Az önce boşandım ve çıktığımdan beri ağlayamadım bile.Resmen ruh gibiyim şuanMahkeme sırasında çok güçlü durdum güldüm ettim ama eski eşimin suratı beş karıştı.Belki ileride pişman olur diye bilerek güçlüymüş gibi durdum.Erkekler sonradan pişman olurmu sizce?
teşekkür ederim :)Hayata actiginiz bu yeni sayfada herseyin gönlünüzce olmasini diliyorum.
Doğru diyorsunuz aslında hiçbir erkeğe değmez :)Olmaz bence kendini oyalayacak mesgaleler bul unut gitsin erkekler icin uzulmeye degmez
öyle şeyler yok genelde sudan sebeplerden oldu öyle olsa zaten pişman olsada dönülmezki :)Yakın zmanda bende bosanicam insan elbette üzülür ama hicbir kadın bu kararı kolay veremiyor. İhanet şiddet varsa düşünmeyin hayırlısını dileyin Allah büyüktür
Galiba öyle şimdi insan böyle düşünüyor boşluktan dolayı ama bitmeyen bir acı yok galibaBu karma karışık ruh haliniz şu an çok normal. Boşanırken kadınlar genelde güçlü oluyor ama sonrasında bir boşluğa düşüyoruz. Ama emin olun pişman olsa ve yeniden birleşseniz bile o birleşmede bu saaten sonra kâr etmez. Bir kere bir yerlerden koptunuz çünkü.
Aslında sadece pişman olmasını istiyorum :) çok teşekkür ederim❣Gecmis olsun. Inanin bir sure sonra sirtinizdsn buyuk bir yuk kalktiginj hissedeceksiniz. Eski konunu okudum. Boyle bir adami pisman olsa da olmasa da bosverin. Siz kendinize guzel bir yol cizin. Pisman olup geri donerse de kabul etmeyin cunku bu yasanmisliklarla mutlu olunmaz. Hep isitip isitip gundeme gelir. Siz yolunuza bakin. Cok mutlu olmanizi dilerim.
çok aşılmayacak şeyler yoktu aslında.aldatma,darp,hakaret tarzı şeyler yoktukolay degil tabikii, suan boyle hissetmeniz normal, zor olsada gececek.
evliliginizin nasil bittigine bagli pisman olup olmamasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?