Azospermi olup doğal yolla hamile kalabilmek nerdeyse imkansız . Benim eşimde azospermi tek yol tüp bebek dediler sperm yine çıkmadı doktor ya tese yada 3 aylık iğne tedavisi dedi bana kalırsa iğne tedavisini seçin daha iyi olur sizin icin dedi bizde iğne tedavisindeyiz şuanMerhaba 10 aylık evliyiz korunmadık hiç eşim spermiyogram verdi ve maalesef sıfır çıktı, bir kaç farklı doktora daha gideceğiz, spermi sıfır çıkıp daha sonra yükselen ve doğal yolla hamile kalan var mı? ve varsa bunları yaparken nelerden faydalandınız çok teşekkür ederim şimdiden
Ahmet Hakan Haliloğluna gidebilirsiniz bi fikrini alın derim.. alanında uzman bir hekim.Valla suan belirli bi doktorda dikis tutturamadik hala. Hicbiri aklimiza yatmiyor. Ankarada onerebileceginiz doktor varsa cok sevinirim
Bu bahsettiginiz doktor suan HRS hastanesinin doktoru sanirim. Biz zaten tup bebek tedavisini de HRS'de yapiyorduk cok iyi oldu bunu ogrenmem cok sagolunAhmet Hakan Haliloğluna gidebilirsiniz bi fikrini alın derim.. alanında uzman bir hekim.
Fsh hormonu merional denilen rekombinant fsh iğnesi ile tamamlanıyor. Bazı hekimler klomen hapı ile de tedavi edebiliyor. Ayrıca çoğu hekim buna ek mutlaka testosteron arttırmak için ovitrelle veriyo. Normal sınırlarında olsa bile testosteron, yüksek tutup sperm çıkışını sağlamak için.
Hangi hormon igneleri oluyorsunuz acaba? Bir de azorsperminizin sebebi hormonal miymis sizin de? FSH ve tertesteron dusuklugu yaniAzospermi olup doğal yolla hamile kalabilmek nerdeyse imkansız . Benim eşimde azospermi tek yol tüp bebek dediler sperm yine çıkmadı doktor ya tese yada 3 aylık iğne tedavisi dedi bana kalırsa iğne tedavisini seçin daha iyi olur sizin icin dedi bizde iğne tedavisindeyiz şuan
Bildiğim kadarıyla Ufuk üniversitesinde ve özelde devam ediyordu ama şimdi siz söyleyince teyit ettim Hrs de başlamış sanırım..Bu bahsettiginiz doktor suan HRS hastanesinin doktoru sanirim. Biz zaten tup bebek tedavisini de HRS'de yapiyorduk cok iyi oldu bunu ogrenmem cok sagolunBu doktorun bahsettiginiz hormon igneleriyle tedavi vermesini umuyorum insallah
Fsh TSH bilmiyorum dusukmu yuksekmi ikisde 5 küsür civarda doktor küçükken bir rahatsizlik geçirdiğin için yada ateşli bir hastalık geçirdiğin için olabilir dedi. Ben ise önce doktorumu kararlastirdim Bülent trasa geldim adetin 2. Günü gonal f le basladik sonra cetroid ve en son ovitrelle bunlar toplasan 10 gün kullandım sonra yumurta toplama oldu donduruldu yumurtalar.Hangi hormon igneleri oluyorsunuz acaba? Bir de azorsperminizin sebebi hormonal miymis sizin de? FSH ve tertesteron dusuklugu yani
Ha yok esime tam olarak azospermi tanisi konamadi. Biz gecen tup bebek denedik sonuc pozitif oldu ama kimyasal gebelik gecirdim. Cikis var cok sukur ama bizim sorunumuz 6 milyon spermden tek tük sperme dusmus olmasi. Bunun sebebini bulup duzeltmeye calisiyoruz. Allah hepimizin yardimcisi olsunBildiğim kadarıyla Ufuk üniversitesinde ve özelde devam ediyordu ama şimdi siz söyleyince teyit ettim Hrs de başlamış sanırım..
Siz tüp bebek tedavisine başladınız mı? Sanırım eşinizle eş zamanlı hazırlıyorlar sizi de? Siz opu olurken eşiniz ameliyat mı olacak?
Fsh TSH bilmiyorum dusukmu yuksekmi ikisde 5 küsür civarda doktor küçükken bir rahatsizlik geçirdiğin için yada ateşli bir hastalık geçirdiğin için olabilir dedi. Ben ise önce doktorumu kararlastirdim Bülent trasa geldim adetin 2. Günü gonal f le basladik sonra cetroid ve en son ovitrelle bunlar toplasan 10 gün kullandım sonra yumurta toplama oldu donduruldu yumurtalar.
Hiçbir fikrim yok bu konuda bilmiyorum canımmerhaba tsh yani tiroitte sıkıntı olmasının azospremi ile bi alakası olabilir mi yani
anladım sagolunHiçbir fikrim yok bu konuda bilmiyorum canım
Tansu güdelci de tedavi görüyor esimanladım sagolunsiz ürolog olarak hangisine gidiyorsunuz
Mrb arkadaşım Bizde de bu durum var 1 5 9 milyon.sperm vardı şimdi 0 hiç çıkış yok bazen 1 2 de olsa çıkıyordu sebebini bulabildiğim mi tese olmak istemiyoruz biz deHa yok esime tam olarak azospermi tanisi konamadi. Biz gecen tup bebek denedik sonuc pozitif oldu ama kimyasal gebelik gecirdim. Cikis var cok sukur ama bizim sorunumuz 6 milyon spermden tek tük sperme dusmus olmasi. Bunun sebebini bulup duzeltmeye calisiyoruz. Allah hepimizin yardimcisi olsunSiz denemenize baslamis miydiniz?
Yok hala bulunamadi sebep malesef. Bu ay ikinci denemeyi yapacagiz bizde tek tuk de olsa cikis oldugu icin yumurta dolleyecek kadar toplanabiliyor ama tabi hedefimiz artirmak sayiyi. Yeni birsey ogrenirsem mutlaka paylasirim. Ari sutu kullaniyoruz iyi geldigini soyledi doktorMrb arkadaşım Bizde de bu durum var 1 5 9 milyon.sperm vardı şimdi 0 hiç çıkış yok bazen 1 2 de olsa çıkıyordu sebebini bulabildiğim mi tese olmak istemiyoruz biz de
Çıkış tekrar kendiliğinden mi oldu. Bireyler kullandınız mı Rabbım inş nasip eder isteyen herkeseYok hala bulunamadi sebep malesef. Bu ay ikinci denemeyi yapacagiz bizde tek tuk de olsa cikis oldugu icin yumurta dolleyecek kadar toplanabiliyor ama tabi hedefimiz artirmak sayiyi. Yeni birsey ogrenirsem mutlaka paylasirim. Ari sutu kullaniyoruz iyi geldigini soyledi doktor
Çıkış tekrar kendiliğinden mi oldu. Bireyler kullandınız mı Rabbım inş nasip eder isteyen herkese
Fermotil diye bi takviyr kullandikÇıkış tekrar kendiliğinden mi oldu. Bireyler kullandınız mı Rabbım inş nasip eder isteyen herkese
Bizde emodex kullanıp da çok yeni 1 hafta anca olduFermotil diye bi takviyr kullandik
emodex le promen k aynı mi bi farkı var mi bi bilginiz var mı bu konudaBizde emodex kullanıp da çok yeni 1 hafta anca oldu
Canım hepsinin aslı multivitamin ama içindeki oranlar değişiklik gösteriyor biz neofortil ve emodex kullandık farklı zamanlarda faydasını gördük neofirtilinmesela şimdi sadece emodex devam ediyoruz . Ama supralife men i de çok beğeniyorlar. Faydasını gören çok olmuş denemek lazım. 3 ay kesintisiz kullanım şart.emodex le promen k aynı mi bi farkı var mi bi bilginiz var mı bu konuda
anladım canım peki doktor önerisi şart mı yoksa kafamıza göre kullanabilir miyiz biz bi kaç ay sonra ankaraya ahmet beye gidicez ama yinede aklımda bulunsun istiyorumCanım hepsinin aslı multivitamin ama içindeki oranlar değişiklik gösteriyor biz neofortil ve emodex kullandık farklı zamanlarda faydasını gördük neofirtilinmesela şimdi sadece emodex devam ediyoruz . Ama supralife men i de çok beğeniyorlar. Faydasını gören çok olmuş denemek lazım. 3 ay kesintisiz kullanım şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?