Hepsini sabah akşam bir alıyorsun doktora gerek bile yok hormonal cerrahi bir sıkıntı yoksaanladım canım peki doktor önerisi şart mı yoksa kafamıza göre kullanabilir miyiz biz bi kaç ay sonra ankaraya ahmet beye gidicez ama yinede aklımda bulunsun istiyorum
biz azospremi olduğunu yeni öğrendik tiroit sıkıntımız var onun geçmesini bekliyoruz ondan sonra hemen tese olmak istemediğiniz için ahmet beye gitmeyi düşündük şu an icin herşey normal sonuçlara göreHepsini sabah akşam bir alıyorsun doktora gerek bile yok hormonal cerrahi bir sıkıntı yoksa
Sd ler ne demek.olyor klomen ne kadar kullandınız Kaan hoca da eşime klomen başladı ama 2 hafta kullansın sadece dedi. 1 gün içsin diğer gün içmesin sizinki nasılEpeydir yazmadım ama merak edenler için güncelleme yapayım, ahmet hoca ile ayı sonunda kontrolümüz vardı, Mart ayında SC1 gördüğümüz spermiyogramda Eylül ayında SD1 gördük. Ahmet hoca klomeni kesip yerine meriofert başladı, pazartesi günkü spermiyogramda ise SD2 gördük. Kontrol için ultrason istedi, hormon tedavisi verdiğimiz için testisi kontrol etmekte fayda var dedi. Farklı kliniklerde de test vereceğiz, Gürgan ve Centrum gibi.
Şifa bulur inşallah iyi haberlerini alirizbiz azospremi olduğunu yeni öğrendik tiroit sıkıntımız var onun geçmesini bekliyoruz ondan sonra hemen tese olmak istemediğiniz için ahmet beye gitmeyi düşündük şu an icin herşey normal sonuçlara göre
Çok sevindim sizin adınızaEpeydir yazmadım ama merak edenler için güncelleme yapayım, ahmet hoca ile ayı sonunda kontrolümüz vardı, Mart ayında SC1 gördüğümüz spermiyogramda Eylül ayında SD1 gördük. Ahmet hoca klomeni kesip yerine meriofert başladı, pazartesi günkü spermiyogramda ise SD2 gördük. Kontrol için ultrason istedi, hormon tedavisi verdiğimiz için testisi kontrol etmekte fayda var dedi. Farklı kliniklerde de test vereceğiz, Gürgan ve Centrum gibi.
İnşallah hepimiz güzel haberler veririz birbirimizeŞifa bulur inşallah iyi haberlerini aliriz
Faydasını olmasına sevindim. Sperm çıkışı olunca da o zaman hemen donduruulur. Biz de açıkçası klomen kullanmaktan cekiniyoruz. Ama Kaan hoca 2 hafta kullansin bakalım tekrar dedi biz de bu esnada kür kullanıyoruz kendimiz faydası olursa hangisinin olduğunu anlayamiycaz. Ama çıkış olur olmaz tüp dniycem tüp bebek yapanlar ne kadar şanslı olduğunu bile bilmiyorlarHergün yarım içti eşim 6 ay boyunca
Başka çare olmayınca da mecbur kullanmak zorunda kalıyorlar hormonu da ;( inşallah şifa bulur esinde. Rabbım mübarek günler hürmetine bizleri de evlatsız bırakmasın inşEvet çok şanslılar; çıkış olur mu bilmiyoruz açıkcası ama Ahmet hoca ile mikrotese için bir 3-4 ay daha bekleme kararı almıştık; çok uzun uzun hormon kullansın da istemiyorum eşim
Tabiri Allah takdir ederse olur ama azospermi diye de test yapmaktan çekinme. Sonra tarlusala başlarsın allahını sözü benim en ziyanda olan kullarim benden ümidini kesenlerdir buyurmuş . Biz hiç ondan ümidimizi kesmiycezMerhaba arkadaşlar, eşim azosperm yani sıfır sperm hiç yok. Etlül ayında dondurulmuş spermlerle tüp bebek denedik sonuç negatif ve ben normal bir şekilde regl oldum. Bu ay adetimle hiteroskopi olacaktım ama adetim 5 gün gecikti, adetimden 3 gün önce kahverengi lekelenmelerim oldu sümük gibi akıntılı adet günümde kesildi. Adet olacakmış gibi karın ağrım var bi kere de ilk defa sağ kasığıma batma oldu. Bu arada bu ay 20 lik diş operasyonu yaptırdım pek bi düzgün ilişki de olmadı. Doktor bana Pazartesi gebelik testi yaptır sonra tarlusal kullan dedi. Ben de azosperm zaten neden yaptırıyorum dedim. Allahın işi belli olmaz dedi. 10 yıldır da evliyiz. Azosperm olup hiç bir tedavi görmeden bi anda kendi kendine sperm çıkışı olur mu ki? Hiç yaşayn oldu mu? Bizde daha önce mikrotese olmuştu eşim 4 -5 tüp sperm çıkmış ve dondurulmuştu. Doktor büyük ihtimalle tıkanıklığa bağlı demişti. Eşim küçükken fıtık ve hidrosel ameliyatı olmuş çünkü sanırım bu yğzden azospermi çünkü tüm tahlillleri normal. Sizce doktorun dediği gibi bende doğal yollardan gebelik olma ihtimali var mı? Test yapmak istiyorum ama cesaretim yok. Saçmalıyorum gibi geliyor sonuçta sıfır yani hiç sperm yoktu..
Evet doğru diyorsun çok sağolTabiri Allah takdir ederse olur ama azospermi diye de test yapmaktan çekinme. Sonra tarlusala başlarsın allahını sözü benim en ziyanda olan kullarim benden ümidini kesenlerdir buyurmuş . Biz hiç ondan ümidimizi kesmiycez
Evet doğru diyorsun çok sağolben de şaşkınım böyle bir şey ilk defa yaşıyorum hamilelik belirtilerini yaşıyorum hiç tüp bebek tedavisindeki ilaçlardan kullanmamama rağmen. Sonrada kendimi aptal gibi hissettim azospermi bile bile neden böyle düşünüyorum ki diye Pazartesi test alıp yapıcam yine de..
Akşam test almıştım prediktor early negatif çıktı. Boğazım ağrımaya başladı ilaç içecektim öncesinde bi bakayım dedim. Sonuç belliydi de işte insan ümitlenmeyi bile seviyorEn azından tarımsal kullanırken acaba gebelik var mıydı diye endişe etmezsin kendi kendine
Kesinlikle yaşayan bilirAkşam test almıştım prediktor early negatif çıktı. Boğazım ağrımaya başladı ilaç içecektim öncesinde bi bakayım dedim. Sonuç belliydi de işte insan ümitlenmeyi bile seviyor
Fermotil'den fayda gördünüz acaba?Fermotil diye bi takviyr kullandik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?