- Konu Sahibi __7n_bitirdin__
-
doktor bana ecopirin 100 ilacını verdi bu ilaç ne için hamileliğime zarar verir mi.
bora bey merhaba,
bu ayki adet günüm 3 gün gecikti 21 mayıs adet olmam gerekirken 24ü oldum yanlız ilk gün çok fazla kanamam olmamasına karşın 5 gün boyunca lekelenme tarzında bişi oldu son iki günü hiç gelmedi gibi bişi oldu yanlız adet olmadan önceki sabahı kan aldırmıştım gebelik için 2.6 çıktı beta hcg hemşire olabilir belki üzerine görmedir diye uyardı 3 gün sonrasında yine kanda 4.8e çıktı 5in altında hcgnin hamile sayılmadını biliyorum yanlız yükselme ihtimali varmı merak ediyorum şu an için beklemem sölendi evde yaptığım idrar testinde bişi çıkmadı yükselmişmidir acaba 1 haftayı geçti kanda baktıralı en son pazartesi yeniden kanda baktırıcam.karnımda çok fazla gaz oluo ve kasıklarımdada zaman zaman batmalar oluo.
beta 458 ne demek kantesti yaptırdım bu değer çıktı hamilemiyim acaba cevaplarsanız sevinirim
:)) çok sevindim peki gebelik kesesi ne zaman görünür yani ne zaman doktora gitmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim
kan testini tekrarlamanızı öneririm
bu gün kan testini tekrarladım enfeksiyon kaptığımı söledi doktorum enfeksiyon kaynaklı olması doğrumudur sizce hcgnin 4.8 çıkması yanlız hiç bi şikayetim yok rahimle ilgili kafam karıştı çok
Doktorunuz ne diyor???fisfisfis
doktoruma sorabilseydim size sormazdım merak etmeyin. kusura bakmayın sorularımla rahatsız ettim.fisfisfis
mrb son adet tarihim 6 mayıs 7 hazıranda kan testim 29,63 çıktı.9 haziranda ise 31,53 çıktı biraz leke oldu kimyasal gebelik oldu ve düşük yapıyorum anlamına mı geliyor bu değerler.4,5 yıl sonra olmuştu .şimdi benim tekrar gebe kalmam için ne kadar beklemem gerekiyor
mrb son adet tarihim 6 mayıs 7 hazıranda kan testim 29,63 çıktı.9 haziranda ise 31,53 çıktı biraz leke oldu kimyasal gebelik oldu ve düşük yapıyorum anlamına mı geliyor bu değerler.4,5 yıl sonra olmuştu .şimdi benim tekrar gebe kalmam için ne kadar beklemem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?