- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi minicopper
-
Annem yuvasını kurtarmak istiyor. İşine geldiğinde ben yaşlandım derdi babam. Gerçekten babamı sevmeyen yoktur. İyi bir baba ve eşti. Bunu yapmasının bir mantığı yok aklım almıyor. Annem 4 kilo verdi iki günde o ve annesi ölmek üzere o kadar üzgün ki babamsa hala o kadının peşinden koşuyor liseliler gibi mesajlaşıyor ayıp değil mi ya yazık değil mi
Kadınla konuşmaya çalıştık ama o da yüzsüz engelledi bizi sosyal medyadan. Numarası var arasak kapatır. Babam bir de kardeşime o kadından özür dileyeceksin demiş. Artık araları iyice açıldı babamla. Babam ölümlerden dönmüştü. Keşke ölseydin de bu günleri görmeseydik dedi. Hala bir duygu değişimi yokAhh ahhh her zaman söylerim bu herifleriniki yakasını bir araya getirmeyeceksin. Sen yemez içmez birikim yapar destek olur adam edersin, onlar azcik biti kanlanınca gider başkalarıyla yer.
Eskiden evli adamlardan herkes uzak dururdu , evli deyince kadınlar konuşurken bile dikkat ederdi. Şimdi devir değişti evli adamlar revaçta, ne var bu evli adamlarda benim göremediğim?
Babanın sevgilisini bulun ailece evine gidip eşine dostuna rezil edin, sonra da anneniz boşasın kurtulsun. İkisi de rezil olduğuyla kalsınlar.
Annem şuan da bunu istemiyor. Ne yapsın kimsesi yok belki pişman olur düşüncesinde.Ortada başkasına aşık olmuş/aşık olduğunu sanan bir adam var. Babanız da olabilir, abiniz de.
Bu durumda ortada bir YUVA varlığından nasıl söz edebiliriz ki?
Onun adı resmi evlilik. Normal evlilik değil. Normal evliliklerde karı koca birbirine aşıktır. Biri diğeri üzülmesin ister. “İstersem imam nikahı kıyarım” demez.
Yapılması gereken tek şey de boşanmak. Babanız boşanmıyorsa anneniz boşanacak. Başka çözümü yok.
Yuvanı kurtarmak ne demek annecim diye sorsanız anneniz ne cevap verecek? “Kalbinde başka bir kadın olduğunu bildiğim adamın bedeninin yanımda olması” mı diyecek? Bu mu evlilik?
Evlilik bu değil sayın konu sahibi. Lütfen bir kadın olarak annenizin değerini bu kadar düşürmeyin ve onu boşanmaya ikna edin.
Babam henüz emekli değil ve annemin bir geliri yok. Babamın 3 tane evi var. O kadar aklını kaybetmiş ki evleri o kadına bile verir. Ben eski mutlu ailemi istiyorumTabi anlattıklarınız özünde doğru ama bu kadar basit değil.
Aldatma yeni başlamış fark edilmiş ise anne nin bunu sindirmesi zor. Bunü yaparken de etrafındakilere siz karışmayın benim meselem diye telkinde bulunması daha da zor.
Konu sahibi karışmayın bu gerçekten sizin meseleniz değil. Anneniz için çok zor kabul ediyorum ama anneniz bu noktada anneliğini gösterip sizi bu meselelere dahil etmemeli.
Ben böyle annen hemen boşanin diyen kadınları da çok saf buluyorum.
Öncelikle evlilik ekonomik bir birliktir. Babanızın maddi durumu nasıl. Malları mulkleri arabaları yatları katları varsa hemen boşaninlar. Anneniz tazminat nafaka mal varlığının yarısını alır. Annenizin yaşı genç galiba yeni bir hayat çok güzel kurar. Yaşlı bile olsa sosyal aktif bir kadın olup çok mutlu olabilir. Bu süreç onu illaki uzecektir ama sonra bir bakmış o da yuklerinden kurtulmuş olabilir.
Ama babanızın bı emeklisi varsa kesinlikle bosanmasinlar. 2000 lira emeklisi olsa alacağı nafaka ne olacak. Kim o para ile bir hayat kurabilir. Kaldıki bilmiyorum ama babanızın vefatı durumunda nafaka kesiliyor galiba. Ama annenizle evliyken babanizin vefatı durumunda 1500 gibi bir maaşı olur. Kadınlar erkeklerden ortalama 10 yıl fazla yaşıyor. Benim dedem öldü ananem üzerine 20. Yılı deviriyor bu sene.
Olamaz evli bir insan aşık olamaz. Aklım almıyor. Sürdürmeseydi bu yaşa kadar annemle evliliğini. Her kahrını çek sonra ben aşık oldum.Ayrıca bir dip not: İnsanlar 50 yaşında da 60 yaşında da aşık olabilirler. Torun sahibi olanlar da hiç çocuğu olmayanlar da aşık olabilir.
Hatta insan evliyken de birine aşık olabilir. Aşık olmak elimizde olan bir şey değil.
Olaydaki yanlış; boşanmadan başka biriyle birlikte olmak. Boşanmayı düşünmeyip ikisini birden idare ederim diye düşünmek.
Yaş 50 olunca duygularımızı keselim mi yani?
Şaka mısın kardeş.E boşansınlar anneyle baba? Yani bu onların sorunu aslında sizi neden sütten kesiyor ki? Tamam anneniz üzülür haklı tabiki ancak o anne oteki de baba... Noldu babanız başkasına aşık olunca sizin için neden şeytan oldu? Anne ve babaların hayatına bir noktadan sonra karışmayın artık. Destek verin ama adil olun.
Yakında işime geri döneceğim. Anneme bırakacaktım bebeğimi. Şuan çok zor duruyor. Ne olacakları belli değil. Annem bu durumu kabullenmedi. Gurur meselesi yaptı. Babam zaten yüzsüzlüğe vurmuş. Erkek adam yapar diyormuş imam nikahı kıyarım bile demiş
nahh kıyarsın deyin .... annenizin rızası olmadan o nikah olurmuymuş.
Ne ?E boşansınlar anneyle baba? Yani bu onların sorunu aslında sizi neden sütten kesiyor ki? Tamam anneniz üzülür haklı tabiki ancak o anne oteki de baba... Noldu babanız başkasına aşık olunca sizin için neden şeytan oldu? Anne ve babaların hayatına bir noktadan sonra karışmayın artık. Destek verin ama adil olun.
Oluyo nikah.
Benim babamda boyleydi annnem cok cekti.Simdi de cok mutlular.Bu iliskiler cok degisik.Ben de cok karistim yiprattim kendimi.Simdi donup bakiyorum da bosuna ugrasmisim.Su akar yolunu bulur.Onlar bi sekilde barisiyorlar olan bize oluyo.Takmamaya calis.Annen bosamayacaksa ne kendini uz ne de anneni.Ne diyim Allah yardimciniz olsun.Imtiham dunyasi iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?