- 19 Aralık 2019
- 38
- 14
- 3
- 33
çekme ya değmez hayat kısa bak ben şiddetten kaçıp geldimBende bundan korkuyorum. Ileride hala evli kaldigimi dusununce, ya hic bisey degismesse, bunca sene degismemis, bundan sonrada degismez. Birsuru borcu var, eve yine icradan geldiler az once kapiyi acmadim kagit atmislar. Ayrilinca kesin derki, borclarim var diye beni birakti der bide
bende ailemin yanında olmaktan babamın annemin kanatları altında olmaktan çok mutluyummerhaba , bende 1 yıldır ailemin yanındayım ,ayrıldım , tabiki kolay olmuyor ve kendi düzenini , kendi evini herşeyi özlüyorsun ,zamanlada alışıyorsun fakat burda aile çok önemli ben ailemin yanında olmaktan mutluyum en önemlisi huzurluyum , hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Onun ne dediği umurunda olmasın 2.şas yok 2.hayat yok tahmin ediliyor ki anlaşamadığınız bir evlilik sebebi bu.Bende bundan korkuyorum. Ileride hala evli kaldigimi dusununce, ya hic bisey degismesse, bunca sene degismemis, bundan sonrada degismez. Birsuru borcu var, eve yine icradan geldiler az once kapiyi acmadim kagit atmislar. Ayrilinca kesin derki, borclarim var diye beni birakti der bide
Amin insallah tesekur ederim. Insallah hep mutlu olursunuz. Evinizi nasil topladiniz yani neyi nasil yaptiniz? Ben nerden basliycami bilmiyorum cunkumerhaba , bende 1 yıldır ailemin yanındayım ,ayrıldım , tabiki kolay olmuyor ve kendi düzenini , kendi evini herşeyi özlüyorsun ,zamanlada alışıyorsun fakat burda aile çok önemli ben ailemin yanında olmaktan mutluyum en önemlisi huzurluyum , hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Masallah insallah bende oyle olurum. Nekadar suredir ailenizle yasiyorsunuz ve yasiniz kac? Benim evliligime 5 sene oldu sizin kac sene olmustu?bende ailemin yanında olmaktan babamın annemin kanatları altında olmaktan çok mutluyum
ben sadece kendime ait olanları almak için 2 arkadaşım ile gittim fakat zaten birşey bırakmamış neyim varsa çalmışlardı , oyüzden pek birşey alamadım , sadece biraz sabır ve zaman inanın herşey yoluna giriyor , hiç bir acı baki kalmadığı gibi buda kalmıyor , allah herkese sağlık ve huzur nasip etsin inşallahAmin insallah tesekur ederim. Insallah hep mutlu olursunuz. Evinizi nasil topladiniz yani neyi nasil yaptiniz? Ben nerden basliycami bilmiyorum cunku
Sen aileden yana çok dertlisin anladım ama kimse ailesini kendi seçmiyor . Herkesin herseyi tam olmuyor bu hayatta . Bizde olmayan da sende vardır . Herkesin imtihanı farklı . Yeterki sağlımız yerinde . Asıl sağlık olmadımı hiç birsey olmuyor .Bizimkiler 50 lira verse 50 kere söyler burda okuyom millet kartını veriyo kizip git alışveriş yap diye yada kızının cebine para sıkıştıriyo bizimkide benim kadar maas aliyosunuz napiyosunuz parayi desin valla insanin böyle ailesi olup sahipsiz olmasi bin kere kötü bari olmasa yok dicen boylr hem var hem elini cebine atmaz millete damatlara rezil eder esim anlamasin diye tipten tipe giriyorum
ben 7 ay evli kaldım ve hergün dövüyordu ailem zor kurtardı beni onun elinden. 26 yaşındayım ve 2 senedir babamın evindeyimMasallah insallah bende oyle olurum. Nekadar suredir ailenizle yasiyorsunuz ve yasiniz kac? Benim evliligime 5 sene oldu sizin kac sene olmustu?
Allah yardim etmis size kurtulmussunuz. Tam bi duzen kurmadan kurtulmussunuz cok sevindim sizin icin. Keske bendede oyle olsaydiben 7 ay evli kaldım ve hergün dövüyordu ailem zor kurtardı beni onun elinden. 26 yaşındayım ve 2 senedir babamın evindeyim
Ilk zamam malesef cikamiyorum ayri eve. Ama en bastan ayri eve cikmak istedigimi soyliycem. Daha oncedende soylemistim sicak bakmislardi cok sukur. Siz kac sene evli kalmistiniz ve yasiniz kac acaba?Imkaniniz varsa kendi düzeninizi kurun. Ailenizin yanina dönünce bir süre sonra ben ayri eve cikcam derseniz sorun olabilir. Bastan kendi evinize cikarsaniz sorun olmaz diye düsünüyorum. Ben de bosandim, ailemin yanina dönmedim onlarda destek oldu cok sükür. Simdi cok rahatim mutluyum, basta tabiki cok cok zor oldu ama diger arkadaslarinda dedigi gibi alisiliyor.
Cok haklisiniz. Dun resmen kendi kendime kriz gecirdim esko gunleri cocukkenki olan gunlerimizi felan dusundum. Bir an once nolcaksa olsun istiyorumbaba evinde kendi evini düzenini çok özlersin evet ama bir dengesizle aklını yitirmeden yeni düzenini oturtursun canım yapma etme bırak şu adamı artık.
Su an 32 yasindayim alti sene evli kaldim. Fiziksel ve psikolojin siddete daha fazla dayanamadim ve gözümü kararttim. Siz karar verdiniz mi?Ilk zamam malesef cikamiyorum ayri eve. Ama en bastan ayri eve cikmak istedigimi soyliycem. Daha oncedende soylemistim sicak bakmislardi cok sukur. Siz kac sene evli kalmistiniz ve yasiniz kac acaba?
Ben esime adam olmuyorsan bu ay son evi verecegim dedim yani kirayi fes edecegim dedim. Inanmiyor sen yapamassinki sen korkuyorsun dedi bideSu an 32 yasindayim alti sene evli kaldim. Fiziksel ve psikolojin siddete daha fazla dayanamadim ve gözümü kararttim. Siz karar verdiniz mi?
ah canım benim ah ben de hep düşündüm ayrıldığım zamanlar neden nasıl keşke diye diye sonra baktım hala endimi yiyorum o gün kendi adıma plan yapmaya karar verdim artık. zaten evliyken yediler bizi bi de ayrılınca yedirtme vallaCok haklisiniz. Dun resmen kendi kendime kriz gecirdim esko gunleri cocukkenki olan gunlerimizi felan dusundum. Bir an once nolcaksa olsun istiyorum
Tesekur ederim okudugunuz icin. Ayrildiktan sonra beni rahat birakmaz diyede korkuyorum. Sizde nasil oldu ayrildiktan sonra? Ve keskelerle nasil basettiniz?ah canım benim ah ben de hep düşündüm ayrıldığım zamanlar neden nasıl keşke diye diye sonra baktım hala endimi yiyorum o gün kendi adıma plan yapmaya karar verdim artık. zaten evliyken yediler bizi bi de ayrılınca yedirtme valla
canım öyle peşimi bırakmama gibi bir durum olmadı ağladı sızladı yalvardı ama sert mizaçlı birisi değildi zaten. yine gitsem koşarak gelir biliyorum bunu duyuyorum da. keşkelerden kurtuluşun tek yolu kötü anılarını düşünmen kendi düzenine odaklanman canım benim başka yolu yok baktın iyi şeyler geliyor aklına ya başka meşgale bul ya da en ağır laflarını geçir aklının süzgecinden sonra yine nefret ediyosun zaten :)Tesekur ederim okudugunuz icin. Ayrildiktan sonra beni rahat birakmaz diyede korkuyorum. Sizde nasil oldu ayrildiktan sonra? Ve keskelerle nasil basettiniz?
Peki yalvarmalarina nasil katlandiniz yani nasil yumsamadiniz? Ben o konuda cok kotuyum cunkucanım öyle peşimi bırakmama gibi bir durum olmadı ağladı sızladı yalvardı ama sert mizaçlı birisi değildi zaten. yine gitsem koşarak gelir biliyorum bunu duyuyorum da. keşkelerden kurtuluşun tek yolu kötü anılarını düşünmen kendi düzenine odaklanman canım benim başka yolu yok baktın iyi şeyler geliyor aklına ya başka meşgale bul ya da en ağır laflarını geçir aklının süzgecinden sonra yine nefret ediyosun zaten :)
gizli kumar oynaması çalışmaması ve cüzdanımdan para çalması en baş sebepler canım. dayanma sebebim affetsem aynı şeyleri yaşayacağımı bilmemdi sadecePeki yalvarmalarina nasil katlandiniz yani nasil yumsamadiniz? Ben o konuda cok kotuyum cunkubide siz neden bosanmistiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?