Bitkisel ilaç kullandiniz mi canimBenim esim tıkanıklığa baģli azosperm 5.tüp bebek denemizi yaptij sonuc bekliyoruz suan esime acma ameliyatinin cok saglikli olmasdigini soylediler cokta bilinen bir ameliyat degil zaten tekrar tikaniyormus zaten hemen acilmiyormusta hormon sonuclarina gore felan karar veriyorlar ne yaoacakalrina ilk denememizde bizde mesa ameliyati yaptirdk esim perisan olsu 2.islemi lesa oldu ameliyatsiz enjektırle cektiler son islemimizde tesa oldu oda aynı kesisiz dikissiz oldu cok sükür yani tese tek care deil bu islemler daha kolay ama degerli duzgunse vs sartlari var doktoe söz vermiyorum bulmazsam tese ye gecerim demisti
Öncekilerde kullanmıştık bu tedavide sadece vitamin kullandıkBitkisel ilaç kullandiniz mi canim
Benim esimde azosperm tikaniklik var dedi celattin peru ya gidiyoruz 3 ayin sonuna yaklastik test vericez esimde onemli gelismeler var sıvısı artti ayrica lökosit 100 cikti hem igne tedavisi hem de bitkisel tedavi goruyor insallah olumlu sonuc alirizÖncekilerde kullanmıştık bu tedavide sadece vitamin kullandık
Tıkanıklık olan kisilerde sperm oluyor yalnız iğne yöntemi ile de alınabiliyor. Eminmisiniz ? Lökosit diyorsunuz o yüzden dedim eskiden benim eşimden de meni gelmiyormus gelse bile 0,25cc aralığında doktor tıkanıklık demis sperm var ama gelmiyor demiş daha sonra ilaç kullandi ve 4 CC aralığında gelmeye başladı fakat eşimde tıkanıklık yoktu spermde yoktu ama round spermatidler var.Benim esimde azosperm tikaniklik var dedi celattin peru ya gidiyoruz 3 ayin sonuna yaklastik test vericez esimde onemli gelismeler var sıvısı artti ayrica lökosit 100 cikti hem igne tedavisi hem de bitkisel tedavi goruyor insallah olumlu sonuc alirizallah isteyene nasip etsin
Meni az geliyor diger sonuclari hep normal cikti hep cihazda bakiyorlar ya orda tikaniklik var lökosite bağlı dediler o yuzden bende tam bilmiyorumTıkanıklık olan kisilerde sperm oluyor yalnız iğne yöntemi ile de alınabiliyor. Eminmisiniz ? Lökosit diyorsunuz o yüzden dedim eskiden benim eşimden de meni gelmiyormus gelse bile 0,25cc aralığında doktor tıkanıklık demis sperm var ama gelmiyor demiş daha sonra ilaç kullandi ve 4 CC aralığında gelmeye başladı fakat eşimde tıkanıklık yoktu spermde yoktu ama round spermatidler var.
Merhaba benim eşimde yeni başyalacak tıkanıklık denildi sonucunuz nedir ?Benim esimde azosperm tikaniklik var dedi celattin peru ya gidiyoruz 3 ayin sonuna yaklastik test vericez esimde onemli gelismeler var sıvısı artti ayrica lökosit 100 cikti hem igne tedavisi hem de bitkisel tedavi goruyor insallah olumlu sonuc alirizallah isteyene nasip etsin
Yarin sonuclarimiz cikacak belli olduğunda yazarimMerhaba benim eşimde yeni başyalacak tıkanıklık denildi sonucunuz nedir ?
Sonuçlarınız nedir ?Yarin sonuclarimiz cikacak belli olduğunda yazarim
Baya kanda yapilan tahlilerde gelisme var sperm cikisi artis göstermis bu ay daha fazla ilac eklendi yükleme yapilacak birde mavi su verdi tikaniiga cok iyi geliyormus bizim sperm üreten bölge gelismemis büyümemiş ergenlik döneminden gelen bir durummus o bölgeyi büyütecegiz dedi o bölgeye ilaclarla baski uygulanacakmisSonuçlarınız nedir ?
Kesinlikle size katılıyorum. Bende bu yıl haziran 2021 de kaan aydos a gittim. Eşimde ileri hareketli sperm olmadığından doğal gebelik elde edemiyoruz. Bende bir umut azospermi tedavi edilebiliyorsa belki bununda bir çaresi vardır diye bu doktora tavsiye üzerine gittim. Ancak tek yaptığı bilimsel olmayan bilgiler ile hiçbir fikri olmadığı halde benim yumurtalarımın kalın olabileceğini söylemekti. Bütün üroloji ve kadın doğum doktorları ileri hareketli spermlerde problem olduğunu söylerken, Bu beyefendi ileri hareketli diye bir sperm in kimsede olmadığını söyledi. Kesinlikle yukarıda ki yoruma katılıyorum. Belki beyefendi azospermi konusunda uzmandır ama diğer hastalarıda doğru yönlendirmesi gerekir diye düşünüyorum.merhabalar..
Kaan Aydos ve Tansel Kaplancan dan uzak durun da ne yaparsanız yapın.. Kaan Aydos yüzünüze bakmaz..Tansel Kaplancan da umut verir verir sonra sperm bulamayınca laf kalabalığıyla gönderiverir.. sosyal medyada çok çok büyük başarılar sergileniyor değil mi? ama hepsi fos.. öyle dedikleri gibi %70 başarılar falan yok.. herkesin boynu bükük gözler şişmiş ağlamaktan..her defasında karşılaşılan negatif sonuçlar..kanmayın hiç birine..
unutmayın, bizler çok güzel para kaynaklarıyız. %2 ihtimaller için ne umutlar veriliyor hepimize..
Biz evlat edinme sırasındayız..Allahın izniyle çok az bir zaman kaldı oğluma kavuşmaya..o tüp bebek merkezlerine para dökeceğinize bi çocuğun hayatını kurtarın bence..o paraları en azından bu bebekler için harcayın..
sağlıkla kalın..
Hadi inşallah daha iyi haberlereBaya kanda yapilan tahlilerde gelisme var sperm cikisi artis göstermis bu ay daha fazla ilac eklendi yükleme yapilacak birde mavi su verdi tikaniiga cok iyi geliyormus bizim sperm üreten bölge gelismemis büyümemiş ergenlik döneminden gelen bir durummus o bölgeyi büyütecegiz dedi o bölgeye ilaclarla baski uygulanacakmis
Merhaba, gerçekten yazdıklarınızdan kendi adıma çok faydalandım elinize sağlık. Biz de bendeki yumurta rezerv azlığı sebebiyle tüp bebek yaptırdık, eşimin sperm sayısı 4 milyondu. Ben gebe kaldım ama kimyasal oldu. Buarada eşim 2 aydır medikal ve bitkisel her türlü takviyeyi kullandı. 2.kez denemeden önce tekrar spermiyogram verdik bir de ne görelim sperm sayısı sıfıra yakın, tek tük çıkış olmuş. Doktor da biz de şok olduk nasıl olabilir diye. Doktor kullandığı takviyeler bırakmasını söyledi çok saçma değil mi? Dediğiniz gibi spermler 3 ayda yenileniyor biz daha 2 aydır kullanıyoruz. Üstelik takviyeden dolayı sayının azaldığı görülmüş birşey mi? Eşimde varikolsel yok, ultrasonda görülen bir sorun yok. Sadece FSH düşüklüğü var. Böyle durumlarda hormon iğneleriyle ve ilaçlarıyla fsh yükseltilebiliyormuş sanırım ama doktor bize herhangi bir reçete de yazmadıBen olsam sebebi tam öğrenmeden bişey kullandırmazdım eşime.. çünkü kullanacağınız en ufacık bişey ciddi gerilemelere bile yol açabilir.. mesela azospermi hastalarında fsh genelde yüksek olur, en basitinden keçiboynuzu pekmezi fsh’ı daha da yükselten bişey..
Onun yerine eşiniz maxigo, ımpryl, omega3, koenzim Q10 gibi takviyeler başlayabilir tüm sonuçlarınız çıkana kadar, nohut yemeği, havuç suyu bol tüketebilir..
Bu saydıklarım değerlerinizde değişikliğe neden olmaz olumsuz anlamda..
Maalesef üniversite hastaneleri de bu konuda yetersiz benim fikrim.. bi tek anlarada ufuk üniversitesinde ahmet hakan haliloğlu var, bazı günler fakültede oluyormuş onu düşünebilrisiniz, murat mermerkaya bölge olarak size yakınlığından dolayı tercih edilebilir onunda çok hastası var görenler dönüş yapar belki size..
Gideceğiniz üniversite hastanesindeki ürolog genetik testlerinizi isteyebilir bakın bu genetik testler çok maliyetli mutlaka orada yaptırın.. sonuçları 1-1.5 ayda çıkıyor.. inhibin B testinizi de yaptırın gideceğiniz doktorlardan soran çıkacaktır.. o testte her yerde yapılmıyor ve ücret biraz yüksek. O yüzden üniversiteye gitmeniz bir bakıma isabet olmuş ama tese yapalım derlerse nolur sonuçlarınız belli olmadan olmayın..
Testisin içinde sperm varsa bile en az 3 ay güzel takviyeler kullanırsanız kaliteleri de artar hem.. dna hasarı azalır. Bir sperm hücresinin üretimi kendini yenilemesi 3 ay çünkü..
Bi nebze olsun fayda sağladıysa sevindim..Merhaba, gerçekten yazdıklarınızdan kendi adıma çok faydalandım elinize sağlık. Biz de bendeki yumurta rezerv azlığı sebebiyle tüp bebek yaptırdık, eşimin sperm sayısı 4 milyondu. Ben gebe kaldım ama kimyasal oldu. Buarada eşim 2 aydır medikal ve bitkisel her türlü takviyeyi kullandı. 2.kez denemeden önce tekrar spermiyogram verdik bir de ne görelim sperm sayısı sıfıra yakın, tek tük çıkış olmuş. Doktor da biz de şok olduk nasıl olabilir diye. Doktor kullandığı takviyeler bırakmasını söyledi çok saçma değil mi? Dediğiniz gibi spermler 3 ayda yenileniyor biz daha 2 aydır kullanıyoruz. Üstelik takviyeden dolayı sayının azaldığı görülmüş birşey mi? Eşimde varikolsel yok, ultrasonda görülen bir sorun yok. Sadece FSH düşüklüğü var. Böyle durumlarda hormon iğneleriyle ve ilaçlarıyla fsh yükseltilebiliyormuş sanırım ama doktor bize herhangi bir reçete de yazmadıValla napıcağımızı şaşırdık doktor mu değiştirmeliyiz bilemedik
Takviyeler Fermotil (içinde L-Arginine, L-Karnitine, çinko, folik asit, koenzim q10 var), Çoban Çökerten, IMPRLYBi nebze olsun fayda sağladıysa sevindim..
Eşinizin aldığı takviyeler nelerdi? Bitkisellerden bazıları da yanlış kullanımda gerilemeye sebep olabiliyor.
Bir de fsh 4-5 gibi bir değerin altındaysa düşüklükten söz edilebilir. Bu durumda da fsh yeterli komutu vermediğinden sperm üretimi yavaşlar..
Valla suan belirli bi doktorda dikis tutturamadik hala. Hicbiri aklimiza yatmiyor. Ankarada onerebileceginiz doktor varsa cok sevinirimSizin durumunuz hipogonatropik hipogonadizm denilen durum açısından araştırıldı mı hiç?
Bu da azospermiye sebep olur. En belirgin özelliği fsh ve testosteronun aşırı düşük olmasıdır. Çoğu hastada fsh normal sınırlara getirilip testo yükseltildiğinde çıkış bile başlar..
Hangi doktorda tedavidesiniz acaba?
FSH nnormal sinirlara nasil getirilebilir ki acaba bir ilaci filan var miSizin durumunuz hipogonatropik hipogonadizm denilen durum açısından araştırıldı mı hiç?
Bu da azospermiye sebep olur. En belirgin özelliği fsh ve testosteronun aşırı düşük olmasıdır. Çoğu hastada fsh normal sınırlara getirilip testo yükseltildiğinde çıkış bile başlar..
Hangi doktorda tedavidesiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?