- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi asabihatun
-
çok düşünüyosan anneni yanına al madem amca dedim
Dedem 6 sene önce vefat etti.Babaannem 67 yaşında.
Bazı yorumları dehşetle okudum.babaannemi hic gormedim ama halam çok çektirmiş anneme şimdi kendi çekiyor.sevmedigim için üzülmüyorum ama evimize geldiğindeyse saygıda kusur etmeyiz.rabbim kimseyi merhametten ayırmasın ki sadece konu sahibinin anlatti kadarını biliyoruz.ben olsam biraz havalansin kapatacağım derdim.demek ne kadar sesinizi yükselirmişsiniz ki amcanız gelmiş.bence siz zulmediyorsunuz.neyse herkes yaşlanacak elbet.cocuklara ve yaşlılara kötü davrananlar kendilerinden çıksın.alin bir bedduada benden
Super yaSen kapagini yapmissin ama amca duymazdan gelmisBabaanne de neden sikayetini ettigi cocugunun yaninda kalmiyor? Anasini cok dusunen oglu neden anasini yanina almiyor?
Bunun neresi yasli ya. Elalemin yaslilari 80 yasinda evereste bilmem kacinci tirmanisini yapiyor bizimkiler cam acildi vay efendim olucem.
Beddua eden birine de hurmet gostermek kadar sacma bir sey var mi?
-Allah belani versin
+Peki babaannecigim
-Kocan kolunu bacagini kirsin
+Siz nasil isternseniz babaannecigim
-Kaynanan sacini yolsun
+Mutlaka babaannecigim
Ayrica bir daha unutup cami acarsam kendimi en yakin kopruden atmayi dusunuyorum. Sizce de munasipse...
Bunu mu bekliyorsunuz yani boyle mi davransin oyle birine sirf yasli diye?
+1 Ben de intikam alirdim. 1 yasindaki bebegi uduun diye camin altina yatiran insan degil seytandir.ben intikam alırdım, net.
gençliğinde zalim olan yaşlanınca mağdur olmaz.
hiç acımam.
Ya sen ne guzel bir insansin. Cok guzel mukafatlara layiksin oyle misafiri layikiyla agirlama sevabi yetmez sana. Insallah konu sahibinin annesi gibi bir kaynanaya ayni onun gibi 21 sene bakarsin da bol bol bol sevap alirsin. Ne kadar zorluga katlanirsan o kadar sevap sonucta. Beddua etmeyelim ama kimseye hos bir davranis degil bence.Bazı yorumları dehşetle okudum.babaannemi hic gormedim ama halam çok çektirmiş anneme şimdi kendi çekiyor.sevmedigim için üzülmüyorum ama evimize geldiğindeyse saygıda kusur etmeyiz.rabbim kimseyi merhametten ayırmasın ki sadece konu sahibinin anlatti kadarını biliyoruz.ben olsam biraz havalansin kapatacağım derdim.demek ne kadar sesinizi yükselirmişsiniz ki amcanız gelmiş.bence siz zulmediyorsunuz.neyse herkes yaşlanacak elbet.cocuklara ve yaşlılara kötü davrananlar kendilerinden çıksın.alin bir bedduada benden
Babaanne nin soyledikleri ne olursa olsun dogru degil. Kocan dovsun kv sunu yapsin sozleri tam bir sacmalik, saygisizlik ve cahillik.Bu kadın çıldırtacak beni ya da öldürecek ya cidden.Sabah kalkmışım ne güzel duşumu almışım kendime kahvaltı hazırlıcam oturma odasının camını açtım havalandırmak için.Mutfağa gittim kahvaltı hazırlıyorum üşenmeden kendi odasından gelip odanın camını şak diye kapattı sesimi çıkarmadım.Evimizde doğalgazlı kaloriferler yanıyo bide ayrı dogalgaz sobası yanıyo odada daha sıcak oluyo yani.
İçeri geçtim camı tekrar açtım babanneme kapatmamasını içerisini havalandırdığımı söyledim vay efendim ben bilerek yapıyomuşum bu evde istenmiyomuş anamın kızıymışım bilerek geberticekmişiz onu soğuktan.Odana gir kapını kapat gelmesin sana soğuk dedim ama dinleyen kim.İnşallah gittiğin yerde de sana böyle hakaret yaparlar kocan ağzını burnunu kırar da öyle gönderir seni bu eve.Kaynanan saçını yolsun da bilmem ne canıma tak ettirdi.
Başladım konuşmaya annem bitti bana mı sardın dedim kapatmıcam camı inat değil mi dedim üşüyen insan odasına gider odan zaten sıcak.Yukarda da amcamlar oturuyo indi aşağıya amcama diyoki bak oğlum bana nasıl hakaret ediyolar gör diyo tabii amcam da bana demediğini bırakmadı bende çok düşünüyosan anneni yanına al madem amca dedim yazıklar olsun dedi bana.
Siz söyleyin çıldırmakta haklı değil miyim ? Annem 21 senedir çekiyo bu kadını 6 sene önce dedem de vardı bir de.Küçükken kendi odalarında soba yakıp bizi salonda soğukta bıraktıkları günler geldi aklıma
allah sizin gibi iyilerden korusun gerçekten...Ayrıca köpeğin bedduası kabul olsaydı gökten kemik yağardı... Beddua bumerangtır.Bazı yorumları dehşetle okudum.babaannemi hic gormedim ama halam çok çektirmiş anneme şimdi kendi çekiyor.sevmedigim için üzülmüyorum ama evimize geldiğindeyse saygıda kusur etmeyiz.rabbim kimseyi merhametten ayırmasın ki sadece konu sahibinin anlatti kadarını biliyoruz.ben olsam biraz havalansin kapatacağım derdim.demek ne kadar sesinizi yükselirmişsiniz ki amcanız gelmiş.bence siz zulmediyorsunuz.neyse herkes yaşlanacak elbet.cocuklara ve yaşlılara kötü davrananlar kendilerinden çıksın.alin bir bedduada benden
Bazı yorumları dehşetle okudum.babaannemi hic gormedim ama halam çok çektirmiş anneme şimdi kendi çekiyor.sevmedigim için üzülmüyorum ama evimize geldiğindeyse saygıda kusur etmeyiz.rabbim kimseyi merhametten ayırmasın ki sadece konu sahibinin anlatti kadarını biliyoruz.ben olsam biraz havalansin kapatacağım derdim.demek ne kadar sesinizi yükselirmişsiniz ki amcanız gelmiş.bence siz zulmediyorsunuz.neyse herkes yaşlanacak elbet.cocuklara ve yaşlılara kötü davrananlar kendilerinden çıksın.alin bir bedduada benden
Huy işte gençkende huysuz yaşlıykenmi değişecek ? İyi İNSAN her yaşta iyiler hele yaşlanınca hem daha sevimli dahada tatlı oluyor tabikide iyi insanların yaşlılıklarıda iyi oluyor kötü huyluda dahada bi kötümser hırçın sevimsiz yaşlı çekilmez insan oluyor herkesin kendi elinde nasıl muameleye muhatap olmak isteyen öylede karşıdakine öyle davransın diyorumYaşla falan ilgisi yok karakter meselesi bu. İyi olan bir insan bir yaştan sonra nasıl bu hale gelir. Biraz daha alıngan olabilirler sadece. Torununa böyle beddua etmesinin yaşıyla bir ilgisi yok yani.
Odası o kadar sıcakken nasıl o camdan etkilenmiş. Huysuzluk bu başka birşey değil. Gidip amcanıza dert yanıyorsa sizinle mutlu değilse gitsin orda yaşasın o zaman.
Yaşlı diye herşeyi yapma hakkına sahip değil.
Benim babannem en değerlimdir. Annemden babamdan bile ayrıdır yeri. Şu yaşıma kadar ne bir kötü sözünü duydum ne aksi bir hareketin gördüm. 70 küsür yaşında. Bizimle yaşıyor yani ailemle. Yaşlıysa o da yaşlı.
Sizin babanneniz çok huysuzmuş sizi de pek sevmiyor sanırım. Allah kolaylık versin.
Aynen dediğiniz gibi. Annem kendi annesinden çok sever babannemi. Babannem de aynı şekilde annemi sever. Babam zaten tek çocuk. Bunca yıldır iki taraf da birbirini incitmedi. Karşılıklı şeyler bunlar tabiki.Huy işte gençkende huysuz yaşlıykenmi değişecek ? İyi İNSAN her yaşta iyiler hele yaşlanınca hem daha sevimli dahada tatlı oluyor tabikide iyi insanların yaşlılıklarıda iyi oluyor
Sırlar dünyasını bilemem ama çok gördüm kınayanın küçümseyenin küçümsediğine muhtaç kaldığını... Kötülüğe kötülük herkes yapar ve bu kısırdöngü doğurur, ama kötülüğe bile iyilik en güzeli.. Ha bunları söylüyorum da ben çok mu iyiyim hayır insan öfkeyle mantıklı düşünemiyo 3. bi kişiden boşver kendine yakıştığı gibi nezaketli davran tarzı şeyler duyunca farkediyo o anlamda...Kesin utanırdı
Hayat sırlar dünyasından çok farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?