babalar günü ?

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
Anneler gününde sevgilim gelecekteki anne adayı olarak benim anneler günümü ve annemin anneler gününü kutlamıştı güzel bi mesajla :utangac:.Az çok hepinizin sevgilisi de kutlamıştır diye düşünüyorum.Onun böyle düşünceli davranıp kutlaması da çok hoşuma gitmişti :asigim:
şimdi önümüzde 21 haziranda babalar günü var. ne yapmayı düşünüyorsunuz. sevgililerimizin babalar günü kutlansa acaba hoşlarına gidermi, yoksa tuhaf bi fikirmi sizce. Merak ettim?
Kutlasanız nasıl bi mesajla kutlarsınız ?? yada naparsınız?
Fikirlerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler a.s.

öylemi dersin vereliniortak
aslında şöyle bi durum da var. onun babası vefat etti o yüzdende çekiniyorum birazcık acıkcası. Onu üzmekten korkuyorum :çok üzgünüm:

benım anneler gunumu sakayla karısık böle saka gıbı kutlasaydı öle yapardım eger cıkıo olsaydık
ama yapmadıgı ıcın yapmazdım

sevgılının babalar guununu kutlamakmı çok kötu bı fıkır bence
ilk düşündüğümde banada tuhaf geldi aslını istersen. sonradan madem onlar kutluyor biz niye kutlamayalım dedim kende kendime :uhm: Fikirlerinizi merak ettim bende bu yüzden :1ninca:

benım anneler gunumu sakayla karısık böle saka gıbı kutlasaydı öle yapardım eger cıkıo olsaydık
ama yapmadıgı ıcın yapmazdım
teşekkürler cicim a.s.

babasının yokluğunu zaten daha çok anlar o zaman birde sen bunu kutlarsan yarasını tazelersn üzülür bence o yzden kutla kendi düşüncemdir

onun çok da hoşuna gideceğini sanmıyorum
yani her zaman kızlar hep anne olmayı hayal ederler ama erkeklerin nadiren vardır bu hayali
aslında bir kadın anne olmadan da anaç duygular taşır ama erkek ille de baba olmalı bu duyguyu
yaşayabilmek için diye düşünüyorum ben,bu nedenle kutlama bence

canım bence kutla sonuçta sen onun babasının babalar gününü kutlamıcaksınki ileriki zamanındaki tadacagı babalıgını kutlıcaksın benım sevgilimde benım gelecekteki anneliği şimdiden kutlar bende babalıgını kutlarım çokda tatlı oluyo bence:)biz çok egleniyoruz..

Anneler gününde sevgilim gelecekteki anne adayı olarak benim anneler günümü ve annemin anneler gününü kutlamıştı güzel bi mesajla :utangac:.Az çok hepinizin sevgilisi de kutlamıştır diye düşünüyorum.Onun böyle düşünceli davranıp kutlaması da çok hoşuma gitmişti :asigim:
şimdi önümüzde 21 haziranda babalar günü var. ne yapmayı düşünüyorsunuz. sevgililerimizin babalar günü kutlansa acaba hoşlarına gidermi, yoksa tuhaf bi fikirmi sizce. Merak ettim?
Kutlasanız nasıl bi mesajla kutlarsınız ?? yada naparsınız?
Fikirlerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler a.s.

ben daha çok anasına yatırım yaptığımdan bu konularda 3 senedir hiç düşünmedim anacım bunu:utangac:

Back
X