- 20 Haziran 2019
- 373
- 109
- 103
- 36
Amin insallah. Calisiyormusunuz peki? Belki bi tatile felan ciksaniz iyi gelir. Kac sene birlikteydiniz ve yas kac acabaBi kere çıktın mı baba evinden dönmek çok zor gerçekten.ben 7 aydır baba evindeyim hala benimseyemedim ailem anlayışlı çok şükür ama işte farklı tasam tarzına alışınca kendi düzenine alışınca çok zor geliyor bir de sürekli alıngan oluyorsun.ben kendi evimi düzenimi özgürlüğümü çok özledim ama olmayınca olmuyor tek kişilik sevgi saygi iki kişiye yetmiyor.insallah birgün tüm bu duyguları yenip gerçekten gülebilirim.hayat şuan çok anlamsız sürekli ağlıyorum kendimi hicbir yere ait hissetmiyorum keşke imkanım olsaydı 1 oda da olsa ayrı eve çıkabilseydim.belki birgün o da nasip olur.
Masallah insallah hep mutlu olursunuz. Insallah bende sizin gibi hissederimBen boşandıktan sonra daha da rahat ettim valla baba evinde. Öncesinde prensestim sonra kraliçebaşlarda evini ve düzenini özlüyorsun tabi ama sonra alışıyor insan. Zamanla kendi düzenini kurma hayali varsa o da güç veriyor. Maddi olarak da başta yardım etmedm ben az kazanıyodum ve hepsini harcıyordm sen kafanı dağıt diyorlardı zaten bana. Sonra kazancım çok arttı ben onlara destek olmaya başladım.. Evlendim tekrar ama hala elim üstlerinde boşandığım dönem yaptıklarını unutamam hiç...
Evet çok şükür mesleğim var.30 yaşındayım 7yillik evliydim.hicbirsey yapasım gelmiyor hayat anlamsız sanki herşey durdu ruhsuzlasti.psikolog desteği almam gerekiyorAmin insallah. Calisiyormusunuz peki? Belki bi tatile felan ciksaniz iyi gelir. Kac sene birlikteydiniz ve yas kac acaba
3 aydırBencede insan alinir bazi seylerden anne baba bisey demesede. Bunu yapmamam gerek yoksa kendime herseyi yok yere zorlastiririm. Kac senedir baba evinde arkadasiniz?
Evet aşırı saçma ve aptalca.Cok sacma ama kendimce ay sonuna kadar bekleyip esyalarimi toplayip gitmeyi dusunuyorum. Aileme ne diycem onuda cok dusunuyorum
Ayaklari evde degil komple sulalesinin ayaklari kesilsin diye dusa ediyorm artik.yerdenmi kesilsim evimdenmi kesilsin goktenmi kesilsin hicbirini gormek istemiyorum.evimde misafir gibiyim benimseyemiyorum.neden cunku adam herseyi ailesiyle yapiyor. Benimde sonum hayirli degil merak etmeyin yakinda bende konu acarim gibime geliyor. Ama benim ailem bekliyor onlarda alttan alttan anliuor bigun biteceginide iste. Ven gittigi yere kadar gitsin biraz birikim falan yapmam lazim.acikcasi esimle cok sorunum yok ailesi cok isguzarTesekur ederim okuyup yorumldiginiz icin. Evet haklisiniz maddi manevi destek olmak daha iyi hissetirecek. Sizin adiniza uzuldum insallah ayaklarini keserler evinizden. Esinizle konustunuzmu bunu? Bizim eve 2 senedir kimse gelmiyor neredeyse surekli huzursuzluk oldugu icin
İnşallahMasallah insallah hep mutlu olursunuz. Insallah bende sizin gibi hissederim
Destwk kesinlikle alın hiç çekinmeyin. Kendinizi daha iyi hissedersiniz. Bir de ben aşırı sosyalleştim o dönem. Eski arkadaşlarımla buluştum gezdim tozdum. Eve girmiyordm resmen. Ama çok iyi geldi. Siz de bolca çıkın gezin sosyalleşin. Yeni insanlar tanıyın. Bi süre sonra herşey yoluna giriyor...Evet çok şükür mesleğim var.30 yaşındayım 7yillik evliydim.hicbirsey yapasım gelmiyor hayat anlamsız sanki herşey durdu ruhsuzlasti.psikolog desteği almam gerekiyor
Neden boşanmak istiyorsun kiCok sacma ama kendimce ay sonuna kadar bekleyip esyalarimi toplayip gitmeyi dusunuyorum. Aileme ne diycem onuda cok dusunuyorum
Benim ailemde buna benzer Bi aile o yüzden 40 bin sefer düşünüp bir şeyler yapmak lazım.Ben dondum.Cok zor seyler yasiyorum.Ailem tutucu baskici insanlar.Calismama izin yok,cocugum var onada bakmiyorlar 1 dakika yanliz birakamiyorum.Bagirip,cagiriyorlar.Alip basimi gideyim desem oldururler.Kira,fatura cocuk zaten aldigim 3 kurusla odemem imkansiz. Ailesi insanin en buyuk sansi.Kaderini,esini,tum hayatini aile etkiliyor.Hepsinden tek,tek nefret ediyorumm..Aldatildigim icin bosandim,daha birsuru sebep var.Biyere sigamiyoruz oglumla. Sizinki gibi bir ailem olsa 1 sn dusunmezdim.
Sizin biraz daha beklemeniz bencede daha iyi cunku esinizle sorununuz yokmus allaha sukur. Insallah esinizde sizin gibi dusunur bir an once ve ailesine bunu yansitir. Insallah allah hayirlisini verir cumlemizeAyaklari evde degil komple sulalesinin ayaklari kesilsin diye dusa ediyorm artik.yerdenmi kesilsim evimdenmi kesilsin goktenmi kesilsin hicbirini gormek istemiyorum.evimde misafir gibiyim benimseyemiyorum.neden cunku adam herseyi ailesiyle yapiyor. Benimde sonum hayirli degil merak etmeyin yakinda bende konu acarim gibime geliyor. Ama benim ailem bekliyor onlarda alttan alttan anliuor bigun biteceginide iste. Ven gittigi yere kadar gitsin biraz birikim falan yapmam lazim.acikcasi esimle cok sorunum yok ailesi cok isguzar
Suan icin cikamiyorum malesef. Insallah kendimi kotu hissetmem ailemin evinde. Cok zor ya gercekten. Off allahim yardim etEşimle bir konuda kavga edip evi terk etmiştim. Hamileydim. Gerçekten çıktığın andaki gibi olmuyor. Annem eşimi arayıp alttan alta beni almasını söyledi o da gelip aldı. Bir daha aklımın ucundan bile geçmedi. İyi kötü daha çok kötü geçiniyoruz eşimle. Maddi durum varsa eve çık.
Evlılıgın bu yazılanlardan ibaretse kutlama yapman lazım konu sahıbı. Kocanla kaldıgın yer ev degıl cehennem olmalı. Ve orayı özlememen lazım.Kendisini aldatmış, maddi manevi sömürmüş, sürekli küfür eden, iffetine laf eden eş denen mahlukla aynı evi paylaşmakta ısrar eden biri olarak baba evine dönmeyi bu kadar düşünmemeniz lazım hâlbuki.
Düşünecek birşey yok ama siz birkac yılda bunları düşünün tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?