b hcg hakkında..

__7n_bitirdin__

GİZLİ BAHÇEM
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
2.649
1
116
37
- Yurtdışı
sat 7mart Bora Bey adetime 2gün kala idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm fakat sabah b hcg yaptırdım telefonda negatif olduğunu değerin 1 olduğunu sylediler bu nasıl oluyor? burda okuduklarıma göre bir kaç kişiyede öyle olmuş ve 1 hafta 10gün sonra tekrar b hcg yaparak hamile olduklarını öğrenmişler çok çelişkili değilmi???

Kan testine güvenmek durumundayız. Daha hassas bir test. Bir de bu testleri adet geçmeden yapmak doğru değil. Hanımlar sabır lütfen...:1no2:

hocam mrb bu gün kan testi yaptırdım 4,49 cıktı sizce sonuc nedir günüm gecio
hocam bide değerim katlanırmı :uhm: hocam daha adet olmadım dün koyu adete yakın akıntım oldu ve şuan yok hafif sarımsı akıntım var oda gittikce yok oluyo akıntı

Son düzenleme:
Merhaba Dr,
Ben Azerbeycandan yaziyorum, bhcg testi konusunda bir sorum olucakti, yanitlarsaniz minnetdar olurum.
Son adet donemim 9 mart oldu, 9 nisanda kan testi yaptirdim, iki haftalik hamilesin dediler, bchg degerim 280, acaba normalmi? ikiz olma ihtimali varmi? onceden sonsuz saygi ve tesekurler. Sevil, Baku, Azerbeycan

Sevil hamilesin gozun aydin. Ikiz icin beklemelisin, hCG bir fikir vermez...

Değer beşin altında, yani sonuç negatif. 1 hafta sonra tekrarlamanızı öneririm...

Sevil hamilesin gozun aydin. Ikiz icin beklemelisin, hCG bir fikir vermez...

Yanitladiginiz icin coook tesekkurler Doktor,
amma ben "iki haftalik hamilesin "sozunden emin degilim,bilmiyorumkismile
BCHG degerli butun dunya icin ayni rakamlarlami gosterilir? ben tam ve dakik olarak kac gunluk hamile oldugumu bilmek istiyorum, nasil hesaplamaliyim? yardimci olursaniz, cok mutlu olurum. Sevil

Geleneksel olarak son adetin ilk gununden itibaren hesaplanıyor ve 40 hafta (ortalama) suruyor. Su anda 9 mart = 5 hafta lık hamilesiniz....

ya lütfen acil cevaba ihtiyacım var beta hcg sonucum 39,28 çıktı bu ne demek oluyor hamilemiyim. adetime 2 gün var.bilmiyorumkismile

merhabalar ben adetime 7 gün kala beta yaptırdım 2.00 çıktı negatif fakat ben geç yumurtlayan biriyim yani bi hamileliğimde adet gününden 2 gün önce değerim 13.63 çıktı 2 gün sonra 45,00 sonra 8 haftalıkken gelişmedi kürtaj oldum.benim sorum benim hep beta sonucum hep aynı yerde yaptırırım 0.100 çıkardı şimdi 2.00 çıkması artabilir umudu veriyor.ama arkadaşım bana yumurtlama bittikten sonra betanın biraz yükseleceğini söyledi.sebebi bu olabilirmi ? teşekkürederim

Her zaman verdiğim cevabı tekrar ediyorum; Adet gecikince yapılan gebelik testinin değeri var, 28 günde bir adet görüyorsanız 29. gün yaptırmalısınız. Saygılarımla...

Doktor Bey,

Benim de bir sorum olucak cevap verirseniz beni cok memnun edersiniz. Son adet tarihim 19 nisan. Dun Beta HCG testi yaptirdim kandan ve sonuc 472 cikti. Bu durum dis gebelik anlamina mi yoksa normal gebelik anlamina mi geliyor?

Tesekkur ederim simdiden

Bu sizi düzgün bir şekilde doktorunuzun takip etmesi anlamına geliyor...

doktor bey öncelikle verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür edriz verdiğiniz cevaplar o kadar önemli ki ALLAH razı olsun. benim sorum : ben yumurtlama tarihimden 16 gün sonra yani beklediğim adet tarihinden 2 gün sonra kan testi yaptırdım sonuç:174 sizce sonuç nasıl küçük mü acaba. şimdiden teşekkürler.

Gebeliğinizi kutlarım Allah tamamını erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…