Az da olsa birikmişimi kendim mi saklamalıyım?

Babana güveniyor musun?
Kaç yaşındasınız?
Kendine hesap aç koy ..
21 yaşındayım.
o hesabındaki paranın da ben ve kardeşim için oldugunu söylüyor araba aldı ordaki paraya dokunmadi bile ama ben kendime harcamak istiyorum. ben isteyemem ki verince. utanırım yani. motor almak istememe de zaten çok kızıyor. ama çok bir para da değil bu o kadar büyüttük para saklıyor benden de desin istemiyorum.
istersen hesap aç ama senin paran az benimkine koyalım diyor işte. kararsız kaldım

bankaya tl yatırıp ordan alabilirsiniz .. en paranın makas aralığı dardır gündüz vakitlerinde..
yarına kadar dolar almak mantıklı yarın akşam fed den sonra artma beklentisi var..
Sağolun kızlar Nooption Nooption Alys Alys
Peki şuan bankada olan parayı nasıl değerlendirebilirim canım. Kızımın vadeli hesapta 2bin civarı parası var,senelerce bozmayacağız sürekli ekleniyor olacak. Dolara çevireyim ben bunu dimi?

ya benim tanıdığım döviz almayı düşünüyo ne dersin alması iyi olur mu malum piyasanın hali ortada

valla büyük rakamlardan bahsediyorsan o riske benim lafımla girilmez:)) ama dediğim gibi bugün alıp perşembe yükselecek gibi duruyor perşembe satabilir kısa vadede..

Sağolun kızlar Nooption Nooption Alys Alys
Peki şuan bankada olan parayı nasıl değerlendirebilirim canım. Kızımın vadeli hesapta 2bin civarı parası var,senelerce bozmayacağız sürekli ekleniyor olacak. Dolara çevireyim ben bunu dimi?

vadeyi bozmak dolar 2,82 lere falan gelirse mantıklı olabilir sanırım .. vade bitiminde doların ne kadar olduğuna piyasalara bakıp vade sonu kazancınıza bakıp karar vermeniz mantıklı..

Daha çok faiz gelsin diye yapıyor sanırım ama gerek yok. Kendi adına hesap açıp her ay paranı ekle bence.
Benim kızımın da hesabı var, henüz 3 yaşında. Bayram harçlıklarını hep onun hesabına atıyoruz
Bende kızım için yapayım ( : güzel fikirmiş

aa banada öneride bulunur musunuz
ziraat bankasında hesabım var zor günler için kenara atıyodum napim o parayı bişeye mişeye çevireyim mi değerlenmesi için:KK53::KK53::KK53:

Nasil kucucuk para?
Calismis didinmissin.
Her kurusu degerli.
Bende anneme veriyorum parami ama, geride istiyorum lazim oldukca.
Annen babana bu konuda guvenmiyosan verme hic.
Babana verince annenede citlatamazmisin "anne babama soyle parami verebilirmi" diye?
Ayrica neden cekinesin anlamadimki.

Back
X