• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba & Para

Allah Allah enteresan gerçekten.Ama en enteresanı ; bir insan neden çocuğundan saklar mal varlığını?

keşke benım babam da böyle olsaydı. hiç sormazdım nerden geliyo bu para diye :KK48:

Belki işçi olarak çalışıyorum dediği fırın bile babanındır :KK48: Tapuda bir sorgulattır bakalım başka mal mülk neler çıkacak daha :KK14: Ya adamın kazancı bereketli yada dediğin gibi piyango vurdu

üzümünü ye bağını sorma, beni de evlatlık edinsenize:=)))

Aileden kalan miras olabilir. Herhangi bir şey olabilir olasılık çok fazla en net cevabı babanız verebilir.

:) valla bilemedim ki :)) uzumunu ye bagini sorma mi desem :p ama iyiymis haaa..ben baslari okuyunca baban var olan parayi size vermiyo falan sanmistim ..
Ya eksiğimizi gereğimizi alıyor. Ama amcamların yanındada kredi kartına 5 milyar borç var falan bişiler diyor.

Belki işçi olarak çalışıyorum dediği fırın bile babanındır :KK48: Tapuda bir sorgulattır bakalım başka mal mülk neler çıkacak daha :KK14: Ya adamın kazancı bereketli yada dediğin gibi piyango vurdu
Nasıl sorgulatılır acaba? Fırında işçi eminim. Tapu sorgulatma nasıl oluyor

Kızlar geçen günlerde eşim iş arkadaşları ile sohbet ederken, benim kayınbabamda 6 çocuklu, böyle böyle malları bişeyleri var tek birikimi dolar fırladığında eline geçenmiş. demiş onlarda o zaman parasını faiziyle vermiştir ondan ona demiş. Tefecilik yani. Kafam çok karışık babamın böyle şeyler yapabileceğine inanasım gelmiyor :(

Anneniz muhakkak nereden geldiğini biliyordur. Benim tanıdığım bu şekilde tek çalışıp durduk yere pat diye son model araba alan. Pat diye ev alan insanlar var. Bu insanlar konuşurken hep haram yemek kötüdür diye konuşur ama sonradan meydana çıktı ki aslında haram para yiyorlar. Evdeki kadın bunu hep bilir ama para tatlı geldiğinden susar

Umarım babanız helal yollarla kazanıyodur. Ama bukadar kazanılan paranın bir açıklaması olmalı

böyle bir durum bizim eski komşumuzda da olmuştu.
kadının eşi alkoliğin tekiydi.sokaklarsa sızar sürekli şiddet uygulardı karısına kızına. maddi durumları çok köüydü. ekmek , yemek verirdi komşuları.. kadın sonra dayanamadı boşandı . sonradan ne olduysa oldu. kadınsıfır ev aldı . kızı sıfır araba aldı. kıyafetleri hep marka. ana kız italyaya tatile bile gitti.
kimse çözemiyor ne olup bittiğini. soranlara babamdan miras kaldı diyormuş. ama miras gibi değil bu başka bi şey. milli piyango olduğunu düşünüyorum ben. muhtemelen babanıza da böyle bir yerden para geldi. pis işlere bulaşmış olsa mutlaka bu kadar kardeşin , en azından birinin haberi olurdu.

Back
X