B.kunda boğulmak

Erkek anneleri paşa oğullarına evde bir iş yaptirmadiklari (ögretmedikleri) için haliyle evlendikten sonra iş yapmak çok zorlarına gidiyor.
Sizde de bütün problemler üst üste gelince haklı olarak artik patlamalar yaşıyorsunuz..
Pandemi sonrası haftalık yardımcı kadin alsanız iyi olur sizin için

Bu akıllı bıdıklar bal gibi biliyor kadınların sırtındaki yükü. İşlerine gelmiyor.
aynen öyle. onlardan bir şey istenince biz yaparken çok kolay gibi davranıp kendilerine gelince bir şey yapamıyorlar genellemeye vuruyorum tabii. benim kayınvalidem üç oğluna da ev işi yaptırdığı için benim eşim biraz yatkın.

En zorlu dönemlerim böyle geçti işte
Ben de gerçekten çok sinirli oldum maalesef
Bebeğime yansıtmamak için kılı kork yarmak da ayrı bi mesele , onu çok seviyorum

Bu da yapıyor yapmıyor diyemem ama benden beklentisi beni deli ediyor, bi de bana laf söylemesi falan .:: bi de lafta kendi yaptıklarını çok dile getirmesi , ya o yaptığı işler ev işinin onda biri mesela , bunu bunj yaptım diye sayması beni deli ediyo , gece boyu on kere kalk bebek emZir bakalım

Hep mi boyleydi sonradan mi oldu. Bebekte kucuk cunku
Genelde böyle bir ilişki içindeyiz , ama sonra hep adımı o atar , ben çok nadir kavga sonrası atarım, çünkü haklı olduğumu biliyorum , bi sürü sorunu ile uğraşıyorum onun , hep yapıcı olmaya çalıştım, bi de beni eleştirmesi yok mu !!

tabii ki. babalık annelik gibi değil sanırım henüz anne olmadım fakat babalar bebeklerin ne zorlukla büyüdüğünü tam anlamıyorlar.
ben laf söylemesine takıldım çünkü öyle şeylere çok kızarım. yani ister evi dağınık bırakırım ister toplarım. dağınık görüyorsa toplayabilir hepimizin iki eli iki ayağı var sonucta. evde birlikte yaşıyorsunuz

Alismissiniz iste siz çift olarak boşalt sen içini madem ne diyelim. Allah sabir versin

Ev işleri bu kadar dramatik hale geliyo mu yaa. 3 aylık bebeğim var, hiç bir isim geri kalmadı. Sabah kahvaltısız işe göndermem, akşam yemeksiz karşılamam. Yardım istediğimde geri çevirmez ama çok 'da ihtiyacım olmaz. Bence programlı olursanız bu kadar sıkıntı yaşamazsınız. Kendi kendimizeyiz gelen yok giden yok. Her şey halloluyo.

Olmaz aslında
Ben ona hizmet etmek istemiyorum
O da benden beklediği için yaptığı herşey çok büyük görünüyor gözüne
Bebekten önce de böyleydik biz ama bebekten sonra da benim hiç sabrım kalmadı onun üşengeçliğine ,
Bir hafta şehir dışında oluyorsa bir hafta evde

Muhtemelen çok çok ezik bu şekilde kendini savunuyor. Kapıya koysanız köpek olur, bana sorarsanız koyun kapıya gitsin.

ya yorum bile yapamıyorum size, konuya gelmeniz kendinizi övmeniz. her bebek bir değil, yaşamadan konuşmanız. kaldı ki konuya bakış açınız bile o kadar üzdü ki beni, kadını suçlar nitelikte. kk da her konuda kendini övecek birilerini görmek çok üzüyor beni. kadın programsız beş kuruş etmez bir kadın ondan kocası böyle yapmış kimse sizin gibi olamaz. siz eşsizsiniz programlı emsalsiz bir eş bir kadınsınız.. tebrik ederim.

Ama aslında hizmet etmek istemiyorum olmaz canım. Herşey karşılıklı yapılarak çok güzel hizmet sağlanmış olur. Herşeyi sizden beklediğini anladım ama sizdemi acaba herşeyi eşinizden bekliyorsunuz. Bu mu acaba tek sorun . Herkes kendi sorumlulugunu yapmış olsa aslında aranızda sevgisizlik yok. Sadece iletişim sorunu var gibi geldi bana

Bebeğiniz daha küçük,daha diş cıkaracak,aşı olacak,huyları uykusu değişecek.
Dikkat edin de sizde o dramatik hale gelmeyin

Sınanmadığınız sınavın birincisi olmuşsunuz

Biraz birbirinizden uzaklaşın derim. İmkanınız varsa biraz ailenizin yanına gidin ve onu kendi boklariyla başbaşa bırakın ve bozulmasını bekleyin.

Benim bebeğim yoğun bakımda yattı ve gece boyu kollarımda , uyanmasının haddi hesabı yok , iki üç gündür kendi yatağına koyabildim bi kaç saatliğine o da , bir yaşında ve asla kucaktan inöekmistmeiyor, indiği an ağlıyor uykuda da olsa , omuz boyun bel bildiğiniz acıuor çıldırtırdı bir ağrı hem de , ben bunları yaşarken babasının ben uykuya dayanamıyorum yaaa deyip ortalarda gezmesi beynimdeki ediyor , bir yerde bir şey bırakmışsam laf etmesi deli ediyor , o kadar evi evir çevir dönder maaş getir .. üstüne bi de laf işitmek beni bu hale getirdi , kendi de işte ... kendince tutuyor bişeyin ucundan aöa hep benden bekliyor , yerde bişey görse rahatsız olmuyo musun bundan diye çemkiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…