• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayy ölecem ben

Derdi ne kaç yıl aradan sonra bide önemli bir ilişki olsa sebeple bulamıyorum ben. Adam hayatının neresine otuetmuşsa beni hala seviyor ya kafayı yicem ya hiç görmediğiniz konuşmadığınız bir insana nasıl sevgi duyulur
seni seviyorum beynel
şimdi ben sana seni seviyorum dedim diye seni seviyor muyum gerçekten sence
bu mu yani sığındığınız şey
bu yaşta buna mı inanıyorsunuz

Çok kişinin bu şekilde yuvası yıkılıyor. Face zaten cigrindan çıktı gerçekten sacmaliktan başka birşey değil. Bence tamamen hesabınızı kapatın.bir söz duymuştum çok etkiledi beni.sosyal medyanin gereksizligiyle ilgili .Zaten şimdiye kadar yanımda olmasını istediğim arkadaşlarım yanımda gerisi olmasada olur.

Ben yuva bozacak biri değilim dedi ama
Aması var işte saçma sapan şeyler söyledi ya ne bileyim resim istedi anla be artık seviyorum seni dedi
Kafayı yemiş olmalısın diyorum evet diyo ya ben bu adamı nasıl biri olduğunu bile hatırlamıyorum bide bana resmini gönderdi ne bu şimdi diyorum görmek istersin diye düşündüm diyo ya yuva yıkmam yıkacak şey yapmam diyo ama yaptıkları beni endişelendiriyor

Korku , ne yaparsa korku yapar insana.

Bu kadar uzun konuşmanızın korkusu aslında bu. Aciz olurum v.s hikaye. Yasaklarsam eşime ulaşır diye korku salmış.

En son yazın , bir daha bana asla yazmayın. Yazarsanız sizi savcılığa şikayet ederim. " diye.
Mesajıda silmeyin. Adamı engelleyin.

Nasıl bu kadar yazmasına müsaade ettiniz anlamıyorum.
On yıl sonra neden geldi? Ya bu kişi eşinizse ?
Saçma geldi bana 10 yıl sonra seviyorum demesi.

Bakın konu sahibi eger eşinle mutlu değilsen bunu eşinle konuş ve sorunlarını çöz ve arkadaşça ayrıl boşan yoluna git zaten kocan senden şüphe duyuyordur çünkü bu tür ilişkiler pamuk ipliğine bağlı oluyor ve tek bir facebook mesajı kadını baştan çıkarmaya yeterli oluyor, elinde internet çalışmıyorsun etmiyosun canın sıkılıyor ilgi istiyorsun belli ki , uzak dur bulaşma durduk yere ayrılmak istiyorsan mutsuzsan git güzelce boşan böyle çirkin şeylere bulaşma yazık günah.
Sen neyin kafasındasın pardon benim amacım boşanmak yada dediğiniz türde aranmak olsa gelip buraya millet bana aferin versin diye mi yazacam farkında olmadan yada farkında olup bilinçsizce bir hata yaptım konuştum ben bunun sancısını çekiyorum sizin yakıştıemalarınıza bakın karaktersizlik bu

Kaçmak acizliktir. Ben onu engellersem kaçtı dicek. Seviyor dicek ayy düşünceleri bile çıldırtıyor
peki engellemezseniz kocanızın size söyleyecekleride düşününce sizi çıldırtmıyormu tövbe yarabbim ya gece gece sinirlerim bozuldu :KK59:

Korku , ne yaparsa korku yapar insana.

Bu kadar uzun konuşmanızın korkusu aslında bu. Aciz olurum v.s hikaye. Yasaklarsam eşime ulaşır diye korku salmış.

En son yazın , bir daha bana asla yazmayın. Yazarsanız sizi savcılığa şikayet ederim. " diye.
Mesajıda silmeyin. Adamı engelleyin.

Nasıl bu kadar yazmasına müsaade ettiniz anlamıyorum.
On yıl sonra neden geldi? Ya bu kişi eşinizse ?
Saçma geldi bana 10 yıl sonra seviyorum demesi.
Adamın resmi arkadaşları profilimde görünüyor eşim olması imkansız gibi bir şey

Sen neyin kafasındasın pardon benim amacım boşanmak yada dediğiniz türde aranmak olsa gelip buraya millet bana aferin versin diye mi yazacam farkında olmadan yada farkında olup bilinçsizce bir hata yaptım konuştum ben bunun sancısını çekiyorum sizin yakıştıemalarınıza bakın karaktersizlik bu
Pardon seninle istersen mahkemede konuşalım sen bana karaktersiz mi diyorsun asıl sen neyın kafasındasın ?

Ya deli olucam şuan nasıl sinirlendim anlatamam vicdani duygularım sömürülüyor.

İki gün önce facebook tan biri merhaba dedi
Çıkaramadım
Beni tanıcağım şekilde okuduğum bölümü işte kendi bölümünü söyledi
Sonra işte bana teklif ettiğini söyledi ben öyle söyleyince mektup hatırladım o bana yazmıştı sanki neyse konuşma çok sürmedi nasıl oldu bilmiyorum biz ayrıldık zaten sevgili de değildik neyse
Aradan 10 yıl geçmiş ben evlenmişim mutlu huzurlu neyse adam bana geçmişten bahsediyor hatırlamıyorum diyorum salak bırak mıyor ya engellemek istemiyorum bu acizliktir kaçıyor olacam ona göre sevdiğim için yaptığımı unutmak istediğimi sanacak gece sana herşeyi açıklıcam dedi bende istemiyorum rahat bırak beni dedim.
Tamam o zaman dedi
Ya eşim profilimde görünüyo bu manyak gidip eşime yalan yanlışı şeyler anlatmaz dimi uff ne belalı başım var ya mıknatıs gibi bütün kötülükleri çekiyorum sanki
Salak kafam ya kimse kim sanane ne demeye cevap veriyon
Engellemek acizliktir falan ergenliklerle uğraşcam derken evliliğin yıkılacak

Neye ne tepki verir düşünemiyorum ki ikilem arasında kaldım Elim engelleyen gidip geldi. Eklwmiyoeum dediğimde kaçıyorsun çünkü beni seviyorsun dedi
desin arkadaşım bırak ne derse desin onun ne dediği önemlimi kaybedeceklerine değermi bi silkelen kendine gel

Neye ne tepki verir düşünemiyorum ki ikilem arasında kaldım Elim engelleyen gidip geldi. Eklwmiyoeum dediğimde kaçıyorsun çünkü beni seviyorsun dedi

Sizde buna kandınız yani ,inanılır gibi değil.

Adama yazıp duruyorsunuz. Resmen koz veriyorsunuz. " Yazsana " nedir yahu.
Kusura bakmayın da bu kadar yazmasına siz müsaade etmişsiniz.
Eşiniz ne dese haklı.

Nedir bu korku ?

seni seviyorum beynel
şimdi ben sana seni seviyorum dedim diye seni seviyor muyum gerçekten sence
bu mu yani sığındığınız şey
bu yaşta buna mı inanıyorsunuz
Hayır geçmişi dün gibi anlatıyor ya. Sanki yeni yaşamış gibi

engelledin geçti bitti, daha ne bu stres, sakin olun ok.

Yani eşimin gelmesini bekliyorum artık istesemde samlayamam bir şekilde kendimi ele veriyorum

kaale almadığın birinin hakkında ne düşüneceğini niye bu kadar önemsiyorsun :KK14: asıl kaygılanman gereken kocanın engellemezsen hakkında ne düşüneceği olmalı..belayı kendin açıcan bu gidişle başına git eşine söyle bence ve engelle:KK14:

Bu face olaylarınıda hep şaşırmışımdır olmaz dediğim şeylerde hep olmuştur çok bela bir şey birde engelliyemem dedin ya sen acaip takıntılısın kendi kendinin cehennemini kendin yaratıyorsun kendine , bu takıntı niye anlamadım?

"Hayirdir birader, esime gece yarisi birseyler yazacakmissin, burasi müsat degil benim sayfaya davet edeyim seni, orada anlat neymis ne degilmis. Senin derdini esim bilemez ben bilirim" diye esiniz, ya da siz yazsaniz korkar belki.

Back
X