Baba evine donmek

Bi kere çıktın mı baba evinden dönmek çok zor gerçekten.ben 7 aydır baba evindeyim hala benimseyemedim ailem anlayışlı çok şükür ama işte farklı tasam tarzına alışınca kendi düzenine alışınca çok zor geliyor bir de sürekli alıngan oluyorsun.ben kendi evimi düzenimi özgürlüğümü çok özledim ama olmayınca olmuyor tek kişilik sevgi saygi iki kişiye yetmiyor.insallah birgün tüm bu duyguları yenip gerçekten gülebilirim.hayat şuan çok anlamsız sürekli ağlıyorum kendimi hicbir yere ait hissetmiyorum keşke imkanım olsaydı 1 oda da olsa ayrı eve çıkabilseydim.belki birgün o da nasip olur.

Amin insallah. Calisiyormusunuz peki? Belki bi tatile felan ciksaniz iyi gelir. Kac sene birlikteydiniz ve yas kac acaba

Ben boşandıktan sonra daha da rahat ettim valla baba evinde. Öncesinde prensestim sonra kraliçe başlarda evini ve düzenini özlüyorsun tabi ama sonra alışıyor insan. Zamanla kendi düzenini kurma hayali varsa o da güç veriyor. Maddi olarak da başta yardım etmedm ben az kazanıyodum ve hepsini harcıyordm sen kafanı dağıt diyorlardı zaten bana. Sonra kazancım çok arttı ben onlara destek olmaya başladım.. Evlendim tekrar ama hala elim üstlerinde boşandığım dönem yaptıklarını unutamam hiç...

Masallah insallah hep mutlu olursunuz. Insallah bende sizin gibi hissederim

Amin insallah. Calisiyormusunuz peki? Belki bi tatile felan ciksaniz iyi gelir. Kac sene birlikteydiniz ve yas kac acaba
Evet çok şükür mesleğim var.30 yaşındayım 7yillik evliydim.hicbirsey yapasım gelmiyor hayat anlamsız sanki herşey durdu ruhsuzlasti.psikolog desteği almam gerekiyor

Cok sacma ama kendimce ay sonuna kadar bekleyip esyalarimi toplayip gitmeyi dusunuyorum. Aileme ne diycem onuda cok dusunuyorum
Evet aşırı saçma ve aptalca.
Zaten senelerdir bekliyorsun, ne değişti?
Koskoca bir HİÇ.
Ömrün gitti, kişiliğini yitirdin, benliğini kaybettin.
Bu akşam çıkıp ailene gitmezsen bir 8-10 sene daha çıkamazsın belki de.
Ailene söyleyeceğin tek cümle:
Mutsuzum boşanmak istiyorum.

Ben de boşanıp baba evine döndüm ama buraya dönebilmek tayinimi alabilmek için çok uğrasarak şimdi gayet mutluyum çok şükür. Oda yaptım kendime yeni eşyalar halı filan aldım canımın istediği renge boyadım yerleştim Bi güzel. Araba aldım onun kredisini ödüyorum elimde kalan gerisini de aileme harcıyorum. Kesemi hiç ayırmadım ayırmayı da düşünmem hani yük olmıyım dan ziyade benim param onların parası.

Evlat yaş kaç olursa olsun anne babaya yük olmaz
Ayrıldığınıza üzürler, bi süre perişan olurlar belki ama atlatırlar. İnsanlar herşeye alışıyor.
Hepsini okumadım ama çocuğunuz yoksa ailenizin yanına dönmeniz en azından bi süreliğine daha iyi olur. Daha kolay toplanırsınız.
Çocuk varsa onun kendine ait düzeninin bozulmaması gerektiğini düşünüyorum. Ya alıştığı evde yaşamalı veya çocuk ile ayrı eve çıkmalı.

Ayaklari evde degil komple sulalesinin ayaklari kesilsin diye dusa ediyorm artik.yerdenmi kesilsim evimdenmi kesilsin goktenmi kesilsin hicbirini gormek istemiyorum.evimde misafir gibiyim benimseyemiyorum.neden cunku adam herseyi ailesiyle yapiyor. Benimde sonum hayirli degil merak etmeyin yakinda bende konu acarim gibime geliyor. Ama benim ailem bekliyor onlarda alttan alttan anliuor bigun biteceginide iste. Ven gittigi yere kadar gitsin biraz birikim falan yapmam lazim.acikcasi esimle cok sorunum yok ailesi cok isguzar

Evet çok şükür mesleğim var.30 yaşındayım 7yillik evliydim.hicbirsey yapasım gelmiyor hayat anlamsız sanki herşey durdu ruhsuzlasti.psikolog desteği almam gerekiyor
Destwk kesinlikle alın hiç çekinmeyin. Kendinizi daha iyi hissedersiniz. Bir de ben aşırı sosyalleştim o dönem. Eski arkadaşlarımla buluştum gezdim tozdum. Eve girmiyordm resmen. Ama çok iyi geldi. Siz de bolca çıkın gezin sosyalleşin. Yeni insanlar tanıyın. Bi süre sonra herşey yoluna giriyor...

Ben dondum.Cok zor seyler yasiyorum.Ailem tutucu baskici insanlar.Calismama izin yok,cocugum var onada bakmiyorlar 1 dakika yanliz birakamiyorum.Bagirip,cagiriyorlar.Alip basimi gideyim desem oldururler.Kira,fatura cocuk zaten aldigim 3 kurusla odemem imkansiz. Ailesi insanin en buyuk sansi.Kaderini,esini,tum hayatini aile etkiliyor.Hepsinden tek,tek nefret ediyorumm..Aldatildigim icin bosandim,daha birsuru sebep var.Biyere sigamiyoruz oglumla. Sizinki gibi bir ailem olsa 1 sn dusunmezdim.

Eşimle bir konuda kavga edip evi terk etmiştim. Hamileydim. Gerçekten çıktığın andaki gibi olmuyor. Annem eşimi arayıp alttan alta beni almasını söyledi o da gelip aldı. Bir daha aklımın ucundan bile geçmedi. İyi kötü daha çok kötü geçiniyoruz eşimle. Maddi durum varsa eve çık.

Benim ailemde buna benzer Bi aile o yüzden 40 bin sefer düşünüp bir şeyler yapmak lazım.

Sizin biraz daha beklemeniz bencede daha iyi cunku esinizle sorununuz yokmus allaha sukur. Insallah esinizde sizin gibi dusunur bir an once ve ailesine bunu yansitir. Insallah allah hayirlisini verir cumlemize

Suan icin cikamiyorum malesef. Insallah kendimi kotu hissetmem ailemin evinde. Cok zor ya gercekten. Off allahim yardim et

Evlılıgın bu yazılanlardan ibaretse kutlama yapman lazım konu sahıbı. Kocanla kaldıgın yer ev degıl cehennem olmalı. Ve orayı özlememen lazım.
Baba evine gidiyorsun kurtuluyosun diye sevıncten ucman lazımken evı özlersem diyorsun, ev adı altında adamdan da bahsediyorsun belki de.
Ne diyim, umarım özlemezsin ozgurlugune sarılıp yasamak buymus dersin ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…