Azosperm olup tüpbebek yaptiranlar

Tedavi konusunda mesut tül ve caettin beyi tanıyorum diğer isimler teseci sd3 güzel bir seviye az kalmış sd4 te cikis olmazsa hemen ameliyat olmayın deneyin biraz daha cikis olursa söylediğim hastane gerçekten iyi ve bana tavsiye edenler arasında çıkış değil iğne ile çekilmiş testisten ve 7 embriyo oluşuyor ilkinde tutuyor ameliyattan önce buda debenebilir son çare ameliyat

Evet ameliyat son çare mesut hocada önermedi şimdilik iğne ile ameliyata göre daha iyi tabi inşallah doğal çıkış olur bakalım o hastaneye de olmadı bizde oraya gideriz sperm çıkınca da bitmiyor malasef çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için sizde sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bizlerede dua edin inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş

Siz dondurulmuş spermle mi tüp bebek yaptınız bizimde aynı eşimden kaynaklı azospermi dondurulmuş spermle tüp bebek deneyecez tutmazsa diye korkum var

Merhaba Azospermi için macun ilaç vs kullandığında baş ağrısı sorunu yaşayan var mı benim eşim kullanınca sürekli başı ağrıyor tüm gün

Kızlar eşimin artık test vermesi gerekiyor aylardır tedavide Mesut hocada fakat biz sürece Ankarada tekrardan devam etmek istemiyoruz alternatifte bulamıyoruz İstanbulda test için önerebileceğiniz yerler var mı yakın zamanda artık test vermek için gezmemiz gerekecek, andromed ve acıbademde vericez farklı önerebileceğiniz bir yer var mı ?

Öyle dediğiniz gibi her kısmı zor tabiki ederim ediyorum da her zaman Amin inşallah teşekkürler

Siz dondurulmuş spermle mi tüp bebek yaptınız bizimde aynı eşimden kaynaklı azospermi dondurulmuş spermle tüp bebek deneyecez tutmazsa diye korkum var
Aynen dondurulmuş zaten tek tük çıkıyor mecbur donduruluyor birde opu günüde sperm verdi eşim ordada çıktı bir o taze idi hiç korkmayın spermler kaliteli yumurtada güzel ise olur Allah'ın izniyle transferinde dondurulmuss oldum yani tazeyle dondurulmuş çok farklı değil bence sadece spermler cozunurken kayıplar yaşanabilir oda bazen yani biz yaşamadık

Taze transfer mi oldunuz siz çözdürünce kayıp yaşanıyor dediniz ya şimdi çözdürüp tekrar embriyo olarak dondurmak kalitesini bozar mı acaba çünkü bazen taze transfer yapmadan dinlendirme yapıyorlar biz bir yıl önce eşim ameliyat ve kemoterapi almadan önce dondurduk şu an sıfır çıkıyor elimizde dondurulmuş var sadece dondururkende kalite çok iyi değil ama donduracaz dedi

Doddurulmus transfer oldum merak etmeyin. Bizim çok az çıkışımız vardı 20 adet falan diyebilirim 6 ambriyo oluştu. Bize söylenen oydu bizimde ameliyattan kalma başka hastanede spermler vardı işte yumurtaniz çok sperm yetmeyebilir yada çözerken kayıplar yaşanabilir diye ordaki spermleride taşıdık ama onları kullanmaya bile gerek kalmadı oyuzden merak etmeyin dondurulmuş transfer oldum yani tekrar donduruldu cozundu ilk transferim dede tutundu çok sukue

Teşekkür ederim inşallah sorunsuz atlatırız hepimiz sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Merhaba siz spermlerş hangi hastanede toplattınız

Merhaba biz sperm çıkışını andromed sperm merkezinde gördük detaylı bakıyorlar ama orda dondurma vs yok cikanlar çöpe gidiyor tüp bebek merkezimiz İstanbul Atakent Turgut Aydın orda test verdik çıkış göründü 8 kere testten 5 defa çıktı dondurduk sonrasında tüp bebek denemesi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…