Azosperm olup tüpbebek yaptiranlar

Takviye olarak ne yapıyorsunuz

Hangi ilaçlar ile tedavi yapıldı canım .. eşim sperm 3test yaptı ..sayıları 1-5-0 şeklinde oldu azospermi dedi üniversite hastanesinde üroloji doktoru .. bana bilgi verebilir misiniz lütfen
İlk önce klomen tablet vermiş sonra 1 2ay sonra ovitrelle 10gunde bir iğne onuda 1 2 ay kullanmosti sanırım süreleri net hatırlamıyorum , 3 4 ay sonra tmm yeterince bulduk dedi sağlıklarını seçeceğiz dediler 100bine çıkmıştı ama tabi hepsi hareketli yada saglikli değildi, sonrasında benim sürecim baskadi ilaçlar vs

Ne güzel canım sonucun ne oldu sonrasında

Centrum tüp bebek ama nasıl diyeyim tekrar başlasam sanırım oraya gitmem , bizim nasiobimizde varmış dedik biz , bazı konulari iyiydi labaratuarlari gibi ama ilgi takip yok malesef
Anladım canım teşekkürler..alife öneriyorlar mesut hocayı ..duymuş muydun

Sonra tupbebek tedavisine başladık mikrotese ile sperm bulundu 13 embriyo oluştu transfer oldum ama kalitesizdi emriyolar negatif sonuc aldım. İkinci tupbebege başlayacağız nasipse 3 4 aya
Ya nasip olsun inşallah canım..devlette mi özelde mi deniyorsun..özelden yazsam olurmu acaba

Ne güzel canım sonucun ne oldu sonrasında
Çok şükür oğlumuz oldu , 11 yumurta toplandi 7 embriyo oluştu, 4 tanesi 5.gune gitti 2si transfer oldu elhamdülillah briisi tutundutez zamandan Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah , etraftan muhakkak akışına bırakın vs diyen olacaktır bosverin onları içinize sinen biyerle görüşüp başlayın inşallah nezaman nasipse gelecektir bebeğiniz

Cok sevindim canım nerde yaptirdin ?

Anladım canım teşekkürler..alife öneriyorlar mesut hocayı ..duymuş muydun
Biz 2023subatta başladık sürece , o sıralar duymamıştım bilmiyorum , bu süreçte gördüğüm icinize mantiginiza yatan bı yer çünkü güvenmek inanmak da gerekiyor Doktora bı yerde, ama günün sonunda benim için en önemli şey şunlardı, 1 stres yönetimi hergun yürüyüşe çıktım sevdiğim ve sağlıklı şeyler tükettim ve nasipte varsa olacak yoksa ne yapsam da olmaz diye de hep düşünmeye çalıştım, bunlarinhergun yapamasam da özellikle stresi ama bana çok iyi geliyorfu

Yani bu da etkili demi

Sonra tupbebek tedavisine başladık mikrotese ile sperm bulundu 13 embriyo oluştu transfer oldum ama kalitesizdi emriyolar negatif sonuc aldım. İkinci tupbebege başlayacağız nasipse 3 4 aya
Merhabalar daha fazla ameliyata girmeyin bence zaten iki sefer girilmiş hücreler zarar görüyor detaylı spermiyogram testi verdinizmi eşinizin seviyesi neydi belli mi acaba 13 yumurtanin hepsimi kalitesizdi genetige gönderdizmi acaba tekrar tüp bebeğe basliyacaginizi söylediniz eşiniz tekrarmi ameliyat olacak

Detaylı sperm testi bayramdan sonra vereceğiz bahceci tupbebek merkezinde . Orta kalitedeydi bizim embriyolarimiz . Eşimden bulunan spermlerin kalitesi morfolojisi bozuktu . Tekrar tedaviye başlayacağız ama ameliyat olmayacak igne ile sperm alacaklar . Testislerde sperm var ama disari çıkış yok esimde . Genetik bi hastaliktan dolayı sperm kanalları tıkalı esimin . Yani her türlü bi işlemden geçmesi gerekiyor. Şimdi başlayacağımız tedavide Genetik tupbebek yaptırmayı düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…