Azimliyim ve kararlıyım diyorsanız birlikte zayıflamaya ne dersiniz?buradaaaa

Bugün için kusura bakmayın arkadaşlar şimdiye kadar gelemedim.Pazartesi okul açılıyor temizlik yapıyorum aralarda gelirim
Bugün diyette 3.günüm ilk gün 82 idim. Bugün tartıldım 80 kiloyum. Başlangıç olarak bugünkü kilomu alacam
Bu arada 1.64 boyunda ve 35 yaşındayım. Oğlumu emzirmeyi bırakalı 1 ay olacak 2 yaşında oğlum. Daha önceleri hiç bu kiloları görmeyen ben 2 senedir hep aynı kilolardayım
Artık zamanı geldi hep beraber amacımıza ulaşacağız inşallah.
Ben başlangıçta mideyi küçültmek için sıkı bir diyet uyguluyorum
3 gün sebze protein 3 gün sııvı besleneceğim. Yarın da sebze protein sonra sıvı.
bugün yediklerime gelince
sabah
lor peynirli, domatesli, rokalı ve maydonozlu salata
şekersiz çay
öğlen
bir portakal bir elma
arada da kayısılı form ve şekersiz kahve içtim
şimdiye kadar 1,5 litre su
akşam da
brokoli ve yoğurt yiyeceğim

Bu arada akşam yemeğimi 5-6 arası yiyeceğim. sonrada sadece su ve yeşil çay içiyorum.Henüz spora başlayamadım.Ders programıma göre salona yazılabilirim yoksa evde yapacağım

evde de yapılabilecek spor önerileri olan varmı

ben evde yaparsam internetten araştırırım.Güzel faydalı sporlar bulursam paylaşırım ama mekik çekmekte gayet güzel bir spor

ama bugün yeterince sporum var cam sil dolap yerleştir perdeleri tak

ben aranıza yeni katıldım bende zayıflamak istiyorum artık ve sizin yardımlarınızı beklıyorum.

Biz de yeni başladık sayılır isterseniz bizde haftanın bir günü kilo bildirimi yapalım faydasını gördüğümüz diyetleri vs paylaşalım

Sizce işe yararmı

Patates diyetini 6-7 sene önce 58 kilo falan iken yapmıştım.Zayıflamaya faydası oldu ama sürekli yapılabilecek bir diyet değil
Bir de karbonhidrat ağırlıklı kan grubu diyetlerine bak istersen eğer benim gibi 0 rh(+) isen bu tarz diyetler pek uygun değil.

Patates diyetini 6-7 sene önce 58 kilo falan iken yapmıştım.Zayıflamaya faydası oldu ama sürekli yapılabilecek bir diyet değil
Bir de karbonhidrat ağırlıklı kan grubu diyetlerine bak istersen eğer benim gibi 0 rh(+) isen bu tarz diyetler pek uygun değil.

Bir kez de lahana diyetini deneyip 5 kilo vermiştim. Ama sonrasında midem rahatsızlandı ve bu diyeti tekrar yapamıyorum katlanması zor bence kendi kilona ve yediklerine göre bir diyet ayarlarsan bence daha başarılı olursun

Bayanlar arzu ederseniz ben en geç pazartesi sizinle genel hatları ile listemi paylaşacağım. Dediğim gibi diyet listesi kişiseldir ama bu referans/örnek olabilir hepimize yaklaşık kilolarımız da aynı zaten...

Dünün yorgunluğu ile bugün kahvaltıyı biraz geç yedim
yumurta roka domates ve maydonozdan oluşan bir salata yedim sabah
öğle gecikti ama sadece yoğurtlu meyve salatası yiyorum
akşama ekmeksiz köfte yapacam
kayısılı form ve yine kahvemi içerim

KİMSECİKLER YOKMU
Bugün pazar için erken bir kalkış dokuzda kalktım
2-3 çatal omlet
3-4 dilim domates
3 çatal lor peyniri yedim bir de çay
bugün sıvı günü o yüzden bu saatten sonra sadece sıvıları alacam
meyve suyu bitki çayı vs.
akşamda sebze çorbası olur
kızlaar
sizlerde durum ne
akşam misafirlikteydim gece 11 gibi ablam kek yapmıştı yemedim ilk sınavım başarılı

Bugün pazar ve ben maalesef çalışıyorum... :43:

Sabah kahvaltım:

2 dilim ekmek
Çılbır (Suya yumurta kırıyorum; üzerine yoğurt döküyorum)
3 adet zeytin
2 dilim salam

Evde hazırladım sabahın kör vakti kocacığımla iş yerime geldik de yedik...

Konuyu daha önce başka yerde açmıştım şimdi buradayım kapım herkese açık haydi hep birlikte başaralım

79 kiloyum 62 şimdilik hedefim.bende 2003 yılında evlendiğimde 55 kiloydum ,2 tanede çocuğum var,hayata yaniden merhaba demek,boy aynalarına tekrar bakabilmek istiyorum. parkta gördüğüm çocukların ''hamilemisin abla sen '' diye sormalarından sıkıldım daha doğrusu psikolojim bozulmaya başladı..çok istiyorum zayıflamayı.inşallah sizlerle mümkün olur.

79 kiloyum 62 şimdilik hedefim.bende 2003 yılında evlendiğimde 55 kiloydum ,2 tanede çocuğum var,hayata yaniden merhaba demek,boy aynalarına tekrar bakabilmek istiyorum. parkta gördüğüm çocukların ''hamilemisin abla sen '' diye sormalarından sıkıldım daha doğrusu psikolojim bozulmaya başladı..çok istiyorum zayıflamayı.inşallah sizlerle mümkün olur.

Aramıza hoşgeldin kilolarımız yakın umarım beraber başarırız.Zayıflamaya başlayabilmek için önce olayı beyinde bitirmek gerekiyor.Önce kararlıyım demek ve yılmamak
Ben son beş gündür diyetteyim ve çok hafif besleniyorum.Bayağdır sağlık orucunu araştırıyorum
çevremde de bu yöntemi uygulayanlar var
Belki yeni bir başlangıç için bu orucu denerim
dayanabildiğim kadar şimdilik

Aramıza hoşgeldin kilolarımız yakın umarım beraber başarırız.Zayıflamaya başlayabilmek için önce olayı beyinde bitirmek gerekiyor.Önce kararlıyım demek ve yılmamak
Ben son beş gündür diyetteyim ve çok hafif besleniyorum.Bayağdır sağlık orucunu araştırıyorum
çevremde de bu yöntemi uygulayanlar var
Belki yeni bir başlangıç için bu orucu denerim
dayanabildiğim kadar şimdilik
günaydın,bende baktım şimdi seni okuyunca ...biraz ağır geldi bana,iki tane çocuğum var birinin okulu ödevleri ,diğeri daha 2 yaşında enerjimi düşürmemem gerekiyor bana göre değil ama umarım sen başarılı olursun.
ben 5 yıl önce ilk gittiğim diyetisyenimin listesini uygulayacağım
kahvaltıda
1 bardak yeşil çay
1 kk beyaz peynir veya yumurta
5 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
2 ince dilim ekmek
diğer öğünlerde görüşmek üzere

günaydın,bende baktım şimdi seni okuyunca ...biraz ağır geldi bana,iki tane çocuğum var birinin okulu ödevleri ,diğeri daha 2 yaşında enerjimi düşürmemem gerekiyor bana göre değil ama umarım sen başarılı olursun.
ben 5 yıl önce ilk gittiğim diyetisyenimin listesini uygulayacağım
kahvaltıda
1 bardak yeşil çay
1 kk beyaz peynir veya yumurta
5 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
2 ince dilim ekmek
diğer öğünlerde görüşmek üzere

isabetli bir seçim. Protein seni tok tutacaktır. Ara öğünleri ihmal etme :34:

Hanımlar ben listemi yazacaktım ama yanıma almayı unutmuşum :17::9: yarına artık.

Ama şu kadarını söyleyeyim; fazla doyurucu fakat kilo verdiriciydi benim için. İdeal yani :56:

isabetli bir seçim. Protein seni tok tutacaktır. Ara öğünleri ihmal etme :34:

Hanımlar ben listemi yazacaktım ama yanıma almayı unutmuşum :17::9: yarına artık.

Ama şu kadarını söyleyeyim; fazla doyurucu fakat kilo verdiriciydi benim için. İdeal yani :56:

merakla bekliyorum senin listenide
bu arada öğle öğününde küçük bir tabak menemen ve 2 dilim kepekli ekmek yedim
ara öğünde birazdan 1 paket form büsküvi ve 1 kase yoğurdum var
akşama bir tabak etli taze fasulye 2 dilim kepekli ekmek ve ayran
yatmadan 2 porsiyon meyve

Back
X