Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık zayıflamak istiyorum bende günlük tutucam :) bakalım ne olacak inşallah başarırım 26 aralıktan beri dikkat etmeye çalışıyorum 63.500 düm .şimdi 62.500 kilom boyum 153 hedef kilo 55
artık zayıflamak istiyorum bende günlük tutucam :) bakalım ne olacak inşallah başarırım 26 aralıktan beri dikkat etmeye çalışıyorum 63.500 düm .şimdi 62.500 kilom boyum 153 hedef kilo 55
neler yaptın mesela arkadaşım[/QUOTbu gün yediklerimi yazıyorm sabah 07.30 nesguik 1 küçük kase ve diyet süt 10.00 da 2si bi arada neskafe 12.00 patates yoğut (1 kase) çay 1 tane sigara böreği :) ama pişmanlıkla 15.30 da 1 fincan 5 i1 arada çay
hosgeldın canım gunlugun hayırlı olsun eskıden daha cok yorum yaparlardı ama sımdı herkes baska yerlere daghıldı bak sana tavsıyem cuma yarrıslarına katıl etkısı cok ben katıldım daha azımlendım...
Sabah güzel bi kahvaltı ettim eee haftasonu ne yaparsınız
sofrada ne varsa yedim
öğlen şekerli bi türk kahvasi içtim
200 tane mekik çektim( bu hafta hiç mekik çekmemiştim 15 dk da leslie yapıcam sonrada biraz göbek atarım artık :)
akşama bişey yemeyi düşünmüyorum çay ve bi kaç elma mandalina ile geçiştirirsem benden iyisi yok ama benim tartı hiç oynamıyo yaaaa çok mu kötüyüm acaba ne yapıcam ben