az önce sevgilimden ayrıldım :(

Bu ne şimdi yahu anlamayamadım. Sevgilin akvaryumdaki balığa yem atar edasında davranmış resmen. Bunu hangi maksatla yaptığını hissedebildin mi iyi ya da kötü manasında? Belkide onun daha önceki ısrarlarına 'bize gel, ailemle tanış' isteklerini kabul etmediğin için bu şekilde, bir tepki mahiyetinde davranmış olabilir. Kısasa kısas mantığında yani. Sevgilini en iyi sen tanırsın ve iki yıl beraberliğiniz olduğunu söylemişsin. Seni ciddiye almayan biri bence bu kadar zaman geçirmez biriyle. Aile konusuna gelince daha önceki ilk isteğini kabul etseydin sana bu şekilde karşılık veremezdi. Ciddiyetsiz biri de sana bu teklifi bu kadar süre yapmazdı diye düşünüyorum. 'Ok' yazması da anlık kızlığından olabilir. Bence bekle sana geri dönüp konuşmak isteyecektir.

Konuya yapacagim yorum, adamin 29 yasinda oldugunu ogrenmemle degisti..

Vakti zamaninda bi adamla gorusuyorum ama bazi nedenlerden (ayni isyerindeyiz) gorusmek istemiyorum ben hic.. Beni ikna etmek icin ne laflar ne laflar.. Hemen yarin evlenelim, hemen ewlilikle aciklayalim kuruma, yarin hemen annemle tanis vs. Derken ben hic sallamiyorum tabu. Bi gun ciddi ciddi annesiyle tanistrdi beni ki daha hic cikmiyoruz..

Neyse ben bu hareketinden sonra, aptalim ya, aa diyorum bak adamin niyeti guzel, ciddi.. Ayni isyerindeyiz ama fazla uzatmama taraftari diyorum ve kabul ediyorum..

Neyse bis sevgili olduk. Gayet guzel gidiyo.. İliski icinde evlilik muhabbetleri girla gidiyo. Ben daha erken birbirimizi taniyalim diyorum erteliyorum.. Neyse yawastan tanisiyoruz, anlasiyoruz derken 5., 6. Ay artik isyerinde de yawastan duyulmaya baslayinca bunun bu ewlilik laflarindan birinin ardindan artik tamam diyorum, zamani geldi. En azindan ailekerimiz tanissin diyorim, isyerinde de duyulmaya basladik.. O gunden sora adamda evlilik lafinin 'e'si gecmiyor..

Bende tabi kizim ya gurur yaptiim hic acmiyorum konuyu, hani aileler taniscakti vs..

5-6 ay daha belki boyle geciyo. Ben artik iyice işkilleniyorum tabi, gurur murur hakketire artik gicikligina hadi diyorum noldu tanisma isi oyaliyo daha erken korkuyorum vs..

Hatta bi gun masadan kalktim bitti bu is, senin ne oldugun ortaya cikti diye beni kaptigi gibi ewine goturdu ailesiyle tanistim..

Ben tabi yine salagim ya inaniyorum 'aa adam korkuyomus demekki beni kaybetcegini anlayinca hemen elini cabuk tuttu'..

Bi sure daha bu tanisma mevzusuyla oyaliyo beni. Yok ailem seni cok begendi fln ama dewami yok..

Sonra ben yine agzima doluyorum ewlilik laflarini derken bi gun noluyo biliyomusun? Biz hic birbirimize gore degiliz Basindan beri bu boyleydi, benimkisi bi hewesti vs. Diye beni terkediyo:)

Meger adam basindan beri beni ewlilik taktigiyle oyalayip yalniz kalmiyo iste. Bu adamda 30lu yaslarinda..

Erkek milleti biliyoki kizlarin hassas noktasi ewlilik. Burdan vuruyolar bizi.. Sevgilinin muhabbetini de benim hikayeme benzettim.. Dikkatli ol, 2senedr berabermissiniz. Ciddi bi adimini gormeden asla inanma ve affetme derim..

tüm yorumlara teşekkür ederim. akşam mesaj attı; " çok mutsuzum birazcık görüşelim mi?" diye. neyse biraz uğraştıktan sonra çıktık bir yere gittik. Özetle bana şunları söyledi: Daha önce hep reddettiğim için bu sefer çağırdığında ciddiye alarak çağırmamış nasıl olsa reddederim diye. böyle güzel giden bir ilişkiyi bu saçma nedenle bitirmene izin veremem dedi. bu arada mesajıma "ok" diye cevap vermesini de açıkladı. kendimi eski sevgilisiyle kıyaslamama kızmış eğer uzatırsa işler daha kötü olur diye uzatmamış biraz sakinleşmeyi beklemiş. sen benim bu yaşıma kadar en sevdiğim insansın nasıl olur da kendini başkasıyla kıyaslarsın dedi. bugünkü ciddiyetsiz tavrından dolayı özür diledi, ısrarla beni evlerine çağırdı yine.. bugün olmaz dedim. dersimi aldım bir daha asla böyle konularda şaka yapmam dedi. ayrılmamak için ne yapmak gerekirse yapalım istersen bir süre aramayayım seni beni özle belki iyi gelir dedi, ne istersen yaparım dedi baya bi çırpındı :) sonuç olarak barıştık. açıklamalarını tam aktaramasam da kötü bir niyeti olmadığına inandım ben. düşüncesizce davrandı bugün, ve cezasını da çekti. tabii ki triplerim devam edecek ara ara laf sokacağım bu konuda

canım ben bu sene mezun oldum üniversiteden ve işe başlayıp bir süre kendi başıma yaşamadan evlenmeyi düşünmüyorum. ben işe başlayana kadar sevgilim evlilik mevzusunu açmayacak. ben öyle bir karar aldım yasakladım konuşmayı bir yıl önce. en son konuştuğumuzda -yani yasakladığım gün- son bir söz söyleyeceğim dedi; benden daha iyi anlaştığı biri çıkmazmış karşısına daha iyi bir ilişki hayal edemezmiş, bu evlilik konusunu açamasam da sen benim niyetimin ne olduğunu bil dedi. yani biz bu konuyu o şekilde kapattık arada bir tabii ki ağzından kaçırıyor bende kapatıyorum konuyu.

canım bunun şakası olmaz çok kırıcı bişey aynısı ablamın başına geldi bide evde hazırlık falan yapmaya başlamıştık demesin mi şaka diye resmen dalga geçmiş yanibide sadece ok yazmış sanki sus artık dermiş gibi tam sinir bozucu bir durum sakın arama mesajda atma bu konuda kesinlikle sen haklısın bişey yazarsan ona eminim üste çıkacaktır

adam 29 yaşında ve hala böyle çocukça oyunlar peşinde, ilginç. kaldı ki zaten ortada ciddi bir şey yok tanışmak zorunda değilsiniz onun ailesiyle.
bir de artık hiçbir şey eskisi gibi değil. eskiden insanlar evlilik falan düşündüklerinde tanıştırıyorlardı kız arkadaşlarını ya da erkek arkadaşlarını. şimdi iki günlük sevgililerini anne-babalarına getiriyorlar benim gözlemlediğim kadarıyla.
ben pek modern değilim bu konuda, o yüzden yaptığı hiç normal gelmedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…