Babam annemi aldatıyor

minicopper

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
34
50
88
33
O kadar mutsuz o kadar çaresizim ki babam bunu gözümüze soka soka yapıyor. Lütfen biri moral versin bana sütten kesilicem yoksa bebeğimi düşünemez oldum. 50 yaşında adam aşık olmuş gözü kimseyi görmüyor kadın kendinden 4 yaş büyük annemden 7 yaş büyük. Çirkin denecek bir kadın bir de bunu nasııl yapar aklım almıyor. Babam melek gibi bir insandı. Artık ona baba demiyoruz. Yuva yıkanların yuvası olmasın iki yakası bir araya gelmesin inşallah

E boşansınlar anneyle baba? Yani bu onların sorunu aslında sizi neden sütten kesiyor ki? Tamam anneniz üzülür haklı tabiki ancak o anne oteki de baba... Noldu babanız başkasına aşık olunca sizin için neden şeytan oldu? Anne ve babaların hayatına bir noktadan sonra karışmayın artık. Destek verin ama adil olun.

Babasının neyine destek versin. Bi kadin aldatiliyor ve bu kişi annesi.. yorum yaparken biraz siz adil olsanız keşke

Sizin başınıza gelmiş olsa, emin olun bu onların sorunu olmaz sadece..Annesi kıymetli olan bunu sineye çekip"aman onların hayatı,bana ne "demez,diyemez.

bu yastan sonra ask ta neymis

Babasının neyine destek versin. Bi kadin aldatiliyor ve bu kişi annesi.. yorum yaparken biraz siz adil olsanız keşke
Ne ilgisi var hanımefendi? Bir kadın aldatılıyor ya da bir erkek... ilişkileri bitmiş yapılması gereken boşanmaları için cesaretlendirmek. Anne ya da baba böyle durumlarda çocukları dolduruyor malesef. Bakın ne diyor? " babam melekti" yani babayla aralar iyi aslında ben ne babalar gördüm teheyyy.
Neyse anne babaya düşman olur, kin besler, donuna kadar alır vs bunu bilemem ama adam gitmek istiyorsa gitsin işte ne?

Adaö gitmek istemiyor ikisini de beraber yaşamak istiyor. Babam yoldan çıkmış artık. Ben bişey bir yol bulamadım ayıptır ya 50 yaşında 50 dede oldu

#minicopper babani cesaretlendir cok güzel aldattin ellerine sağlık simdi de çatır çatır boşa annemi de lütfen hatrım kalır. Empati ozelliğiniz olmuş olsaydı bu kadar zırvalayamazdınız. Ama alıştık sizin gibi yorum yapmak için yorum yapan çok burda..

Adaö gitmek istemiyor ikisini de beraber yaşamak istiyor. Babam yoldan çıkmış artık. Ben bişey bir yol bulamadım ayıptır ya 50 yaşında 50 dede oldu
E yuh! Ama siz bunu söylemediniz ben de ne bileyim buhran geciriyorsunuz diye düşündüm. Pekde melek değilmiş o zaman? Nihayetinde baba boşanmak istemiyor olsa bile anneniz istiyordur? 50 yaş çok yaşlı degil bu arada kaçtır üstüne basa basa söylüyorsunuz ama anneniz de kendine bir hayat kurabilir.

Onca emek onca sene ver.. sonra başkasına aşık olsun oldu canim kırmızı kurdele ile sunulsun isterse???

Yuva yıkanın yuvasi olmasın!!! Karşıdaki kadın ve baba müşterek yikiyo Allah ıslah etsin
Babam evlendiklerinde memur değilmiş. Anndm en sıkıntılı zamanlarında yanında oldu. Zor bir insan da değildir. 24 saati dört duvar arasında geçen bir kadına bu reva mı

Annem yuvasını kurtarmak istiyor. İşine geldiğinde ben yaşlandım derdi babam. Gerçekten babamı sevmeyen yoktur. İyi bir baba ve eşti. Bunu yapmasının bir mantığı yok aklım almıyor. Annem 4 kilo verdi iki günde o ve annesi ölmek üzere o kadar üzgün ki babamsa hala o kadının peşinden koşuyor liseliler gibi mesajlaşıyor ayıp değil mi ya yazık değil mi

Anladığım kadarıyla anneniz durumu biliyor
Belki babanız pişman olup annenizden af diler
Annenizde bu durumu kabul edip babanızla tekrar eski hayatına devam eder
O yüzden tepkinizi koyun elbette ama yine de her ihtimali düşünerek saygınızı yitirmeyin derim
Anneniz kabullendiyse sizin yapacak bir şeyiniz yok gibi
Bu yaştan sonra eşinizin ve çevrenizin açısından utanç verici bir durum olarak düşünmeyin

Kısacası sizin size ihtiyacı olan bir bebeğiniz ve sürdüğünüz bir evliliğiniz var
Kendinizi çok yıpratmayın

Yakında işime geri döneceğim. Anneme bırakacaktım bebeğimi. Şuan çok zor duruyor. Ne olacakları belli değil. Annem bu durumu kabullenmedi. Gurur meselesi yaptı. Babam zaten yüzsüzlüğe vurmuş. Erkek adam yapar diyormuş imam nikahı kıyarım bile demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…