Babam annemi aldatıyor

Boşanmaya cesaretlendirin derken bunu demek istedim. Yuva falan yok artık malesef kabul etmek çok zor ancak hayat böyle. Mehmet Aslantuğ bir programda birşey söylemişti tam hatırlayamıyorum ama, hayatımızı bir gün, erkeğin vazgeçebilme ihtimaline göre yaşayabilmemizle ilgili.
Anneniz daha çok genc vallahi! Onu mutsuz olduğu bir evlilikte yaşamak zorunda hissettirmeyin. Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sizin de yaşınız küçük gibi geldi.
Baba boşanmak istemiyorsa hazır anne affetmeye hazır ya da başka seçenek aklında yok, önüne bakacak yoksa anneniz için en güzeli yolları ayırıp, kendi değerinin farkına varmak.

Erkek adam yapar mı? Kim gazlamış acaba babanızı, Allah ıslah etsin ne denir ki
Ben en çok size üzüldüm inanın

Teyzem de aldatıldı 50 den sonra
Çocuklarından babalarıyla görüşmemelerini istedi
Kuzenlerim tabi dinlemedi annelerini
Zaten evli barklı aklı başında insanlar
Sonra aradan zaman geçti, eniştem oğlunun evine ziyarete geldi başka şehirdeydi çünkü
Teyzem koşa koşa oğlunun evine gelip eniştemin elinden tutmuş ve demiş ki "Senin evin burası değil gel bana gidiyoruz"
Size ilk mesajımda anlatmak istediğim olay buydu
Lütfen kendinizi yıpratmayın

bu ne sacma yorumdur yaaa destek verinmis benim babam anemi aldaticak bende destek vericem oylemi ya ne sacma sapan yorum yapiyosunuz kim kabullenir boyle biseyi bi gidin Allah askinaa!!

Annenizin yanında olun,babanız da ne halt ederse etsin.Madem erkek adam yaparmış,sonuçlarına katlansın o zaman.Görüşmeyin uzun bir süre ne hali varsa görsün.Anneniz de yanınıza gelsin gelebiliyorsa.Yuvamı kurtarmalıyım kafasıyla hareket etmesin,belli ki babanızın umurunda falan değil.

Yorum yapmak için yapmayın ya.Biri annesi evet diğeri de babası.Bugün babanız annenizin canını sıksa babanıza sormaz mısınız neden diye ? Durup izler misiniz annenizin mutsuzluğunu ? Yoldan geçen adam değil ki kaç senelik eşi.İnsan utanır bu yaştan sonra başka birine bakmaya,siz de ne var hayatını yaşasın diyorsunuz.Yaşamak istiyorsa boşansın sonra ne halt ederse etsin,kaç yaşında kadına yapılır mı bu ?

bu ne sacma yorumdur yaaa destek verinmis benim babam anemi aldaticak bende destek vericem oylemi ya ne sacma sapan yorum yapiyosunuz kim kabullenir boyle biseyi bi gidin Allah askinaa!!
Sakin hanımlar ben aldatmadım kadını
Yani mesajında babam melekti diye anlatmış ben de ilişkilerde olabilen birşey için babaya düşman olmamasını, boşanmalarını desteklemesini tavsiye ettim. Siz de tavsiyenizi yapın bana ne laf atıyorsunuz?
Benim babam da annemi çok üzdü, bizi de ayrı ayrı üzdü. Ben onunla çok kavga ettim ama bizimki şiddet uygulardı. Neyse gün oldu, zamani doldu ve artık yok. Ve ben annemin kendi sorununu öncelikle kendi halletsin, bizi araya katmasın ya da boşanabilsin, gidebilsin, önce bizden önce kendisi halletsin de biz babamla o kavgaları etmeyelim çok isterdim. Inanın gidince geri gelmiyorlar. O kadar kolay değil.

Ne olur yapmayın üzülmeyin . Sabinin böyle insanlar yüzünden sütsüz kalmasın . Emin olun yakında başını taşlara vurur. Başımıza geldi oradan biliyorum. Ve dertten dört köşe şimdi. Bırakın ne hali varsa görsün . Annenize destek olun . Torununu goturun yanına o gelsin . Modeli birZ düzeltsin . Bırakın yalnız kalsın babanız. Çok pişman olacak . Eminim

aslinda baska bisey diyorlarda neyse size ve konu sahibine ayip olmasin diye bisey demiyorm allah akil fikir versin. ben babamdan cektim yuva yikanin yuvasi olmaz harbiden olmazzz

Ahh ahhh her zaman söylerim bu herifleriniki yakasını bir araya getirmeyeceksin. Sen yemez içmez birikim yapar destek olur adam edersin, onlar azcik biti kanlanınca gider başkalarıyla yer.
Eskiden evli adamlardan herkes uzak dururdu , evli deyince kadınlar konuşurken bile dikkat ederdi. Şimdi devir değişti evli adamlar revaçta, ne var bu evli adamlarda benim göremediğim?
Babanın sevgilisini bulun ailece evine gidip eşine dostuna rezil edin, sonra da anneniz boşasın kurtulsun. İkisi de rezil olduğuyla kalsınlar.

Doldurulacak ne yanı var ki?
Şimdi bu bayan aldaltılsa babası annesi öğrense ,kadının kocası sizi ilgilendirmez bu bizim sorunumuz dese nasıl olur?

Anne yada baba kim hata yapıyorsa duruşumuz olmalı.
İnsan birşey yaparken karısı,evladı varsa ona göre düşünecek.
Düşünmek zorunda.

Kaç kardeşsiniz?
Hepiniz aileler tavır koyun.
Anneniz kocasını eve almasın.
Herkes psikolojik baskı yapsın.
Eğer görüşmeye devam edersen seni sileceğiz gibisinden.
Benim büyükbabam da böyle olmuştu.
Babamlar halamlar Amcalarım herkes atınca,
Tutuştu ve eve geri döndü.

Anneniz neden boşanmıyor ? Alsın donuna kadar zina da varmış tadından yenmez.

3 kardeşiz. Ya o ya biz dedik. Tamam öyle bişey yok dedi yalan söylüyor sürekli. Kardeşlerim öğrenci daha ne yapabilirler. Konuşmuyoruz zaten onla bunu bile anlamıyor. Sonunda herkes duyacak rezil olacak.

Anneme kaç kez dedim yanıma gel bizle yaşa diye ama istemiyor bunca yıl evlilik biran da bitmiyor diyor. Devam ederse hala kendi gider ben gitmem diyor. Babamın eve gelmesini istemiyor son çare o. Zaten ona asla güvenmez artık.

Klasik din bilmez müslüman erkeklerden babanız,tiksinç. Eğer anneniz de gurur varsa böyle bir erkeği hayatında tutmaz.

Ne munasebet elbette evden babaniz gidecek. Hatta her seyini de annene verip. O"" ikinci bahar"" i yasayacak insan Seviyorsa oyle kabul etsin babanizi. Allah islah etsin bu ahlaksizliklar yuzunden iyi tas yagmiyor basimiza.

Tabi anlattıklarınız özünde doğru ama bu kadar basit değil.

Aldatma yeni başlamış fark edilmiş ise anne nin bunu sindirmesi zor. Bunü yaparken de etrafındakilere siz karışmayın benim meselem diye telkinde bulunması daha da zor.

Konu sahibi karışmayın bu gerçekten sizin meseleniz değil. Anneniz için çok zor kabul ediyorum ama anneniz bu noktada anneliğini gösterip sizi bu meselelere dahil etmemeli.

Ben böyle annen hemen boşanin diyen kadınları da çok saf buluyorum.
Öncelikle evlilik ekonomik bir birliktir. Babanızın maddi durumu nasıl. Malları mulkleri arabaları yatları katları varsa hemen boşaninlar. Anneniz tazminat nafaka mal varlığının yarısını alır. Annenizin yaşı genç galiba yeni bir hayat çok güzel kurar. Yaşlı bile olsa sosyal aktif bir kadın olup çok mutlu olabilir. Bu süreç onu illaki uzecektir ama sonra bir bakmış o da yuklerinden kurtulmuş olabilir.

Ama babanızın bı emeklisi varsa kesinlikle bosanmasinlar. 2000 lira emeklisi olsa alacağı nafaka ne olacak. Kim o para ile bir hayat kurabilir. Kaldıki bilmiyorum ama babanızın vefatı durumunda nafaka kesiliyor galiba. Ama annenizle evliyken babanizin vefatı durumunda 1500 gibi bir maaşı olur. Kadınlar erkeklerden ortalama 10 yıl fazla yaşıyor. Benim dedem öldü ananem üzerine 20. Yılı deviriyor bu sene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…