Az önceki Kavgamız

sen neden iletişimini sürekli şiddet içeren davranışlarla yapıyorsun?
şu durumda evet eşin haklı.
sonunu görmeden fevri davranışlarda bulunmaya devam ettiğin sürecede haklı olmaya devam edecek.

Tabiri caizse biraz kasiniyorsun kusurabakma

Adamin suratina niye firlatiyorsun?
Isim gucun yok da adama sarmissin.

Kendine bir mesgale bul adamla ugrasma

bence sen haksızsın. hem tişörtü attım diyip hem de incelik bekliyosun. kötü bi şey yaparak iyi sonuçlar bekleyemezsin

KIZLAR BU KONU SAHİBİ BENCE ŞİZOFREN. PROFİLİNE GİRİN BAKIN MANYAK MANYAK KENDİ AKLINCA YAZIP ÇİZİP OYNUYOR SONRA KONU BAŞLIĞI AÇIYOR. GİRİN BAKIN BU KADININ PROFİLİNE ANLIYCAKSINIZ. BENCE O ADAMA YAZIK SENİN GİBİ BİR RUH HASTASI KARISI OLDUĞU İÇİN. KIZIM SENİN HİÇ İŞİN GÜCÜN YOKMU GİT TEMİZLİĞİNİ YAP YEMEĞİNİ YAP ÜTÜNÜ YAP ALLAH ALLAH YAAAA.

Allah eşinize sabır versin. Ufak bir espiriyle şunu sepete atsan nolur dersin. Hatasını anlar konu kapanır. Surata atmak ne demek. Bilmiyorum sanırım canınız ciddi bir kavga çekiyor. Diğer konularda baya sıkıntılı baktım şöyle bir de adam anlayışlı davrandikca kasiyorsunuz. Hayatı kendinize zehir etmeyin. Siz sanırım şu hep bahsedilen enerji vampirlerinden olmalısınız. Bizim bile burdan enerjimizi emip tukettiniz. Tabi teşbihte hata olmaz derler.

Erkekler
Kadınları köle gören zavallılar.
Dün marketteydim adam başında bekliyordu çomar gibi
Kadına şunu al bunu al diyordu iğrendim
İki erkekte aynısı yaptı meşelikler
Sizinki de öyle meşelik

Bunlar hep boş olmaktan bomboş olmaktan. Çalışsanız keşke bişeyler üretince kafanız dağılır...
Aynen

Bos vakti cok olanlar boyle 11 yasindaki kayinina takip gece yarisi adamin suratini cirmalar, yuzune birseyler firlatir falan

Konu sahibinin ya fazlaca bos vakti var , ya ciddi psikolojik sorunlari var ya da bizle dalga geciyor

siz nasıl evlendiniz kuzum?
eşinizle severek mi evlendiniz? düğünde ne gibi sorunlar yaşadınız?

çok fena konular çıkar sizden

Cok bos seyler icin huzursuzluk cukariyorsun. Kusura bakma

Hayır gerçekten eğleniyor musunuz merak ediyorum ?
Eğlenceli mi yani şimdi bu ?

Kurgular çok zayıf bari biraz hakkını verin.

Bu küçük şeyler bizim evde her gün yaşanıyor kaldı ki her tartışmada konu acsak burdan çıkar dünya turu yapar geri gelir konular çocuğunuz yok dimi iş bulun kendinize üretin çalışın birde yardımcı tutarsınız en azından eşiniz buda yıkansin dediğinde zorunuza gitmez

Ay allahım sen ne çeşit bi insansın yaa adam iyi dayanıyor sana neden bukadar takintili bi insansın Hayati güzel yaşamak varken burda ne dertler var bence oku ve şanslı olduğunu gör kendine çeki düzen ver yoksa o sansinida kaybedeceksin ben gıcık oldum öyle sabırlı bi esin oldugu icin bence git bir şükür namazi kıl burda bunu dert diye yazacagina

Dert edecegin son sey kirli bir elbiseyi,makinenin yikamasi olsun. Ne kadar gereksiz bir kavga. Ne var sanki ayaginin ucuna koyduysa. Alip aticaksin makineye yikanacak oldu bitti. Ama sen esinin suratina atmayi tercih etmissin.
Gereksiz bom bos bir kavga.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…