Baba evine donmek

Inanin cok uzuldum. Dualarima sizide katicagim. Cogugunuz kac yasinda? Belki cocugunuz biraz daha buyuyunce cikabilirsiniz evden? Oyle bi imkan olabilirmi

Aminn cok tesekur ederim. O ilk adimi attiktan sonra gerisi gelir hayurlisiyla insallah. Mutlu huzurlu olmak istiyorum artik

Bi cok iyi ve birde cok kotu tarafi var. Iki kisilikli gibi sanki.. ben surekli akli basima gelir iyi yonu geri ciktiginda kotu yonu geri gelmez diye umut ettim hep. Sadece kotu gunler degil cok cok guze gunlerimizde oldu bu 15 senede. O yuzden iyi yonlerini iyi gunlerimizi dusunerek hep sabrettim aslinda

Kotu tarafi olan kotu olan daha dogrusu biri ıyı insan olamaz. Misal benimde kotu tarafım var ama nasıl, cok sigara ıcıyorum (kendime zarar) takıntılıyım (kendime zarar) acıkellıyım (gene bana zarar) agresifim kendimi yerım bu da kendime zarar(saga sola bagırmak cagırmam) vb. Kotu Bı cok yonum var ama hepsi kendime zarar veriyor. Kimseyi üzmüyor kırmıyor, aglatmıyor.
Sızın kocanızın kotu yönleri sıze zarar vermıs hep, bu durumda ıyı bırı olamaz o.
On bes yıl az degıl.
Simdı ölsen gitsen Allah gecınden versın, gun yuzu gormeden mutlu olmadan gocup gideceksin deger mı?
Su uc gunluk dunyayı huzurla yasamak varken, yazık degıl mı senelerine genclıgıne.

Aslında em büyük sorununuz esinizle o pasif bir adam olduğu için bunları yasiyorsunuz yada bile isteye yapiyor bu durumdan şikayetçi değil

Inanin çok üzüldüm allah yardimciniz olsun ne zaman boşanmak istesem aklima bunlari yasayacagim gelir ve otururum popomun üstüne

muhtemelen ailens ahip cıkmadı yada aklında düsüncende böyle bisey var cünkü bunu hissettridkleri icin bunu düsünüyosun ama aileler yaslılıgınıda düsünce kızlarına bunu hissettirmeseler

ne sanslısın ben gelicem dedim ne olucagım belli olmaz dedim diye ne hakaretler duydum bide odamdaki yatagı dısarı attı allaha havala ettim basına geliceklerden o sorumlu valla aile dünyada cok onemli ese karsı senın gardındır ama zaten damadın yanında aman kadın yapıcak tabi hizmet edicek gittigi yere uysu derse kızıda sürekli kavga eder cünkü onun düsündügü hizmetci susan annem gibi asla olmadım olmıcam da sırf bu yuzden cocuk yapmadm güzel bi is bulamadım kendime bi yuva acıyım

Aslinda ben sizi kendimden daha guclu goruyorum.bir ailem var melek gibi. Bosansam benden cok onlar perisan olacaklar. Birde bana belli etmemeye cakisacaklar buyur burdan yak.babamin saclarini bir senede bu insanlar yuzuunden ben beyazlattim.benim cevrem diyoki bak mahallemdeki insanlar bile dusununki o kadar sevilem aileyiz insanalriz akrabalarim bile bana bizi sen perisan ettin belimizi sen buktun nasil insalara gelin oldun dediler. Iste aman ailem uzulmesin diye geri gdiemiyorum.yoksa sizin gibi ailem olsa cok daha guclu olurdm satmasin dunyanin anasini bu dunyada ailem yok kocamda olmayiversin derim.ohhh guzelce evimi tutarim icine kedimi koyarim elime kitabimi alirim cam kenarinda kahvemi yudumlarim.ben dunyaya dunya bana guzel.

muhtemelen ailens ahip cıkmadı yada aklında düsüncende böyle bisey var cünkü bunu hissettridkleri icin bunu düsünüyosun ama aileler yaslılıgınıda düsünce kızlarına bunu hissettirmeseler
Oyle hissetirmedilr aslinda ama ayni eve geri girince ya degisirse biseyler diye korkuyorum bosandigim icin

Aslinda ben sizi kendimden daha guclu goruyorum.bir ailem var melek gibi. Bosansam benden cok onlar perisan olacaklar. Birde bana belli etmemeye cakisacaklar buyur burdan yak.babamin saclarini bir senede bu insanlar yuzuunden ben beyazlattim.benim cevrem diyoki bak mahallemdeki insanlar bile dusununki o kadar sevilem aileyiz insanalriz akrabalarim bile bana bizi sen perisan ettin belimizi sen buktun nasil insalara gelin oldun dediler. Iste aman ailem uzulmesin diye geri gdiemiyorum.yoksa sizin gibi ailem olsa cok daha guclu olurdm satmasin dunyanin anasini bu dunyada ailem yok kocamda olmayiversin derim.ohhh guzelce evimi tutarim icine kedimi koyarim elime kitabimi alirim cam kenarinda kahvemi yudumlarim.ben dunyaya dunya bana guzel.

ne sanslısın ben gelicem dedim ne olucagım belli olmaz dedim diye ne hakaretler duydum bide odamdaki yatagı dısarı attı allaha havala ettim basına geliceklerden o sorumlu valla aile dünyada cok onemli ese karsı senın gardındır ama zaten damadın yanında aman kadın yapı
iste buna o kafada aile lazım ne sanslısın bizimkiler evliyken cok geziyorum diye dar dar yapıyolar bosansam ooo geri kafalı insanlarla olmak zor ben gelicem ne olucagım belli degil dedigimde babam odanı bozdu dagattı yaslılıgını düsüncün o beni nasıl üzdü nasıl canım acıdı anlatamam babama kızdıkca annemde daha cok kızar oldum hadi o yaptı dedi sen neden hayatına devam ediyosun benim kızımı küstürdün o benim kızım vs vs dicene kahvaltılara gitti allah buyuk bana ihtiyacı olduklarında aynı cümlelerle onları vurucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…