- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.741
hayırlı olsun allah kolaylık varsin çok teleşeli oluyo ya dügün ne zaman
sen yurdısındanmısın kız ben fazla takip edemiyorum bide aşırı unutkanlık var eesenin ki daha zordur biz gelini trbz dan alıyoruz da zor ya
biz erzincanlıyız gelin trbzlu valla bizim ki kolay oldu bi gittik hem istedik hem söz nişan taktık geldik geçen haftada çeyizi geldi serildi tenmuzun 1 de burda nikak var istanbuldayız biz
iyi yapmis gelin gözüme girdivalla bizim gelin git gel masraf olmasın dedi annesileri de ikna etmiş biz o gün tanimaya gidecektik gelmişken hepsi olsun dediler ama tabi araştırıp soruştuduk biz de onlarda bide karşı tarafı düşün mek lazım maddi manevi külfet oluyor yurdışınamı gelip istadeiler seni
seninle sohbet emek güzel oluyor ama malesef çıkmam lazım camaşır asacam daha eşim geliyor oda yurdışına gidip geliyor hazırlık yapcam dahaseni hafızama kaydetim slmlaşırız artık
günaydin kizlar cok sinirliyim
benim kücüklügümden beri bir arkadasim var anne ve babalarimiz okuldan tanisiyor ve biz beraber büyüdük.
bu arkadasin 3 yil önce bir sevgilisi vardi sonra ayrildilar ama cocuk hala benim arkadasi arayip duruyordu.
2-3 hafta önce arkadas bana o cocugun numarasini falan sildigini söyledi ve hayata yeniden basladigini (sevdigi cocuk arkadasimi 3 sene oyaladi, bekletti-sevgili degildiler ama).
ve o günden beri arkadasim okulda cok düsünceli olmaya basladi cok sakin hic konusmuyordu benimle.
dün kardesim eve geldi ve bana arkadasimin nisanli oldugunu söyledi.ve benim bundan haberim yok. basima kaynar sular indi resmen.
aradim telefonuma cevap vermedi dün 2 defa aradim.
Oha ya !! kimle nişanlıymış ? o cocukla mı ?
Ay yuh bi kaşık suda boğardım heralde onuu
evet cnm o cocukla.
en kötüsüde bana hep sevgilim yok diyordu. bütün arkadaslar cok kiziyoruz ona
günaydın prensesim nasılsın?
arkadaşınla ilgili olayı okudum da bu nasıl arkadaşlık hem de 23 sene diyorsun
günaydin tatlim
iyim cnm sen nasilsin?
hic sorma kuzu yaaa basimdan kaynar sular indi. ama gercek yüzü cikti ortaya. bundan sonra bende ona hakettigi kadar davranicambaskalari bile benden önce duymus nisanlanacagini.
ben de iyiyim canm
boşver artık sen de onu onun seni önemsediği kadar önemse. yuh artık yalan söylemesi ayrı bir olay, haber vermemesi de cabası
ben onu nisan kiyafetli alma planlarima dahil ediyordum beraber gideriz falan iste. onun yaptigina bak. persembe günü okulda görüsecegiz bakalim ne bahane bulucakammaaaannnnn banane yaaaa ne yaparsa yapsin artik.
benimde moralim bozuk neco kizdi bana sabah :26:
sor bakalım ne dicek ben de merak ediyorum
neden kızdı canım noldu? :26:
biz firma iflaz etmeye yakinken baska bir firma burasini satin aldi. biz her sabah bankaya gidiyoruz biliyorsunama kendi arabalarimizla gidiyoruz benzin mazot masraflarini da patron karsiliyor.
fakat dün patron yeni araba almis sirket icin, bizim icin ki bundan sonra o arabayla bankaya gidicekmissiz.
bende bunu necoya anlattim kizdi bana "hayir gitmiceksin" dedi. sirketin arabasi oldugu icin.
bunda benim sucum ne? anlatiyorum anlamiyor :26:
sen bu zamana kadar hangi arabayla gidiyordun canım?
neconun kızdığı şey tam olarak ne
kendi arabamla gidiyordum cnmneye kizdigini bende tam bilmiyorum ama sirketin arabasi oldugu icin onunla gitmeme izin vermiyor
e ne yapıcaksın peki?
bankaya gitme işlerini sen yapmasan sorun olur mu? ya da necoyu ikna ediceksin bunda bir sakınca olmadığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?