- Konu Sahibi minicopper
-
Boşanmaya cesaretlendirin derken bunu demek istedim. Yuva falan yok artık malesef kabul etmek çok zor ancak hayat böyle. Mehmet Aslantuğ bir programda birşey söylemişti tam hatırlayamıyorum ama, hayatımızı bir gün, erkeğin vazgeçebilme ihtimaline göre yaşayabilmemizle ilgili.Annem yuvasını kurtarmak istiyor. İşine geldiğinde ben yaşlandım derdi babam. Gerçekten babamı sevmeyen yoktur. İyi bir baba ve eşti. Bunu yapmasının bir mantığı yok aklım almıyor. Annem 4 kilo verdi iki günde o ve annesi ölmek üzere o kadar üzgün ki babamsa hala o kadının peşinden koşuyor liseliler gibi mesajlaşıyor ayıp değil mi ya yazık değil mi
Erkek adam yapar mı? Kim gazlamış acaba babanızı, Allah ıslah etsin ne denir kiYakında işime geri döneceğim. Anneme bırakacaktım bebeğimi. Şuan çok zor duruyor. Ne olacakları belli değil. Annem bu durumu kabullenmedi. Gurur meselesi yaptı. Babam zaten yüzsüzlüğe vurmuş. Erkek adam yapar diyormuş imam nikahı kıyarım bile demiş
bu ne sacma yorumdur yaaa destek verinmis benim babam anemi aldaticak bende destek vericem oylemi ya ne sacma sapan yorum yapiyosunuz kim kabullenir boyle biseyi bi gidin Allah askinaa!!E boşansınlar anneyle baba? Yani bu onların sorunu aslında sizi neden sütten kesiyor ki? Tamam anneniz üzülür haklı tabiki ancak o anne oteki de baba... Noldu babanız başkasına aşık olunca sizin için neden şeytan oldu? Anne ve babaların hayatına bir noktadan sonra karışmayın artık. Destek verin ama adil olun.
E boşansınlar anneyle baba? Yani bu onların sorunu aslında sizi neden sütten kesiyor ki? Tamam anneniz üzülür haklı tabiki ancak o anne oteki de baba... Noldu babanız başkasına aşık olunca sizin için neden şeytan oldu? Anne ve babaların hayatına bir noktadan sonra karışmayın artık. Destek verin ama adil olun.
bu ne sacma yorumdur yaaa destek verinmis benim babam anemi aldaticak bende destek vericem oylemi ya ne sacma sapan yorum yapiyosunuz kim kabullenir boyle biseyi bi gidin Allah askinaa!!
Sakin hanımlar ben aldatmadım kadınıYorum yapmak için yapmayın ya.Biri annesi evet diğeri de babası.Bugün babanız annenizin canını sıksa babanıza sormaz mısınız neden diye ? Durup izler misiniz annenizin mutsuzluğunu ? Yoldan geçen adam değil ki kaç senelik eşi.İnsan utanır bu yaştan sonra başka birine bakmaya,siz de ne var hayatını yaşasın diyorsunuz.Yaşamak istiyorsa boşansın sonra ne halt ederse etsin,kaç yaşında kadına yapılır mı bu ?
Ne olur yapmayın üzülmeyin . Sabinin böyle insanlar yüzünden sütsüz kalmasın . Emin olun yakında başını taşlara vurur. Başımıza geldi oradan biliyorum. Ve dertten dört köşe şimdi. Bırakın ne hali varsa görsün . Annenize destek olun . Torununu goturun yanına o gelsin . Modeli birZ düzeltsin . Bırakın yalnız kalsın babanız. Çok pişman olacak . EminimO kadar mutsuz o kadar çaresizim ki babam bunu gözümüze soka soka yapıyor. Lütfen biri moral versin bana sütten kesilicem yoksa bebeğimi düşünemez oldum. 50 yaşında adam aşık olmuş gözü kimseyi görmüyor kadın kendinden 4 yaş büyük annemden 7 yaş büyük. Çirkin denecek bir kadın bir de bunu nasııl yapar aklım almıyor. Babam melek gibi bir insandı. Artık ona baba demiyoruz. Yuva yıkanların yuvası olmasın iki yakası bir araya gelmesin inşallah
Doldurulacak ne yanı var ki?Ne ilgisi var hanımefendi? Bir kadın aldatılıyor ya da bir erkek... ilişkileri bitmiş yapılması gereken boşanmaları için cesaretlendirmek. Anne ya da baba böyle durumlarda çocukları dolduruyor malesef. Bakın ne diyor? " babam melekti" yani babayla aralar iyi aslında ben ne babalar gördüm teheyyy.
Neyse anne babaya düşman olur, kin besler, donuna kadar alır vs bunu bilemem ama adam gitmek istiyorsa gitsin işte ne?
Kaç kardeşsiniz?Annem yuvasını kurtarmak istiyor. İşine geldiğinde ben yaşlandım derdi babam. Gerçekten babamı sevmeyen yoktur. İyi bir baba ve eşti. Bunu yapmasının bir mantığı yok aklım almıyor. Annem 4 kilo verdi iki günde o ve annesi ölmek üzere o kadar üzgün ki babamsa hala o kadının peşinden koşuyor liseliler gibi mesajlaşıyor ayıp değil mi ya yazık değil mi
3 kardeşiz. Ya o ya biz dedik. Tamam öyle bişey yok dedi yalan söylüyor sürekli. Kardeşlerim öğrenci daha ne yapabilirler. Konuşmuyoruz zaten onla bunu bile anlamıyor. Sonunda herkes duyacak rezil olacak.Kaç kardeşsiniz?
Hepiniz aileler tavır koyun.
Anneniz kocasını eve almasın.
Herkes psikolojik baskı yapsın.
Eğer görüşmeye devam edersen seni sileceğiz gibisinden.
Benim büyükbabam da böyle olmuştu.
Babamlar halamlar Amcalarım herkes atınca,
Tutuştu ve eve geri döndü.
Anneme kaç kez dedim yanıma gel bizle yaşa diye ama istemiyor bunca yıl evlilik biran da bitmiyor diyor. Devam ederse hala kendi gider ben gitmem diyor. Babamın eve gelmesini istemiyor son çare o. Zaten ona asla güvenmez artık.Boşanmaya cesaretlendirin derken bunu demek istedim. Yuva falan yok artık malesef kabul etmek çok zor ancak hayat böyle. Mehmet Aslantuğ bir programda birşey söylemişti tam hatırlayamıyorum ama, hayatımızı bir gün, erkeğin vazgeçebilme ihtimaline göre yaşayabilmemizle ilgili.
Anneniz daha çok genc vallahi! Onu mutsuz olduğu bir evlilikte yaşamak zorunda hissettirmeyin. Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sizin de yaşınız küçük gibi geldi.
Baba boşanmak istemiyorsa hazır anne affetmeye hazır ya da başka seçenek aklında yok, önüne bakacak yoksa anneniz için en güzeli yolları ayırıp, kendi değerinin farkına varmak.
Aslında her türlü babam zararda. Kandıralacak ondan korkuyorum.kadın tüm evlerini alsa kalsa dımdızlak acımamAnneniz neden boşanmıyor ? Alsın donuna kadar zina da varmış tadından yenmez.
İki gün çekmez o kadın onu görürüz onun ikinci baharını.İkinc bahar derler
Yuh yahu ne mide bulandırıcı herif !! Anneniz derhal bu ahlaksızı hayatından çıkarsın.Adaö gitmek istemiyor ikisini de beraber yaşamak istiyor. Babam yoldan çıkmış artık. Ben bişey bir yol bulamadım ayıptır ya 50 yaşında 50 dede oldu
Klasik din bilmez müslüman erkeklerden babanız,tiksinç. Eğer anneniz de gurur varsa böyle bir erkeği hayatında tutmaz.Yakında işime geri döneceğim. Anneme bırakacaktım bebeğimi. Şuan çok zor duruyor. Ne olacakları belli değil. Annem bu durumu kabullenmedi. Gurur meselesi yaptı. Babam zaten yüzsüzlüğe vurmuş. Erkek adam yapar diyormuş imam nikahı kıyarım bile demiş
Ne munasebet elbette evden babaniz gidecek. Hatta her seyini de annene verip. O"" ikinci bahar"" i yasayacak insan Seviyorsa oyle kabul etsin babanizi. Allah islah etsin bu ahlaksizliklar yuzunden iyi tas yagmiyor basimiza.Anneme kaç kez dedim yanıma gel bizle yaşa diye ama istemiyor bunca yıl evlilik biran da bitmiyor diyor. Devam ederse hala kendi gider ben gitmem diyor. Babamın eve gelmesini istemiyor son çare o. Zaten ona asla güvenmez artık.
Tabi anlattıklarınız özünde doğru ama bu kadar basit değil.Ne ilgisi var hanımefendi? Bir kadın aldatılıyor ya da bir erkek... ilişkileri bitmiş yapılması gereken boşanmaları için cesaretlendirmek. Anne ya da baba böyle durumlarda çocukları dolduruyor malesef. Bakın ne diyor? " babam melekti" yani babayla aralar iyi aslında ben ne babalar gördüm teheyyy.
Neyse anne babaya düşman olur, kin besler, donuna kadar alır vs bunu bilemem ama adam gitmek istiyorsa gitsin işte ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?