Az önceki Kavgamız

taharet konusu,11 yasindaki cocuk,ardindan da bu

istikrariniz denilecek laf bulamiyorum

fakesiniz dimi

yahut biziimle dalga geciyorsunuz

yeni konu acana kadar 30 sayfa yazilan onceki konunuza neden cevap yazmiyorsunuz??
aynı üye mi
yazık kocasına
11 yasındakı cocuk konusunu okudum
çok acıdım eşine ve cocuga

2. üyeliksin değil mi?
yazım tarzın çok tanıdık.

Alalh esine sabirlar ihsan eylesin sen piskolaga gitbence. Adamin her dedigine kulp buluyosun. Kavga cikarmaya yer ariyorsun.

Esim benim yuzume kiyafet atsa herseyini toplar cope atarim
Hem esine siddet uyguluyorsun
Hemde kusunce kiziyorsun
Aynisini sana yapsa bosanicam derdin
Bence biraz kendini elestir karsindakine saygi goster

Ya siz kötü evlilikler görmemişsiniz. .sanki evlenince prenses olacaktınız olur öyle şeyler kocanizdir size kalkıp tükürmemis size kalkıp şiddet uygulamamis çok şükür kalkıp bu laf için niye huzurunuzu yuvanizi bozuyorsunuz sizin cevrenizin size gulmesinimi istiyorsunuz allah aşkına huzur gitmi birdaha gelmez bide bazı arkadaşlar bosamadan bahsediyor cokmu kolay acaba bosmak hadi boşandı bu arkadaşımız ee ne olacak sormazimi niye bosandin diye ne diyecek kocam benim yüzüme tişört at ee bumu sadece evet o arkadaşa sadece gülüp geçerler çok şükür aldatimi siddetmi uyguladimi yok tişört akılı olun böyle basit şey yüzünden huzurunuzu bozmayın

Kimse demesin biz dört dörtlüyüz her evde olan ufak tefek şeyler

Esine elini yikamadin taharette almazsin demis. Kardesine kizmiyo diye gece adamin yuzunu cirmalamis. Ben olsam boşardım. Bisey yapmamismi

gerçek olduğunuzu düşünmüyorum.
bu kadar üst üste benzer konular açıyorsunuz ve aslında verilecek tepkiyide biliyorsunuz.
ama böyle insanlar yok mu hayatta elbet var.ben burada gözardı ediyorum sizi.
gerçek hayatta da böyle bir buton olsa keşke.
biz neysede eşinizin çok işine yarardi:)

Ben kötü bişey demedimki ben sadece düşünce mı yazdım

bosan diyenler kadina değil adama üzülüyor.
:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…