Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Off eski konularına baktım da çok zor birisin. Büyüklerine hiç saygın yok, küçük de değilsin kendini toparla,diline hakim ol. Bir gün karşına biri çıkar hanyayı konyayı görürsün. Baban iyi dayanıyor gene de.
Canım bende çok dayak yedim babamdan 22 yaiındayum kendimi bildim bileli hep dayak yedim ama benim annem yüzünden değil babannem yüzünden di zaten başından beri karmaşık bi aile ilişkimiz var çok iyi anlıyorum seni çok zor ama kendine sakın zarar verme aklından bile geçirme inan çok pişman olursun ben oldum evliyim şimdi 6 aylık bi oğlum var çok düşünüyorum büyüdüğünde kollarımda ki izleri sorduğunda ne cevap veririm diye çalış para kazan kimseye muhtaç olma kendi hayatını kur ya evlenirsin yada ayrı bi eve çıkarsın kendi kurallarınla doğrularınla mutlu bi hayat yaşarsın evlilik konusundada illa yaşadığın hayattan kurtulacaksın diye ilk önüne gelene evet deme sen önce kendini hayatını yaşa sonra evliliği düşün (ben önce kendi ayaklarımın üzerinde durup sonra evlendim şuan kimseye eyvallahım yok ve çok şükür 3 yıl olucak kocam bu güne kadar kolumu tutmadı) ya i diyeceğim o ki kimseye muhtaç değilsin güçlü birisin ve kendi ayaklarının üzerinde kimseye ni eyvallah demeden yaşayabilirsin önce buna inan
Ha bide inasanın karakterini eleştiren sen şmyle yaptın şunu söyledinde dayak yedin laf yedin diyen insanları anlamıyorum kişi ailesinden ne görürse onu yapar bu herkes için geçerli bi anne baba çocuğunu aklındaki gibi değil *çocuğun onu gördüğü gibi* yetiştirir yani sen küfrediyorsan çocuğunda eder.keşke insanlar çocuklarını bu kadar hor görüp eleştirmeden önce kendilerine baksa çünkü saygı korkudan gelince 1 günlük sevgiden gelince ömürlük oluyor
Aile gerçek aileniz mi? Yani anne ya da babanızın 2. Evliliği falan mı yoksa??
Neden böyle oldunuz ki? Yani bu nasıl anne baba çocuk ilişkisi ben anlamadım