Baba evine donmek

çekme ya değmez hayat kısa bak ben şiddetten kaçıp geldim

bende ailemin yanında olmaktan babamın annemin kanatları altında olmaktan çok mutluyum

Onun ne dediği umurunda olmasın 2.şas yok 2.hayat yok tahmin ediliyor ki anlaşamadığınız bir evlilik sebebi bu.

Amin insallah tesekur ederim. Insallah hep mutlu olursunuz. Evinizi nasil topladiniz yani neyi nasil yaptiniz? Ben nerden basliycami bilmiyorum cunku

Amin insallah tesekur ederim. Insallah hep mutlu olursunuz. Evinizi nasil topladiniz yani neyi nasil yaptiniz? Ben nerden basliycami bilmiyorum cunku
ben sadece kendime ait olanları almak için 2 arkadaşım ile gittim fakat zaten birşey bırakmamış neyim varsa çalmışlardı , oyüzden pek birşey alamadım , sadece biraz sabır ve zaman inanın herşey yoluna giriyor , hiç bir acı baki kalmadığı gibi buda kalmıyor , allah herkese sağlık ve huzur nasip etsin inşallah

Sen aileden yana çok dertlisin anladım ama kimse ailesini kendi seçmiyor . Herkesin herseyi tam olmuyor bu hayatta . Bizde olmayan da sende vardır . Herkesin imtihanı farklı . Yeterki sağlımız yerinde . Asıl sağlık olmadımı hiç birsey olmuyor .

Masallah insallah bende oyle olurum. Nekadar suredir ailenizle yasiyorsunuz ve yasiniz kac? Benim evliligime 5 sene oldu sizin kac sene olmustu?
ben 7 ay evli kaldım ve hergün dövüyordu ailem zor kurtardı beni onun elinden. 26 yaşındayım ve 2 senedir babamın evindeyim

Imkaniniz varsa kendi düzeninizi kurun. Ailenizin yanina dönünce bir süre sonra ben ayri eve cikcam derseniz sorun olabilir. Bastan kendi evinize cikarsaniz sorun olmaz diye düsünüyorum. Ben de bosandim, ailemin yanina dönmedim onlarda destek oldu cok sükür. Simdi cok rahatim mutluyum, basta tabiki cok cok zor oldu ama diger arkadaslarinda dedigi gibi alisiliyor.

baba evinde kendi evini düzenini çok özlersin evet ama bir dengesizle aklını yitirmeden yeni düzenini oturtursun canım yapma etme bırak şu adamı artık.

ben 7 ay evli kaldım ve hergün dövüyordu ailem zor kurtardı beni onun elinden. 26 yaşındayım ve 2 senedir babamın evindeyim
Allah yardim etmis size kurtulmussunuz. Tam bi duzen kurmadan kurtulmussunuz cok sevindim sizin icin. Keske bendede oyle olsaydi tabi dayak cok cok kotu bisey, allah size bunu birdaha yasatmasin.

Ilk zamam malesef cikamiyorum ayri eve. Ama en bastan ayri eve cikmak istedigimi soyliycem. Daha oncedende soylemistim sicak bakmislardi cok sukur. Siz kac sene evli kalmistiniz ve yasiniz kac acaba?

baba evinde kendi evini düzenini çok özlersin evet ama bir dengesizle aklını yitirmeden yeni düzenini oturtursun canım yapma etme bırak şu adamı artık.
Cok haklisiniz. Dun resmen kendi kendime kriz gecirdim esko gunleri cocukkenki olan gunlerimizi felan dusundum. Bir an once nolcaksa olsun istiyorum

Ilk zamam malesef cikamiyorum ayri eve. Ama en bastan ayri eve cikmak istedigimi soyliycem. Daha oncedende soylemistim sicak bakmislardi cok sukur. Siz kac sene evli kalmistiniz ve yasiniz kac acaba?
Su an 32 yasindayim alti sene evli kaldim. Fiziksel ve psikolojin siddete daha fazla dayanamadim ve gözümü kararttim. Siz karar verdiniz mi?

Su an 32 yasindayim alti sene evli kaldim. Fiziksel ve psikolojin siddete daha fazla dayanamadim ve gözümü kararttim. Siz karar verdiniz mi?
Ben esime adam olmuyorsan bu ay son evi verecegim dedim yani kirayi fes edecegim dedim. Inanmiyor sen yapamassinki sen korkuyorsun dedi bide

Cok haklisiniz. Dun resmen kendi kendime kriz gecirdim esko gunleri cocukkenki olan gunlerimizi felan dusundum. Bir an once nolcaksa olsun istiyorum
ah canım benim ah ben de hep düşündüm ayrıldığım zamanlar neden nasıl keşke diye diye sonra baktım hala endimi yiyorum o gün kendi adıma plan yapmaya karar verdim artık. zaten evliyken yediler bizi bi de ayrılınca yedirtme valla

Tesekur ederim okudugunuz icin. Ayrildiktan sonra beni rahat birakmaz diyede korkuyorum. Sizde nasil oldu ayrildiktan sonra? Ve keskelerle nasil basettiniz?

Tesekur ederim okudugunuz icin. Ayrildiktan sonra beni rahat birakmaz diyede korkuyorum. Sizde nasil oldu ayrildiktan sonra? Ve keskelerle nasil basettiniz?
canım öyle peşimi bırakmama gibi bir durum olmadı ağladı sızladı yalvardı ama sert mizaçlı birisi değildi zaten. yine gitsem koşarak gelir biliyorum bunu duyuyorum da. keşkelerden kurtuluşun tek yolu kötü anılarını düşünmen kendi düzenine odaklanman canım benim başka yolu yok baktın iyi şeyler geliyor aklına ya başka meşgale bul ya da en ağır laflarını geçir aklının süzgecinden sonra yine nefret ediyosun zaten :)

Peki yalvarmalarina nasil katlandiniz yani nasil yumsamadiniz? Ben o konuda cok kotuyum cunku bide siz neden bosanmistiniz?

Peki yalvarmalarina nasil katlandiniz yani nasil yumsamadiniz? Ben o konuda cok kotuyum cunku bide siz neden bosanmistiniz?
gizli kumar oynaması çalışmaması ve cüzdanımdan para çalması en baş sebepler canım. dayanma sebebim affetsem aynı şeyleri yaşayacağımı bilmemdi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…