Az önce boşandım arkadaşlar:(

vixtrola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
130
67
48
35
Az önce boşandım ve çıktığımdan beri ağlayamadım bile.Resmen ruh gibiyim şuan Mahkeme sırasında çok güçlü durdum güldüm ettim ama eski eşimin suratı beş karıştı.Belki ileride pişman olur diye bilerek güçlüymüş gibi durdum.Erkekler sonradan pişman olurmu sizce?

geçmişe değil geleceğe bakın bence artık,hayat kısa ve sağlıklı yaşamak lazım...umarım çok güzel gelecek günleriniz olur

Gecmis olsun. Inanin bir sure sonra sirtinizdsn buyuk bir yuk kalktiginj hissedeceksiniz. Eski konunu okudum. Boyle bir adami pisman olsa da olmasa da bosverin. Siz kendinize guzel bir yol cizin. Pisman olup geri donerse de kabul etmeyin cunku bu yasanmisliklarla mutlu olunmaz. Hep isitip isitip gundeme gelir. Siz yolunuza bakin. Cok mutlu olmanizi dilerim.

Bu karma karışık ruh haliniz şu an çok normal. Boşanırken kadınlar genelde güçlü oluyor ama sonrasında bir boşluğa düşüyoruz. Ama emin olun pişman olsa ve yeniden birleşseniz bile o birleşmede bu saaten sonra kâr etmez. Bir kere bir yerlerden koptunuz çünkü.

Boşanacak raddeye gelmek de üzücü, boşanmak da ağır bir imtihan.
Üzülmeniz normal şu an ama sizi bu raddeye getiren sebepleri unutmayın.
Her şey gönlünüzce olsun bundan sonra.

Geçmiş olsun. Önünüz, yolunuz ferah olsun. Oyalanacak birşeyler bulun bence kendinize. Böylece hissettiğiniz boşluk duygusu da en az zararla biter gider insallah.

Olmaz bence kendini oyalayacak mesgaleler bul unut gitsin erkekler icin uzulmeye degmez

Yakın zmanda bende bosanicam insan elbette üzülür ama hicbir kadın bu kararı kolay veremiyor. İhanet şiddet varsa düşünmeyin hayırlısını dileyin Allah büyüktür

Galiba öyle şimdi insan böyle düşünüyor boşluktan dolayı ama bitmeyen bir acı yok galiba

Aslında sadece pişman olmasını istiyorum :) çok teşekkür ederim❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…