YokYa ben anlamadım bu yazıdan bir şey. 3. Tekil kişi mi, 3. Çoğul mu anlamadım. Yazım dili çok enteresan geldi. Kötü bir koca var ortada, konu sahibini yönlendiren yorumlardan onu algılayabildim. Bende mi sorun acaba?
Eşinin karakteriyle alakalı benim de annem evlendiğinde babası yokmuş babam annemi hiç böyle ezmedi el üstünde tuttu,halada tutar.maalesef içse de içmese de böyle hikayeleri çok duydum.
hem benim hem arkadaşımın zihniyet buna dönmüş.direk ezmek demeyelimde annemi küçüksemek. hoşlanmamak. ama bu hoşlanmama işine gelmediği için.hani karakterden değil.zaten kız tarafına erkek tarafı zorla yamanmış hissiyatı veriyorda.babası olmayan evli kadınlarda bu daha çok belirgin.
Ben de babamı kaybettim... benim annem de yalnız ama annem adamın aklını alır kimse tek kelime edemez. Kayınpeder kayınvalide ile problem yaşadım annem panter gibi kolladı korudu beni hiç birine ezdirmedi zira ben de ezdirmem zaten kendimi.. Ha erkek kardeşim ve abim var onları dahil bile etmedik konulara.. yani demem o ki biraz da kadında bitiyo iş deli deliyi görünce çomağını saklarmış çok fazla meydan veriyosunuz erkeklere ezebileceğini hissettiği an tepesine biniyo kadının..konusunu açmadan edemeyeceğim konu sadece benim değil benim gibi çoğu evlinin de derdi.
kadın evleniyor.çocuğu oluyor olacak.
kadının babası yok sever sevmez babasını ayrı.
fakat erkek babası olmadığı için çocuklarına bakan (parasız),kızının arkasında duran kayınvalidesini hiç azetmiyor.kendi anasına toz kondurmuyor.bazı erkekler sırf bunun için babasız kız arıyor.kadın ne yapsa kötü annesi yalnız diye sahip çıksa da kötü tabi.evliliğine karıştırmasa sadece çocuklarına baktırsa da kötü.
fakat bişey oldu mu annesine sepetlemeye müsait.
kendi rahatı üstün annesi olsa torununa baktırmak istemez bi tarafı yamulmasın diye.
ayrıca karı koca çalışılıyorsa.her şeyin parası mümkünse kadına ödetilir.mümkünse kadın geçindirsin diye beklenir.
adam arada çocuk için mecburiyetten yada lütufla bişey için para verir.elindeki paradan içki alır yada keyfi harcar. arkadaşlarının hesabını öder babasına sigara alır.
yeni evliliklerde de işte böyle adamlar türedi.
kendi gtünü eşşek gibi çalışan bir yandan çekip çeviren ve asla yaranamayan kadına.
ezme ortamı yaratmak için zaten annesine ait olan evde oturttu.babası kaçırdı.şikayet etsem adam kaçırmadan 2 si de hapsi boylardı. fakat ben kocamı seviyordum.kafasına dank ettiğinde yanında olurmuyum bilmiyorum.Ben de babamı kaybettim... benim annem de yalnız ama annem adamın aklını alır kimse tek kelime edemez. Kayınpeder kayınvalide ile problem yaşadım annem panter gibi kolladı korudu beni hiç birine ezdirmedi zira ben de ezdirmem zaten kendimi.. Ha erkek kardeşim ve abim var onları dahil bile etmedik konulara.. yani demem o ki biraz da kadında bitiyo iş deli deliyi görünce çomağını saklarmış çok fazla meydan veriyosunuz erkeklere ezebileceğini hissettiği an tepesine biniyo kadının..
İsterse düşman olabilir umrumda bile olmaz alır çantamı çıkar giderim evlendim diye kimsenin kölesi değilim.. babamın evinde bana herzaman yer var kimse de neden geldin demez çocuğuma da bana da miss gibi bakarlar bunu çook iyi bildiği için sesini çıkaramıyo@Aarohi Annen seni kv kp karşı savundu diye eşin annene düşman olmadıysa şanslısın. Bazı kocalar adalet ve vicdan yoksunu
Kim kimi kaçırdı? Seni ezen ezdiren bi adamı nasıl seviyosun? Pek anlayamadım ama dediğim gibi karakter meselesi ben aşkımdan ölsem de eğer kendime saygısızlık yapıldığını görüyosam asla sessiz kalmam çünkü bana kendi evimde “önce sen değerlisin” “seni seveni sev” “ hiç birşeye mecbur değilsin” mesajları verilerek büyütüldüm. Eşim de bunu çok iyi bilir o yüzden annesiymiş babasıymış bana vız gelir yaklaşık 2 senedir evime sokmuyorum. Doğum yapıcam asla görmek istemiyorum.. tüm saçmalıklar yaşanmadan önce hepsi başımın tacıydı nasıl ağırlayacağımı şaşırıyodum kıymet bilselerdi baş köşede olurlardı şimdi torunlarının herşeyini uzaktan izleyecekler... eşim de bana asla baskı yapamıyo çinkü kör değil herşeyi kendisi de gördü duydu... kör olursa da kendi kaybeder umrumda bile olmaz...ezme ortamı yaratmak için zaten annesine ait olan evde oturttu.babası kaçırdı.şikayet etsem adam kaçırmadan 2 si de hapsi boylardı. fakat ben kocamı seviyordum.kafasına dank ettiğinde yanında olurmuyum bilmiyorum.
birincisi evlenmeden saklamış bu özelliğini.ikincisi bende sizin düşündüklerini düşünüyorum.mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.Kim kimi kaçırdı? Seni ezen ezdiren bi adamı nasıl seviyosun? Pek anlayamadım ama dediğim gibi karakter meselesi ben aşkımdan ölsem de eğer kendime saygısızlık yapıldığını görüyosam asla sessiz kalmam çünkü bana kendi evimde “önce sen değerlisin” “seni seveni sev” “ hiç birşeye mecbur değilsin” mesajları verilerek büyütüldüm. Eşim de bunu çok iyi bilir o yüzden annesiymiş babasıymış bana vız gelir yaklaşık 2 senedir evime sokmuyorum. Doğum yapıcam asla görmek istemiyorum.. tüm saçmalıklar yaşanmadan önce hepsi başımın tacıydı nasıl ağırlayacağımı şaşırıyodum kıymet bilselerdi baş köşede olurlardı şimdi torunlarının herşeyini uzaktan izleyecekler... eşim de bana asla baskı yapamıyo çinkü kör değil herşeyi kendisi de gördü duydu... kör olursa da kendi kaybeder umrumda bile olmaz...
konusunu açmadan edemeyeceğim konu sadece benim değil benim gibi çoğu evlinin de derdi.
kadın evleniyor.çocuğu oluyor olacak.
kadının babası yok sever sevmez babasını ayrı.
fakat erkek babası olmadığı için çocuklarına bakan (parasız),kızının arkasında duran kayınvalidesini hiç azetmiyor.kendi anasına toz kondurmuyor.bazı erkekler sırf bunun için babasız kız arıyor.kadın ne yapsa kötü annesi yalnız diye sahip çıksa da kötü tabi.evliliğine karıştırmasa sadece çocuklarına baktırsa da kötü.
fakat bişey oldu mu annesine sepetlemeye müsait.
kendi rahatı üstün annesi olsa torununa baktırmak istemez bi tarafı yamulmasın diye.
ayrıca karı koca çalışılıyorsa.her şeyin parası mümkünse kadına ödetilir.mümkünse kadın geçindirsin diye beklenir.
adam arada çocuk için mecburiyetten yada lütufla bişey için para verir.elindeki paradan içki alır yada keyfi harcar. arkadaşlarının hesabını öder babasına sigara alır.
yeni evliliklerde de işte böyle adamlar türedi.
kendi gtünü eşşek gibi çalışan bir yandan çekip çeviren ve asla yaranamayan kadına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?