Anladım morfolojidede sorun varsa evet daha kalitesiz olabilir benim eşimde azospermi idi bir mikrotesemix var 100 sperm çıktı ama ki embriyo olusmamisti bile 2 sene ara verdik sonra andromedde detaylı sperm testi 1 ölu cikisimizin olduğunu gördük sonra kendimizce vitamin macun vs kullandık eşim sekiz kere test verdi 5 kere dondurduk sonra 15 yumurta dan 10 tanesi dollendi 5.gune 6ti tane geldi ilk tansferde çok şükür pozitif oldu bizim sebebsiz azospermi idi herşey normaldi genetige gönderirseniz daha faydalı olur sizin için genetikte problem var cunki morfolojide düşük olunca normal ama ki 13 yumurta bile büyük şans yani olumlu düşünün Allah'ın izniyle pozitif olurDetaylı sperm testi bayramdan sonra vereceğiz bahceci tupbebek merkezinde . Orta kalitedeydi bizim embriyolarimiz . Eşimden bulunan spermlerin kalitesi morfolojisi bozuktu . Tekrar tedaviye başlayacağız ama ameliyat olmayacak igne ile sperm alacaklar . Testislerde sperm var ama disari çıkış yok esimde . Genetik bi hastaliktan dolayı sperm kanalları tıkalı esimin . Yani her türlü bi işlemden geçmesi gerekiyor. Şimdi başlayacağımız tedavide Genetik tupbebek yaptırmayı düşünüyoruz.
Aslında 32 yumurta toplandı benden ama sadece 13 tanesi embriyo oluştuAnladım morfolojidede sorun varsa evet daha kalitesiz olabilir benim eşimde azospermi idi bir mikrotesemix var 100 sperm çıktı ama ki embriyo olusmamisti bile 2 sene ara verdik sonra andromedde detaylı sperm testi 1 ölu cikisimizin olduğunu gördük sonra kendimizce vitamin macun vs kullandık eşim sekiz kere test verdi 5 kere dondurduk sonra 15 yumurta dan 10 tanesi dollendi 5.gune 6ti tane geldi ilk tansferde çok şükür pozitif oldu bizim sebebsiz azospermi idi herşey normaldi genetige gönderirseniz daha faydalı olur sizin için genetikte problem var cunki morfolojide düşük olunca normal ama ki 13 yumurta bile büyük şans yani olumlu düşünün Allah'ın izniyle pozitif olur
Nasipse genetik yapacağız bizde . İnşallah sizde sağlıkla sıhhatle hayırla kucağınıza alirsiniz evladınizi. Siz nerde tedavi görmüştünuz acabaAnladım morfolojidede sorun varsa evet daha kalitesiz olabilir benim eşimde azospermi idi bir mikrotesemix var 100 sperm çıktı ama ki embriyo olusmamisti bile 2 sene ara verdik sonra andromedde detaylı sperm testi 1 ölu cikisimizin olduğunu gördük sonra kendimizce vitamin macun vs kullandık eşim sekiz kere test verdi 5 kere dondurduk sonra 15 yumurta dan 10 tanesi dollendi 5.gune 6ti tane geldi ilk tansferde çok şükür pozitif oldu bizim sebebsiz azospermi idi herşey normaldi genetige gönderirseniz daha faydalı olur sizin için genetikte problem var cunki morfolojide düşük olunca normal ama ki 13 yumurta bile büyük şans yani olumlu düşünün Allah'ın izniyle pozitif olur
Teşekkürler amin inşallah yumurtaniz çok çıkmış maşallah iyi bişey ne kadar çok yumurta okadar çok şans demek. Sperm çıksın diye tedavi görmedik açıkçası 1 ölü çıkınca macun vitamin kullandik 6 ay sonra tekrar test verdi 3 canlı 8 ölü cikisimiz olunca bı 3 4 ay daha kullandık kullandiklarimizi sonra acıbadem Atakent Turgut Aydın a gittik ilk görüşme yaptık sonra baktık sperm çıktı doktorda hastanede çalışanlarda çok ilgiliydi 20 yumurta çıktı çok şükür ilk tüp bebek tedavimde 13 yumurta çıkmıştı ve boyutları minikti açıkçası yumurta kalitesi de çok önemli 6 embriyo oluştu 2 tanesi 1 kalite 4 tanesi orta kalitede idi 1 tane transfer oldum 5.gun 4 AA kalitesindeydi. Sonra tutundu çok şükür pcos mu var sizde ondan mı bu kadar fazla yumurta ciktiAslında 32 yumurta toplandı benden ama sadece 13 tanesi embriyo oluştu
Nasipse genetik yapacağız bizde . İnşallah sizde sağlıkla sıhhatle hayırla kucağınıza alirsiniz evladınizi. Siz nerde tedavi görmüştünuz acaba
Evet pkos var bendeTeşekkürler amin inşallah yumurtaniz çok çıkmış maşallah iyi bişey ne kadar çok yumurta okadar çok şans demek. Sperm çıksın diye tedavi görmedik açıkçası 1 ölü çıkınca macun vitamin kullandik 6 ay sonra tekrar test verdi 3 canlı 8 ölü cikisimiz olunca bı 3 4 ay daha kullandık kullandiklarimizi sonra acıbadem Atakent Turgut Aydın a gittik ilk görüşme yaptık sonra baktık sperm çıktı doktorda hastanede çalışanlarda çok ilgiliydi 20 yumurta çıktı çok şükür ilk tüp bebek tedavimde 13 yumurta çıkmıştı ve boyutları minikti açıkçası yumurta kalitesi de çok önemli 6 embriyo oluştu 2 tanesi 1 kalite 4 tanesi orta kalitede idi 1 tane transfer oldum 5.gun 4 AA kalitesindeydi. Sonra tutundu çok şükür pcos mu var sizde ondan mı bu kadar fazla yumurta cikti
Anladım ben 13 tane embriyo oldugunu sanıyordum başka bir yazınızda 13 tane dollendi gibi 4 tane kaldığını okudum hayırlısı herşeyin opu öncesi doktorum vitamin yazmıştı daha kaliteli olsunlar diye birde ben hacamat yaptırmıştim daha kaliteli yumurtalarım çıksın dyye birde bol avakado yedim meyve yedim daha sağlıklı beslenin Allah'ın izniyle olur inşallahEvet pkos var bende
Evet canim
İlk denemede olmuş ne güzel çok sevindim canım senin adınaEvet canim
Esimde sıfır sperm azosperm yaniYaa peki paylaşmak istersen eğer sorabilir miyim sorun neydi tam olarak
Elhamdülillah çok şükür , size de tez zamanda nasip olsunİlk denemede olmuş ne güzel çok sevindim canım senin adına
Benim eşim de aynı .. siz nerde oldunuzEsimde sıfır sperm azosperm yani
Benim eşim de aynı .. siz nerde oldunuzEsimde sıfır sperm azosperm yani
Amin canım teşekkürlerElhamdülillah çok şükür , size de tez zamanda nasip olsun
Ankarada a life hastenesi e gidebilirsiniz detaylı sperm testi verip sperm dondurarak tüp bebek yaptırabilirsiniz embriyolog Semra hoca ve üroloji mesut tül var biz azospermiz orda tedavi oluyoruz ilk önce tedavi yapıyor seviye ve hormona göre tese tesa en son çıkış olmasa öyle yapıyolar ama çok hasta var çıkış olan. Bahçeciye gitmedim ama azosperm de iyi değil diye duymuştum yine de siz bilirsiniz tabikiDetaylı sperm testi bayramdan sonra vereceğiz bahceci tupbebek merkezinde . Orta kalitedeydi bizim embriyolarimiz . Eşimden bulunan spermlerin kalitesi morfolojisi bozuktu . Tekrar tedaviye başlayacağız ama ameliyat olmayacak igne ile sperm alacaklar . Testislerde sperm var ama disari çıkış yok esimde . Genetik bi hastaliktan dolayı sperm kanalları tıkalı esimin . Yani her türlü bi işlemden geçmesi gerekiyor. Şimdi başlayacağımız tedavide Genetik tupbebek yaptırmayı düşünüyoruz.
Üçünü de a life da oldumBenim eşim de aynı .. siz nerde oldunuz
Benim eşim de aynı .. siz nerde oldunuz
Detaylı sperm testi bayramdan sonra vereceğiz bahceci tupbebek merkezinde . Orta kalitedeydi bizim embriyolarimiz . Eşimden bulunan spermlerin kalitesi morfolojisi bozuktu . Tekrar tedaviye başlayacağız ama ameliyat olmayacak igne ile sperm alacaklar . Testislerde sperm var ama disari çıkış yok esimde . Genetik bi hastaliktan dolayı sperm kanalları tıkalı esimin . Yani her türlü bi işlemden geçmesi gerekiyor. Şimdi başlayacağımız tedavide Genetik tupbebek yaptırmayı düşünüyoruz.
Bizde bayramdan sonra bahçeciye başlayacağız inşallah
Peki neden olmadı canımÜçünü de a life da oldum
Nasip değil sanırım ama ben hastanenin disiplinini ilgisini hic beğenmedimPeki neden olmadı canım
Evet canim daha hiç görüşme yapmadık ilk görüşmeye gideceğiz altı binmisSizinde azosperm problemi mi var
Hayırlı guzel haberler alırsınız inşallah şimdidenEvet canim daha hiç görüşme yapmadık ilk görüşmeye gideceğiz altı binmis
Nasip kısmı elbette ayrı bi konu ama kurum için arkamıza bakmadan kaçar olduk, umarım bahçeciden memnun kalır sonuç alırsınız bende arayış içerisindeyimNasip değil sanırım ama ben hastanenin disiplinini ilgisini hic beğenmedim
Hepimiz inşallah canimHayırlı guzel haberler alırsınız inşallah şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?