Az önce boşandım arkadaşlar:(

Önemli olan pisman olursa affedicek misiniz ?

Boşandınız kendinize yeni bir sayfa açtınız artık düşünmeyin bence pişman olur mu olmazmı diye.

Neden bosandiniz bence pişman olup olmaması boşanma nedeninize bağlı

Niye pişman olsun? Pişman olsa iş boşanma aşamasına geldiğinde vazgeçirmek için uğraşırdı. Pişman olsa ne değişir? Denenmişi tekrar mı deneyeceksin

Ben sizin eski konunuzu okudum. Eski eşiniz sudan sebeplerle dediğiniz sebepleri demekki evliliği tıkayan şeyler olarak görmüş. Sonlandırdığına göre okadarda sudan sebep değilmiş. Mantık yönünü duygularının önüne geçirmiş ve sizle bir gelecek görememiş. Bu nedenle sizi okadar şiddetli sevmediğini düşündüm. Açıkçası geri dönse de siz kabul etmeyin.

evet en ufak şeye bile takardı kafasını zaten.kendi kafasında oluşturduğu bir kadın modeli var onun aynısını bulacağını zannediyor galiba

Neden bosandiniz bence pişman olup olmaması boşanma nedeninize bağlı
ben çok isteksiz kaldım birde ablası ilişkimize çok fazla karıştı oyüzden tartıştık sürekli birde benim evliliğe uygun olmadığımı düşünürdü hep yani aslında ben öyle hissettirdim ona çok fazla genel olarak bunlardı sebepler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…