- 3 Mayıs 2021
- 1.339
- 1.401
- 83
- 39
Medicalpark çağdaş gökhun özmerdivenhangi doktora gitmiştiniz acaba
Hangi hastane acabaEvet özel, Ankara
Merhaba. Bizde de azosperm vardı 4 ay önce öğrenmiştik tıkanıklık yok hormonlar iyi genetik testi bir tanesi iyi diğerinin sonucu çıkmadı ama dün sperm testi yaptırdık 5.5 milyon sperm bulundu henüz tüp bebek denemedik devam ediyoruz takviyeler sizde ümitsiz olmayın Allah ol derse olur şuan ne durumdasınız bilmiyorum amaMerhabalar . 2 yıllık evliyiz eşimde azosperm var . Bütün değerleri 0 . Daha yeni öğrendik durumumuzu . Böyle olupta tüp bebek yaptıran olumlu sonuç alan varmi acaba .
Merhaba. Bizde de azosperm vardı 4 ay önce öğrenmiştik tıkanıklık yok hormonlar iyi genetik testi bir tanesi iyi diğerinin sonucu çıkmadı ama dün sperm testi yaptırdık 5.5 milyon sperm bulundu henüz tüp bebek denemedik devam ediyoruz takviyeler sizde ümitsiz olmayın Allah ol derse olur şuan ne durumdasınız
Genetik falan yaptırdınız mı tıkanıklık var mı diye ameliyatla mı baktılar doopler da bakmışlardı bizim o yüzden sordum ameliyat için sanırım acele karar verdiniz neredesiniz bilmiyorum ama tese de sperm bulunmayınca falan a Life hastanesine giden çok var telegramda grupta eşiniz kendini toparlayınca gidebilirsiniz isterseniz ama stres yapıp üzülmeyin olmayacak diye de düşünmeyin stresin çok önemli olduğunu öğrendim bu hastalıkta ilk duyduğumuzda bizde çok kötü olmuştuk sonra çok dua ettik olacak diye inandık çok şükür bulundu Rabbim evlat da isteyen herkese nasip eder inşallahMerhaba. Bizede doktor tıkanıklık gibi gözüküyor dedi ameliyatla açarız dedi tıkanıklık varsa . Eşimin ameliyat olmasını hiç istemedim çünkü kesin konuşmadı doktor. Ameliyat oldu eşim 1 buçuk ay oldu geçen hafta tekrar sperm testi verdi ama bütün değerleri ayni hiç değişmemiş ameliyat işe yaramamış. Suanlik ne yapacağımızı bilmiyoruz eşimin morali bozuk yıkık durumda bende doktora gidelim demiyorum artık o ne zaman isterse . İnşallah siz hayırlı sonuçlar alirsiniz
Merhaba tebrik ederimm. Tek tük derken sizin nasıldı? bizim de öyle şu an varikoselden dolayı. Bi deneme yaptık olmadıCanim hiç üzülme, bize de azospermi denildi, ancak sayılacak kadar tek tük çıkış oldu, 2 3 ay ilaç tedavisi yapıldı. Sonra Hemen tüp bebeğe başladık, çok şükür geçen hafta hamile olduğumu öğrendimbunların hepsi öğrenmemizden bu yana 7 . Ayin sonunda oldu şükürler olsun gebeyim inşallah devam eder sağlıkla.. Oyuzden o sıkıntılı sureci hızlıca atlatıp bı takvim oluşturabilirisiniz, insalalh en kısa zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Genetik temiz çıktı. Doopler ile bakildi ondan sonra tıkanıklık var dediler . Trabzonda yaşıyoruz biz . Bakalım eşim toparlasin kendini gidicez bi tarafa araştırma yapıp. Burada azosperm tedavisi yapan yok diye biliyorum zaten o yüzden araştırma yapıp iyi bi yer bulmayi düşünüyorum. İnşallah size de Rabbım en hayırlı zamanda sağlıkla sihhatle nasip eder hayırlı evlatlar.Genetik falan yaptırdınız mı tıkanıklık var mı diye ameliyatla mı baktılar doopler da bakmışlardı bizim o yüzden sordum ameliyat için sanırım acele karar verdiniz neredesiniz bilmiyorum ama tese de sperm bulunmayınca falan a Life hastanesine giden çok var telegramda grupta eşiniz kendini toparlayınca gidebilirsiniz isterseniz ama stres yapıp üzülmeyin olmayacak diye de düşünmeyin stresin çok önemli olduğunu öğrendim bu hastalıkta ilk duyduğumuzda bizde çok kötü olmuştuk sonra çok dua ettik olacak diye inandık çok şükür bulundu Rabbim evlat da isteyen herkese nasip eder inşallah
Ankarada alife hospital semra hocaya gidin test verin ona göre bi yol.çizersiniz ameliyat olmayınMerhaba. Bizede doktor tıkanıklık gibi gözüküyor dedi ameliyatla açarız dedi tıkanıklık varsa . Eşimin ameliyat olmasını hiç istemedim çünkü kesin konuşmadı doktor. Ameliyat oldu eşim 1 buçuk ay oldu geçen hafta tekrar sperm testi verdi ama bütün değerleri ayni hiç değişmemiş ameliyat işe yaramamış. Suanlik ne yapacağımızı bilmiyoruz eşimin morali bozuk yıkık durumda bende doktora gidelim demiyorum artık o ne zaman isterse . İnşallah siz hayırlı sonuçlar alirsiniz
En iyi yer Ankara alife semra hocaGenetik temiz çıktı. Doopler ile bakildi ondan sonra tıkanıklık var dediler . Trabzonda yaşıyoruz biz . Bakalım eşim toparlasin kendini gidicez bi tarafa araştırma yapıp. Burada azosperm tedavisi yapan yok diye biliyorum zaten o yüzden araştırma yapıp iyi bi yer bulmayi düşünüyorum. İnşallah size de Rabbım en hayırlı zamanda sağlıkla sihhatle nasip eder hayırlı evlatlar.
Ameliyat olmuşsunuz bidaha olmayın yani çok zarar veriyorAnkarada alife hospital semra hocaya gidin test verin ona göre bi yol.çizersiniz ameliyat olmayın
Hamile kalabildinizmi acaba benim eşimde azospermiBenim eşimde azoydu.Ilac tedavisi oldu 3 ay önce iki farklı test yapti.6.5 milyon sperm çıktı.daha sonra tekrar yaptık murat mermerkayada gene milyon çıktı.Yani ilaç tedavisi ile çıkış olabiliyor.Benim eşimin spermleri çoğu hareketsiz l.Solda varikosel var.1 ay sonra tekrar test verecek
Cnm eşimin sag kaşığı da agriyor henüz tüp bebek denemedikHamile kalabildinizmi acaba benim eşimde azospermi
Bir fayda oldu muHocam genetik test yapmadık testosteron düşüktü şu an sayı ne durumda ldir bilmiyoruz 1 ay sonra tekrar gidecek.Ilac olarak klomen ubegon vitamin kullandi
Merhaba yapmış mıydınız sonuç ne oldu acabaAnkara da hangi hastanede yaptırdınız acaba bende a life sevtap hocada deneme yaptım azosperm bizimde
Merhaba şuanki durumunuz nedirCnm eşimin sag kaşığı da agriyor henüz tüp bebek denemedik
Ocak gibi ankaraya gidip tekrar test verip ameliyat olcak inşaat
Su an proxeed plus klomen kullanıyoruz
Hangi ilaçlar ile tedavi yapıldı canım .. eşim sperm 3test yaptı ..sayıları 1-5-0 şeklinde oldu azospermi dedi üniversite hastanesinde üroloji doktoru .. bana bilgi verebilir misiniz lütfenCanim hiç üzülme, bize de azospermi denildi, ancak sayılacak kadar tek tük çıkış oldu, 2 3 ay ilaç tedavisi yapıldı. Sonra Hemen tüp bebeğe başladık, çok şükür geçen hafta hamile olduğumu öğrendimbunların hepsi öğrenmemizden bu yana 7 . Ayin sonunda oldu şükürler olsun gebeyim inşallah devam eder sağlıkla.. Oyuzden o sıkıntılı sureci hızlıca atlatıp bı takvim oluşturabilirisiniz, insalalh en kısa zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Size özelden de yazdım ..göremez iseniz bana mesaj atabilir misiniz rica etsemCanim hiç üzülme, bize de azospermi denildi, ancak sayılacak kadar tek tük çıkış oldu, 2 3 ay ilaç tedavisi yapıldı. Sonra Hemen tüp bebeğe başladık, çok şükür geçen hafta hamile olduğumu öğrendimbunların hepsi öğrenmemizden bu yana 7 . Ayin sonunda oldu şükürler olsun gebeyim inşallah devam eder sağlıkla.. Oyuzden o sıkıntılı sureci hızlıca atlatıp bı takvim oluşturabilirisiniz, insalalh en kısa zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Hangi hastaneEvet özel, Ankara
Ne ameliyatı oldu eşinizAzosperm sebebi ney acaba eşinizin. Benim eşimde tikanikliga bagli azosperm çıktı. Geçen salı ameliyat oldu bizde 1 ay sonra tekrar test vericez bakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?