maalesef içse de içmese de böyle hikayeleri çok duydum.bu anlattığınız çok kötü bir erkek modeli
evlerden ırak..
hem benim hem arkadaşımın zihniyet buna dönmüş.direk ezmek demeyelimde annemi küçüksemek. hoşlanmamak. ama bu hoşlanmama işine gelmediği için.hani karakterden değil.zaten kız tarafına erkek tarafı zorla yamanmış hissiyatı veriyorda.babası olmayan evli kadınlarda bu daha çok belirgin.Bu sorunlar senin sorununmu?
Yani kocan seni ve anneni eziyormu?
maalesef içse de içmese de böyle hikayeleri çok duydum.
hem benim hem arkadaşımın zihniyet buna dönmüş.direk ezmek demeyelimde annemi küçüksemek. hoşlanmamak. ama bu hoşlanmama işine gelmediği için.hani karakterden değil.zaten kız tarafına erkek tarafı zorla yamanmış hissiyatı veriyorda.babası olmayan evli kadınlarda bu daha çok belirgin.
Çünkü çok az insan geleceğe yönelik geniş düşünürPeki neden böyle evliliklere çocuk yapıyor bu hanımlar ?
Peki neden böyle evliliklere çocuk yapıyor bu hanımlar ?
şanslısınız.karakterinin yüzünü gizleyen bu. Erkekler illa evliliklerini hallediyorlar.Daha belirgin deme canim. Bu sadece eşinin karakteri ile alakali.
Benim hem annem hemde babam yok. El üstünde tutuluyorum. Tutmasa zaten ucan tekme yerde neyse
valla dünyada bi sürü düzgün erkek varken böyle odunlarla evlenirseniz bu tip sorunlar yaşarsınız. şu durumda konunun babanızın ölmesi veya onunla görüşmemeniz ile alakası yok. belli ki eşiniz odun, anlayışsız, kötü biri.
kendi evliliğim icin diyemem fakat arkadasin ki evlendikten 2 cocuk olduktan sonra sapıtmış.Bende bunu anlamam. Saka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?