teşekkürler cnmgüzelmiş canım güle güle kullan
teşekkürler cnm bende çok beğendimwaaawwww çok güzelllgüle güle giyin canım
teşekkürler cnm. neden giyemiyorsun merak ettim en rahat topuklu ayakkabıdır halbuki dolgu topukÇok hoş canım umarım rahat rahat giyersin ben dolgu topuk giyemiyorum malesef niyeyse bende bilmiyorum
teşekkürler cnm. neden giyemiyorsun merak ettim en rahat topuklu ayakkabıdır halbuki dolgu topuk
anladım cnm. ben çok seviyorum topuklu ayakkabıyı özellik dolgu topukta çok rahat ediyorum düz gibi geliyor banaYa ben topuklu aslına bakarsan pek giyemiyorum ayağımda ağrı yapıyor genelde babet ve spor ayakkabı tercih ediyorum tabii iş dışında klasik giyince mecburen giyiyorum zaten topuklu ayakkabılarım iş yerindeki dolabımda dururdu ben düz tabanla işe gider gelirdim topuklularıda nasılsa oturuyorum diye iş yerinde giyerdim
guzelmiş. ne kdara aldın. ben dolgu topuk pek begenmıyorum ama zıncırı cok hoş duruyor :) hayırlı olsun.
teşekkür ederim kızlar.59.9 aldım cnmBen de beğendim güle güle kullan :)
çok şık,farklı......güle güle kullanın.............
teşekkür ederim kızlar özel bir gün için aldım cnm.farklı şeklilerde konbinleyip her yerde giylebilecek bir ayakkabı.güzel canım güle güle giy nerde giyeceksin
teşekkür ederim.cok beyendim gule gule geyim bu yilin modasi bu tip ayakkabilar
teşekkürler ayşecim 59.9 tlgüle güle giyin canım çok beğendim her ayakkabıyı beğenmem bunu çok beğendim fiyatı nedir acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?