Az önce aldım nasıl kızlar

UcukMavi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
10.655
734
413

bugün markafoniden bambi butiğinden aldım.gündüz site hata veriyordu alamamıştım düzeldiği zamanda ayakkabıların tüm renkleri tükenmişti,çok üzüldüm az önce tekrar bakayım dedim içimde kalmıştı çünkü
nasıl olmuş bilmiyorum ama tüm renklerin numaraları vardı hemen aldım tabi

Son düzenleme:

süper cok beğendımmm

Çok hoş canım umarım rahat rahat giyersin ben dolgu topuk giyemiyorum malesef niyeyse bende bilmiyorum

teşekkürler cnm. neden giyemiyorsun merak ettim en rahat topuklu ayakkabıdır halbuki dolgu topuk

Ya ben topuklu aslına bakarsan pek giyemiyorum ayağımda ağrı yapıyor genelde babet ve spor ayakkabı tercih ediyorum tabii iş dışında klasik giyince mecburen giyiyorum zaten topuklu ayakkabılarım iş yerindeki dolabımda dururdu ben düz tabanla işe gider gelirdim topuklularıda nasılsa oturuyorum diye iş yerinde giyerdim

anladım cnm. ben çok seviyorum topuklu ayakkabıyı özellik dolgu topukta çok rahat ediyorum düz gibi geliyor bana

guzelmiş. ne kdara aldın. ben dolgu topuk pek begenmıyorum ama zıncırı cok hoş duruyor :) hayırlı olsun.

güzel canım güle güle giy nerde giyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…