baba ölürse?

Ben erkeğin “aman babasız kız alalım rahat ezeriz köle ederiz” zihniyetinde olacağını düşünmüyorum.

Adam karaktersizse babada olsa aynı şeyler yaşanır. Vicdanı olana baba figürü etkili olmaz.

Benim eşim babamı bir kere bile görmedi.
Ama hiç hissetmedim bile.
Hatta annemden öyle çekinirki, babam olsa onla daha rahat olurdu heralde

Babam vefat edeli 4 sene olacak martta 5.5 senelikte evliyim,eşimden görmedim böyle bişey annemle aynı apartmandayım hep gözümün önünde, eşimden ya da ailesinden bırak açıkça birşey demeyi imasını bile duyarsam söverim.net.söverim

O kişilikle ilgili, arkadaşımın babası o 7 yaşındayken vefat etmiş evlendiği kişi melek gibi, hem ona hem kız kardeşine hem de kayınvalidesine sahip çıktı damat değil evlat enişte değil abi oldu,gerçi kayınpederi demiş oğluna bak oğlum bir kızla evleniyosun ama 3 kadına birden sahip çıkacaksın babalık yapacaksın diye, kp de adam yani

inanilmaz kotu anlatmissiniz konuyu.Bu kadar devrik cumle yazilmaz.
konuya gelince neden cekiyorsunuz. Hasi cektiniz diyelim bu girdaba bir cocuk neden surukluyorsunuz..

Eşinin karakteriyle alakalı benim de annem evlendiğinde babası yokmuş babam annemi hiç böyle ezmedi el üstünde tuttu,halada tutar.

Yazdığın şeyleri anlamıyorum ben. Cümleleri algılayamıyorum. Yorum yazmış diğer arkadaşlar, sorun bende sanırım.

Ben de eşimin anneme çok saygısızlıklarını gördüm. Babam hayatta olsa yapamazdı diye düşünüyorum. Çok zor, üzücü. Çok yıprandım, düzelir mi acaba her şey yoluna girer mi? O kadar umut ediyorum ki düzelmesini... Yazacak çok şey var ama gerek yok yazmaya... İnsan eşinin annesine güler yüz göstermez mi, sırf insan olduğu için? Kendi annesinin konuşmaları ve hareketlerini kimse beğenmiyor. Eşimin tavrı büyük hata, çünkü ben onun ailesine çok sevgi ve saygıyla yaklaştım hep. Kötü şeyler yaptıklarında bile kalp kırmadım, içime attım. Ben susunca ailesi de eşim de abarttı. Ben neyse ama annemi kırmayacaktı kaç kere. Keşke düzeltse annemle arasını, ne mutlu olurum. Ben mutlu olursam aslında eşimi de mutlu etmek için uğraşırım. Ama anlayan kim? Çok mu zor kızlar yaşlı bir kadının gönlünü yapmak, üstelik eşimin hiçbir şeyine müdahale edip kızdıran biri değil. İnşallah Allah hepimize hayırlı kapılar açsın ve bizim yuvalarımıza da huzur, mutluluk, sağlık versin

Ben de babamı kaybettim... benim annem de yalnız ama annem adamın aklını alır kimse tek kelime edemez. Kayınpeder kayınvalide ile problem yaşadım annem panter gibi kolladı korudu beni hiç birine ezdirmedi zira ben de ezdirmem zaten kendimi.. Ha erkek kardeşim ve abim var onları dahil bile etmedik konulara.. yani demem o ki biraz da kadında bitiyo iş deli deliyi görünce çomağını saklarmış çok fazla meydan veriyosunuz erkeklere ezebileceğini hissettiği an tepesine biniyo kadının..

ezme ortamı yaratmak için zaten annesine ait olan evde oturttu.babası kaçırdı.şikayet etsem adam kaçırmadan 2 si de hapsi boylardı. fakat ben kocamı seviyordum.kafasına dank ettiğinde yanında olurmuyum bilmiyorum.

@Aarohi Annen seni kv kp karşı savundu diye eşin annene düşman olmadıysa şanslısın. Bazı kocalar adalet ve vicdan yoksunu
İsterse düşman olabilir umrumda bile olmaz alır çantamı çıkar giderim evlendim diye kimsenin kölesi değilim.. babamın evinde bana herzaman yer var kimse de neden geldin demez çocuğuma da bana da miss gibi bakarlar bunu çook iyi bildiği için sesini çıkaramıyo

Kim kimi kaçırdı? Seni ezen ezdiren bi adamı nasıl seviyosun? Pek anlayamadım ama dediğim gibi karakter meselesi ben aşkımdan ölsem de eğer kendime saygısızlık yapıldığını görüyosam asla sessiz kalmam çünkü bana kendi evimde “önce sen değerlisin” “seni seveni sev” “ hiç birşeye mecbur değilsin” mesajları verilerek büyütüldüm. Eşim de bunu çok iyi bilir o yüzden annesiymiş babasıymış bana vız gelir yaklaşık 2 senedir evime sokmuyorum. Doğum yapıcam asla görmek istemiyorum.. tüm saçmalıklar yaşanmadan önce hepsi başımın tacıydı nasıl ağırlayacağımı şaşırıyodum kıymet bilselerdi baş köşede olurlardı şimdi torunlarının herşeyini uzaktan izleyecekler... eşim de bana asla baskı yapamıyo çinkü kör değil herşeyi kendisi de gördü duydu... kör olursa da kendi kaybeder umrumda bile olmaz...

ahh buna çok yakından tanık oluyorum
kuzenimi ve teyzemi
eşi ve eşinin ailesi öyle çok eziyor ki
ben boşanması taraftarıyım ama halen evli

birincisi evlenmeden saklamış bu özelliğini.ikincisi bende sizin düşündüklerini düşünüyorum.mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.

O adamı iki çeker bir uzatırım
İnsanın sahibi Allah; babalar, kocalar değil
Çekmem anamı da ezdirmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…