Azosperm olup tüpbebek yaptiranlar

Merhabalar . 2 yıllık evliyiz eşimde azosperm var . Bütün değerleri 0 . Daha yeni öğrendik durumumuzu . Böyle olupta tüp bebek yaptıran olumlu sonuç alan varmi acaba .
Merhaba. Bizde de azosperm vardı 4 ay önce öğrenmiştik tıkanıklık yok hormonlar iyi genetik testi bir tanesi iyi diğerinin sonucu çıkmadı ama dün sperm testi yaptırdık 5.5 milyon sperm bulundu henüz tüp bebek denemedik devam ediyoruz takviyeler sizde ümitsiz olmayın Allah ol derse olur şuan ne durumdasınız bilmiyorum ama

Merhaba. Bizede doktor tıkanıklık gibi gözüküyor dedi ameliyatla açarız dedi tıkanıklık varsa . Eşimin ameliyat olmasını hiç istemedim çünkü kesin konuşmadı doktor. Ameliyat oldu eşim 1 buçuk ay oldu geçen hafta tekrar sperm testi verdi ama bütün değerleri ayni hiç değişmemiş ameliyat işe yaramamış. Suanlik ne yapacağımızı bilmiyoruz eşimin morali bozuk yıkık durumda bende doktora gidelim demiyorum artık o ne zaman isterse . İnşallah siz hayırlı sonuçlar alirsiniz

Genetik falan yaptırdınız mı tıkanıklık var mı diye ameliyatla mı baktılar doopler da bakmışlardı bizim o yüzden sordum ameliyat için sanırım acele karar verdiniz neredesiniz bilmiyorum ama tese de sperm bulunmayınca falan a Life hastanesine giden çok var telegramda grupta eşiniz kendini toparlayınca gidebilirsiniz isterseniz ama stres yapıp üzülmeyin olmayacak diye de düşünmeyin stresin çok önemli olduğunu öğrendim bu hastalıkta ilk duyduğumuzda bizde çok kötü olmuştuk sonra çok dua ettik olacak diye inandık çok şükür bulundu Rabbim evlat da isteyen herkese nasip eder inşallah

Merhaba tebrik ederimm. Tek tük derken sizin nasıldı? bizim de öyle şu an varikoselden dolayı. Bi deneme yaptık olmadı

Genetik temiz çıktı. Doopler ile bakildi ondan sonra tıkanıklık var dediler . Trabzonda yaşıyoruz biz . Bakalım eşim toparlasin kendini gidicez bi tarafa araştırma yapıp. Burada azosperm tedavisi yapan yok diye biliyorum zaten o yüzden araştırma yapıp iyi bi yer bulmayi düşünüyorum. İnşallah size de Rabbım en hayırlı zamanda sağlıkla sihhatle nasip eder hayırlı evlatlar.

Ankarada alife hospital semra hocaya gidin test verin ona göre bi yol.çizersiniz ameliyat olmayın

En iyi yer Ankara alife semra hoca

Hamile kalabildinizmi acaba benim eşimde azospermi

Hangi ilaçlar ile tedavi yapıldı canım .. eşim sperm 3test yaptı ..sayıları 1-5-0 şeklinde oldu azospermi dedi üniversite hastanesinde üroloji doktoru .. bana bilgi verebilir misiniz lütfen

Size özelden de yazdım ..göremez iseniz bana mesaj atabilir misiniz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…