Evet canım biz varız. Öncelikle eşim iğne tedavisi gördü. Sperm çıkışı bir buçuk yıl sonra oldu. Çıkan spermleri dondurduk. Fakat donmuş spermler ile başarı yakalayamadık kaliteleri kötüydü. Bu süreçte yine değerler sıfır çıktı. Yine iğne tedavisine başladık. Bu sefer altı ay kullandı. Doktor tesa yapmayı daha kaliteli sperm elde edeceğimizi söyledi. Bizde kabul ettik. İğne ile sperm aldılar. Hemen o gün yumurta toplama yaptılar benden ve embriyolarımız oluştu. 5. Gün embriyomuzu dondurdular transfer de oldum. Çok şükür şuan hamileyim Allah evladımızı bize bağışlasın inşallahMerhabalar . 2 yıllık evliyiz eşimde azosperm var . Bütün değerleri 0 . Daha yeni öğrendik durumumuzu . Böyle olupta tüp bebek yaptıran olumlu sonuç alan varmi acaba .
Canim hiç üzülme, bize de azospermi denildi, ancak sayılacak kadar tek tük çıkış oldu, 2 3 ay ilaç tedavisi yapıldı. Sonra Hemen tüp bebeğe başladık, çok şükür geçen hafta hamile olduğumu öğrendimMerhabalar . 2 yıllık evliyiz eşimde azosperm var . Bütün değerleri 0 . Daha yeni öğrendik durumumuzu . Böyle olupta tüp bebek yaptıran olumlu sonuç alan varmi acaba .
Çok sevindim sizin adınıza. Rabbım hayırla kucağınıza almayi nasip eder inşallah. Darısı bizim başımıza. Tup bebegi özel demi yaptırdınız acaba . Bide hangi şehirCanim hiç üzülme, bize de azospermi denildi, ancak sayılacak kadar tek tük çıkış oldu, 2 3 ay ilaç tedavisi yapıldı. Sonra Hemen tüp bebeğe başladık, çok şükür geçen hafta hamile olduğumu öğrendimbunların hepsi öğrenmemizden bu yana 7 . Ayin sonunda oldu şükürler olsun gebeyim inşallah devam eder sağlıkla.. Oyuzden o sıkıntılı sureci hızlıca atlatıp bı takvim oluşturabilirisiniz, insalalh en kısa zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Rabbım hayırlısıyla kucağınıza almayi nasip eder hayırlı evlat olur inşallah. Böyle şeyleri duyunca insanın umudu yeniden yeşeriyor . 2 aydır inanın eşimi teselli etmekten ben bitik duruma düştüm. Sürekli bosanalim anne olma hakkını elinden almak istemiyorum diyor. Ama ben eşimle herseye varım. Rabbım nasip ederse olur etmezse de hakkımızda hayırlısı buymuş deriz . Siz özel demi tedavi oldunuz acaba hangi şehir birde .Evet canım biz varız. Öncelikle eşim iğne tedavisi gördü. Sperm çıkışı bir buçuk yıl sonra oldu. Çıkan spermleri dondurduk. Fakat donmuş spermler ile başarı yakalayamadık kaliteleri kötüydü. Bu süreçte yine değerler sıfır çıktı. Yine iğne tedavisine başladık. Bu sefer altı ay kullandı. Doktor tesa yapmayı daha kaliteli sperm elde edeceğimizi söyledi. Bizde kabul ettik. İğne ile sperm aldılar. Hemen o gün yumurta toplama yaptılar benden ve embriyolarımız oluştu. 5. Gün embriyomuzu dondurdular transfer de oldum. Çok şükür şuan hamileyim Allah evladımızı bize bağışlasın inşallah
Evet özel, AnkaraÇok sevindim sizin adınıza. Rabbım hayırla kucağınıza almayi nasip eder inşallah. Darısı bizim başımıza. Tup bebegi özel demi yaptırdınız acaba . Bide hangi şehir
Çok çok teşekkür ederimEvet özel, Ankara
Amin inşallahRabbım hayırlısıyla kucağınıza almayi nasip eder hayırlı evlat olur inşallah. Böyle şeyleri duyunca insanın umudu yeniden yeşeriyor . 2 aydır inanın eşimi teselli etmekten ben bitik duruma düştüm. Sürekli bosanalim anne olma hakkını elinden almak istemiyorum diyor. Ama ben eşimle herseye varım. Rabbım nasip ederse olur etmezse de hakkımızda hayırlısı buymuş deriz . Siz özel demi tedavi oldunuz acaba hangi şehir birde .
Benim eşimde azoydu.Ilac tedavisi oldu 3 ay önce iki farklı test yapti.6.5 milyon sperm çıktı.daha sonra tekrar yaptık murat mermerkayada gene milyon çıktı.Yani ilaç tedavisi ile çıkış olabiliyor.Benim eşimin spermleri çoğu hareketsiz l.Solda varikosel var.1 ay sonra tekrar test verecekMerhabalar . 2 yıllık evliyiz eşimde azosperm var . Bütün değerleri 0 . Daha yeni öğrendik durumumuzu . Böyle olupta tüp bebek yaptıran olumlu sonuç alan varmi acaba .
Azo sebebi neydi acaba ve de ilaç olarak ne kullandınız acaba benim eşimde de azospermBenim eşimde azoydu.Ilac tedavisi oldu 3 ay önce iki farklı test yapti.6.5 milyon sperm çıktı.daha sonra tekrar yaptık murat mermerkayada gene milyon çıktı.Yani ilaç tedavisi ile çıkış olabiliyor.Benim eşimin spermleri çoğu hareketsiz l.Solda varikosel var.1 ay sonra tekrar test verecek
Hocam genetik test yapmadık testosteron düşüktü şu an sayı ne durumda ldir bilmiyoruz 1 ay sonra tekrar gidecek.Ilac olarak klomen ubegon vitamin kullandiAzo sebebi neydi acaba ve de ilaç olarak ne kullandınız acaba benim eşimde de azosperm
Ankara da hangi hastanede yaptırdınız acaba bende a life sevtap hocada deneme yaptım azosperm bizimdeEvet özel, Ankara
Azosperm sebebi ney acaba eşinizin. Benim eşimde tikanikliga bagli azosperm çıktı. Geçen salı ameliyat oldu bizde 1 ay sonra tekrar test vericez bakalım sonuç ne olacakBenim eşimde azoydu.Ilac tedavisi oldu 3 ay önce iki farklı test yapti.6.5 milyon sperm çıktı.daha sonra tekrar yaptık murat mermerkayada gene milyon çıktı.Yani ilaç tedavisi ile çıkış olabiliyor.Benim eşimin spermleri çoğu hareketsiz l.Solda varikosel var.1 ay sonra tekrar test verecek
Bilmiyoruz genetik test yaptırmadı testosteron düşüktü biraz o yükseldi ama sayı hala yeterli değil.1 ay sonra tekrar test verecek.Bu arada siz ne ameliyatı olmuştunuzAzosperm sebebi ney acaba eşinizin. Benim eşimde tikanikliga bagli azosperm çıktı. Geçen salı ameliyat oldu bizde 1 ay sonra tekrar test vericez bakalım sonuç ne olacak
Eşimde tıkanıklık vardı onu açmak için ameliyat yaptılar. Eşimin hormon testi genetik testi normal . Ama eşimde bütün sperm değerleri sıfır. 1 ay sonra tekrar test verecek bakalım ne olacakBilmiyoruz genetik test yaptırmadı testosteron düşüktü biraz o yükseldi ama sayı hala yeterli değil.1 ay sonra tekrar test verecek.Bu arada siz ne ameliyatı olmuştunuz
hangi doktora gittiniz urolog olarakCanim hiç üzülme, bize de azospermi denildi, ancak sayılacak kadar tek tük çıkış oldu, 2 3 ay ilaç tedavisi yapıldı. Sonra Hemen tüp bebeğe başladık, çok şükür geçen hafta hamile olduğumu öğrendimbunların hepsi öğrenmemizden bu yana 7 . Ayin sonunda oldu şükürler olsun gebeyim inşallah devam eder sağlıkla.. Oyuzden o sıkıntılı sureci hızlıca atlatıp bı takvim oluşturabilirisiniz, insalalh en kısa zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz
hangi doktora gitmiştiniz acabaEvet canım biz varız. Öncelikle eşim iğne tedavisi gördü. Sperm çıkışı bir buçuk yıl sonra oldu. Çıkan spermleri dondurduk. Fakat donmuş spermler ile başarı yakalayamadık kaliteleri kötüydü. Bu süreçte yine değerler sıfır çıktı. Yine iğne tedavisine başladık. Bu sefer altı ay kullandı. Doktor tesa yapmayı daha kaliteli sperm elde edeceğimizi söyledi. Bizde kabul ettik. İğne ile sperm aldılar. Hemen o gün yumurta toplama yaptılar benden ve embriyolarımız oluştu. 5. Gün embriyomuzu dondurdular transfer de oldum. Çok şükür şuan hamileyim Allah evladımızı bize bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?