Ayşe'nin Diyet Günlüğü

miyya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
540
134
123
İstanbul
artık zayıflamak istiyorum bende günlük tutucam :) bakalım ne olacak inşallah başarırım 26 aralıktan beri dikkat etmeye çalışıyorum 63.500 düm .şimdi 62.500 kilom boyum 153 hedef kilo 55

artık zayıflamak istiyorum bende günlük tutucam :) bakalım ne olacak inşallah başarırım 26 aralıktan beri dikkat etmeye çalışıyorum 63.500 düm .şimdi 62.500 kilom boyum 153 hedef kilo 55

hoşgeldin. umarım istediğin kiloya ulaşırsın. ben başarılı olamayan günlük sahiplerindenim ama çoğu arkadaşımız başardı. darısı başımızaaa

neler yaptın mesela arkadaşım[/QUOTbu gün yediklerimi yazıyorm sabah 07.30 nesguik 1 küçük kase ve diyet süt 10.00 da 2si bi arada neskafe 12.00 patates yoğut (1 kase) çay 1 tane sigara böreği :) ama pişmanlıkla 15.30 da 1 fincan 5 i1 arada çay

akşam yemeği bol bol salata 4-5 ane sulu köftenin köfteleri ekmek yok

Son düzenleme:
07.30 nesguik ve süt 10.00 1 fincan neskafe ve 10tane çikolata kaplı fındık :) 12.00de 1 tabak pırasa yemeği 1 kase yoğurt azıcık da salata bu aralar iyi gidiyorum he heeee

hosgeldın canım gunlugun hayırlı olsun eskıden daha cok yorum yaparlardı ama sımdı herkes baska yerlere daghıldı bak sana tavsıyem cuma yarrıslarına katıl etkısı cok ben katıldım daha azımlendım...

hosgeldın canım gunlugun hayırlı olsun eskıden daha cok yorum yaparlardı ama sımdı herkes baska yerlere daghıldı bak sana tavsıyem cuma yarrıslarına katıl etkısı cok ben katıldım daha azımlendım...

bakalım artık alışınca onu da yaparız

şu hafta sonları olmasa süper olucak ama maalesef haftasonu ipin ucu kaçayor
sabah 12 de menemem peynir tahin pekmez ve 1 -2 diim de beyaz ekmek yedim yanında az şakerli çay
ben kahvaltıda acı çayı sevmiyorum
bi zaman sonra 1 bardak hazır meyve suyu ve 1 poğaça yedim
akşam da kıymalı patates yemeği 1 tabakyanında 1 dilim ekmek ve salata
şimdi de yememi bekleyen börekler var ooof of aile içinde hemde haftasonu ne kadar zor oluyo dikkat etmek

Sabah güzel bi kahvaltı ettim eee haftasonu ne yaparsınız
sofrada ne varsa yedim
öğlen şekerli bi türk kahvasi içtim
200 tane mekik çektim( bu hafta hiç mekik çekmemiştim 15 dk da leslie yapıcam sonrada biraz göbek atarım artık :)
akşama bişey yemeyi düşünmüyorum çay ve bi kaç elma mandalina ile geçiştirirsem benden iyisi yok ama benim tartı hiç oynamıyo yaaaa çok mu kötüyüm acaba ne yapıcam ben

Sabah güzel bi kahvaltı ettim eee haftasonu ne yaparsınız
sofrada ne varsa yedim
öğlen şekerli bi türk kahvasi içtim
200 tane mekik çektim( bu hafta hiç mekik çekmemiştim 15 dk da leslie yapıcam sonrada biraz göbek atarım artık :)
akşama bişey yemeyi düşünmüyorum çay ve bi kaç elma mandalina ile geçiştirirsem benden iyisi yok ama benim tartı hiç oynamıyo yaaaa çok mu kötüyüm acaba ne yapıcam ben

merhaba canım şekeri hayatından tamamen çıkarmalısın karbon oranı çok yüksek ...örnek veriyorum günde 3 küp şekerli çar içsen yada kahve günün onu eritmek için geçer aç kalırsın hemde...

şekeri hiç:19:ve karbonhidratlı ürünleri az tüketerek istediğimiz kiloya gelicez inşallah...

3 ana 2 ara yapmalıyız en az ki metabolizma hep çalışsın...en azda 2lt su ile bu iş olucak...diyete başlayalı bugün tam 7.günüm vede 2 kilom gitti bu şekilde beslenerek devamıda gelicek:34:

Son düzenleme:
evet dünkü mutlu tartı olayından sonra azıcık mola verdik ama olsun
bu sabah
yarım kepekli sandviç ekmeği içine peynir ve şekersiz çay
öğle
1 kase mercimek çorbası 1 çatal spagetti ve kıymalı sos azıcık da salata
şimdi tek favorim olan 1 bardak az şekerli türk kahvesi içiyorum

bugünkü menüm
sabah---- iki yumurta az peynir 4 tane siyah zeytin 1 bardak sıcak süt veee 1 dilim ekmek
ara--- hergün olduğu gibi 1 bardak 2 si 1 arada neskafe 1 bardak 5 i 1 arada çay
öğle--- 1 kase domates çorbası az yoğurtlu havuç ve salata
ara--- 1 bardak neskafe ve 1 bardak 5 i 1 arada çay 1 elma

kaçamakla ama bu gün toparlayacağım artık kendimi
sabah yarım simit ve çay
ara 1 tane 2 si 1 arada neskafe ve 5 i 1 arada çay

diyet konusunda uzman biri olark sana bir tavsiye vereyim o zaman..gün içinde abartmamak koşuluyla istediğini ye ,akşam 6 dan sonra ağzına hiçbirşey koyma ,2 litre su iç günde ,çabucak kilo verirsin..gün içinde yediğini insan yakıyor ama akşam yenilen yakılamadığı için kilo oluyor :34:
ben bu şekilde hem de yaş pastaları bile götürürken gayet güzel kilo verdim:34:

Bende gün içinde abartmamaya vede akşam da hafif şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum kısa zamanda kilo vermekten ziyade yeme alışkanlığımı değiştirsem kalıcı olaağını ve eski halime dönmeyeceğimi düşünüyorum yavaş yavaş da yeni düzenime alışmaya başladım ilk başlarda çok sıkıcı ama şimdi yemekte tabakları bitiremediğimi görmek beni çok motive ediyo

öğlen fırında baharatlı tavuk 2 parça yanında salata
ara çay ve 5 i 1 arada çay 1 elma
akşama hayırlısı

akşam menüm yarım kase merrcimek çorbası +2 yk taze fasulye +2 yk pilav fırında 1 tavuk budu ve patates
bana biraz abarttım gibi geldi ama napalım oldu
haaa bu arada o kadar çok çokonat yememek için direndim ki ama sonunda başardım yemedim :)
yarın daha istikrarlı bi menü bekliyorum kendimden

Back
X