Ben hep pişmandım zaten :)Siz zaman geçtikçe pişman olacak gibi duruyorsunuz...
:) geçermi dersinizBu da geçer
Vardır rabbimin bir bildiği belki daha güzel şeyler olacak hayatında hep olumlu bak geleceğezaten oturmadığı için böyle oldu bir anda oldu bitti herşey.bir anda evlendik bir andada boşandık
Evettt:) geçermi dersiniz
Affetmem ama o pişmanlığı yaşasın istiyorum sadeceÖnemli olan pisman olursa affedicek misiniz ?
Ne güzel yazmışsınız kendimi çok iyi hissettim iyiki varsınızOldu,bende döndüm.Merak etme,gaybi Allah bilir ama büyük ihtimalle olacak ama sen dönme bir üst levelden yaziyom.
Teşekkür ederim ama insan bazen onuda görmek istiyor geride bırakılma hissi çok kötü çünküGeçmiş olsun.
Bu saatten sonra pisman olsa ne olmasa ne
evet en ufak şeye bile takardı kafasını zaten.kendi kafasında oluşturduğu bir kadın modeli var onun aynısını bulacağını zannediyor galibaBen sizin eski konunuzu okudum. Eski eşiniz sudan sebeplerle dediğiniz sebepleri demekki evliliği tıkayan şeyler olarak görmüş. Sonlandırdığına göre okadarda sudan sebep değilmiş. Mantık yönünü duygularının önüne geçirmiş ve sizle bir gelecek görememiş. Bu nedenle sizi okadar şiddetli sevmediğini düşündüm. Açıkçası geri dönse de siz kabul etmeyin.
haklısınız ama insan yinede o duyguyu tatmak istiyorBoşandınız kendinize yeni bir sayfa açtınız artık düşünmeyin bence pişman olur mu olmazmı diye.
Neden bosandiniz bence pişman olup olmaması boşanma nedeninize bağlı
Denemek değil ama onu yaşamak istiyor insanNiye pişman olsun? Pişman olsa iş boşanma aşamasına geldiğinde vazgeçirmek için uğraşırdı. Pişman olsa ne değişir? Denenmişi tekrar mı deneyeceksin
ben çok isteksiz kaldım birde ablası ilişkimize çok fazla karıştı oyüzden tartıştık sürekli birde benim evliliğe uygun olmadığımı düşünürdü hep yani aslında ben öyle hissettirdim ona çok fazla genel olarak bunlardı sebeplerNeden bosandiniz bence pişman olup olmaması boşanma nedeninize bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?