bir sürü yol denedim ama hiçbiri etkili olmamıştı. 1-2 kilo verip geri alıyordum. doğum sonrası kilolarıyla başım dertteydi. kızım şu an 2.5 yaşında ve ben daha yeni kilo vermeye başladım.tabi ki eşimin desteğiyle. bu senenin sonunda ikinci çocuğuma hamile kalmayı planlıyorum . bu yüzden en azından 60 kiloya düşmek istiyorum. sizlere 1 ay içerisinde neler yaptığımı tek tek anlatacağım. çok bi zorluğu yok emin olun iş biraz da beyinde bitiyor. pozitif düşünün ve yaptıklarımı siz de yapın işte yaptıklarım:)

Sabah kahvaltıdan 45-60 dakika önce:1 büyük fincan kaynar suyun içine 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal ile karıştırıp içtim

Sabah egzersizi:30 tane mekik ,bacak hareketleri, 45-50 dakika kondisyon bisikleti sonra kahvaltı( EN AZ 800 KALORİ GİDİYOR)

Kahvaltı:2 dilim çavdarlı kepek ekmeği, 1 tane haşlanmış yumurta(1 gün yumurta 1 gün peynir), 1 tane salatalık, 1 tane yeşil dolmalık biber, 1 tane küçük domates, 1 tutam maydonoz, 1 çay kaşığı bal, 2-3 tane zeytin, 1 fincan şekersiz yeşil çay(ben kalorisiz tatlandırıcı kullanıyorum)

Ara:1 kase light yoğurt ya da 1 elma(portakal armut da olabilir) ya da 1 avuç tuzsuz leblebi

Öğle Yemeği: 1 tabak light sütle hazırlanmış müsli, ya da 1 tabak sebze yemeği 1 dilim çavdarlı kepek ekmeği ve 1 kase light yoğurt ile beraber( ben sebze yemeği yiyorsam mutlaka yanında acı biber turşusu da yiyorum) size kalmış ızgara et de yiyebilirsiniz.tabiki salatayı unutmayın. dereotunu ve maydonozu unutmayın.makarna ya da pilav yemek istiyorsanız bunu salatayla tek başına yiyin.

Ara: ilk arayla aynı( ben bazen 1 dilim kek yiyip 1 fincan yeşil çay içiyorum)

Akşam Yemeği: kendinizi içerik açısından çok kasmayın. yalnız şuna dikkat edin eğer öğlen et yediyseniz akşam sebze, eğer öğlen sebze yediyseniz akşam et yemeye özen gösterin tabiki 1 dilim çavdarlı kepek ekmeği 1 kase light yoğurt ve yine biber turşusu.(acı biberin etkisini anlatmama gerek yok herhalde)ve tabiki bol salata

Ara:ben genelde akşam yemeğinden sonra ya 1 elma ya da 1 bardak yeşil çay içiyorum size kalmış....
Yatmadan önce:sabah kahvaltıdan önce içtiğim elma sirkesini içiyorum

günde en az 8-10 bardak su içmeyi unutmayın.
günde en az 3 fincan yeşil çay içmeyi unutmayın.
sabah kahvaltıdan önce ve gece yatmadan önce elma sirkesini unutmayın
yemeklerinizde zeytinyağı kullanın

UNUTMAYIN EGZERSİZ OLMADAN KİLO VERİLMEZ

seanymph ne güzel kilo vermişsin, darısı bizim başımıza artık :) biz de böyle birbirimize tutuna tutuna zayıflamaya çalışıyoruz :))) biz de başaracağız ama çok kararlıyız :)

kızlar bugün sabah bir haşlanmış yumurta, iki büyük dilim kepek ekmeği, iki de light karper peynir yedim. öğlen de müsli yedim. 1 saate yakın da spor yaptım. akşama da brokoli yiyeceğim, ara öğünlerde de kuru incir ve ceviz :))

bende gene aynı seylerı yedım:)) sabah yarım dılım kızarmıs tam bugday, bır dılım beyaz peynır, 4zeytın domates bıber , arada bırılerı otlu pıde getırmıs ucundan azıcık tırtıkladım, oglen yarım dılım tam bugday, 3kofte buyuklugunde tavuk ızgara kırmızı bıber, kekık, ve bır tatlı kasıgı akdar sıvı yag, salata, arada dıyet lıstesınde tost dıyor ben gene elmalı pasta yedın kucuk ıkı tane, sonra pılates yaptım , az oncede aksam yemegımı yedım bezelye ıkı kasık, yogurt, salata. bırazdan yuruyuse cıkacagım aksam 9 bucuk gıbıde bır abrdak sut ve yarım muz. yuzum kuculmedı gıbı gelıyor 14 gun oldu dıyete baslayalı, kalcam sıkıalstı bıraz ve sankı belımde bıraz ıncelme var. kac kılo oldum bılmıyom yarın bı cıkıp tartılmam lazım. suratım falan kuculse bıraz motıve olacagım ya. hos kalcam 2cm ıncelmıstı olcmustum ama yetmıyo bana.

canım ders aralarında diyet bisküvilerden ya da tahıllı barlardan yiyebilirsin çantanda götürüp bence. o şekilde tamamlarsın öğünlerini ya da kuruyemiş de alabilirsin yanına :)

canım yüz bence o kadar hızlı da küçülmez, sen kalçandan feyz al bence :) oldukça da iyi gidiyorsun sen hem :)

evet canım haklısın. eti form falan atayım çantama okula giderken. yarın okulum yok tuvalete çıkaran form çayımdan içebilirim :) bol bol spor yaparım öğünde atlamam. bundan sonra okula giderken hiç değilse bi elma atıcam çantama. bugün akşam yemeğinde 1 tane kırmızı biber dolması yicem. yemekten yarım saat 1 saat sonra bisiklet çeviririm.

dogru dıyon canım , belımıde olctum az once oda 2,3 cm ıncelmıs. yuruyusumude yaptım. hadı bakalım gorcez artık. yarın cıkarsam ınsallah tartılcam.

cevız, badem, kuru kayısı, kuru uzumde al yanına her gun form bıskuvı olmaz. 2,3 tane kuru kayısı alırsın bırazcıkta cevız.

bende ne mezura var ne de tartı allaha emanet devam ediyorum öyle :)

canım bi eczanede falan tartıl diyicemde tartıdan tartıya farkediyo eczanede tartılıyorum 52 yim alışveriş merkezinde tartılıyorum 54 evde tartılıyorum 55 evdekini baz alıyorum ben. dün tuvalete çıkaran form çayımdan içtim sabah aç karnına ölçtüm yine göbek deliği hizasından 2 cm incelmiştim

bende tartılamıyorum ya offf, alısverıs emrkezınde olculdum en son , gene aynı yerde olculcem hava guzel olsa cıkacaktım bugun.

bugun ogle yemegı yapasım yok ya, tavuk yıyorum ıkı gundur fenalık geldı, azıcık makarna haslayıp salatayla yemeyı dusunuyorum, evde abur cubur dolu, topkekler, halleyler, çikolatalar, pastalar borekler offf yaaa, zor tutuyorum kendımı ya:))

makarnayı yağsız ye bari canım süzdükten sonra direk ye ben bazen öyle yapıyorum. sonuçta gerçi yine hamur ama yağ yemeyelim en azından kahvaltıda ben yarım yumurtayla 1 tabak mercimek çorbası içtim 2 dilinde küçücük kepek ekmeği. ara öğün bikaç ceviz yedim. şimdi biraz bisiklet çalışcam

puffiness 2 cm mükemmel bi rakaaam :) çok sevindim senin adına canım :)
ayşecim sen de o abur cuburları tez elden uzaklaştır bence çoluk çocuğa dağıt ya da sakla bir yere her hafta bir tane kendini ödüllendir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…