Babam annemi aldatıyor

Ortada başkasına aşık olmuş/aşık olduğunu sanan bir adam var. Babanız da olabilir, abiniz de.
Bu durumda ortada bir YUVA varlığından nasıl söz edebiliriz ki?

Onun adı resmi evlilik. Normal evlilik değil. Normal evliliklerde karı koca birbirine aşıktır. Biri diğeri üzülmesin ister. “İstersem imam nikahı kıyarım” demez.

Yapılması gereken tek şey de boşanmak. Babanız boşanmıyorsa anneniz boşanacak. Başka çözümü yok.

Yuvanı kurtarmak ne demek annecim diye sorsanız anneniz ne cevap verecek? “Kalbinde başka bir kadın olduğunu bildiğim adamın bedeninin yanımda olması” mı diyecek? Bu mu evlilik?

Evlilik bu değil sayın konu sahibi. Lütfen bir kadın olarak annenizin değerini bu kadar düşürmeyin ve onu boşanmaya ikna edin.

Ayrıca bir dip not: İnsanlar 50 yaşında da 60 yaşında da aşık olabilirler. Torun sahibi olanlar da hiç çocuğu olmayanlar da aşık olabilir.

Hatta insan evliyken de birine aşık olabilir. Aşık olmak elimizde olan bir şey değil.

Olaydaki yanlış; boşanmadan başka biriyle birlikte olmak. Boşanmayı düşünmeyip ikisini birden idare ederim diye düşünmek.

Yaş 50 olunca duygularımızı keselim mi yani?

Kadınla konuşmaya çalıştık ama o da yüzsüz engelledi bizi sosyal medyadan. Numarası var arasak kapatır. Babam bir de kardeşime o kadından özür dileyeceksin demiş. Artık araları iyice açıldı babamla. Babam ölümlerden dönmüştü. Keşke ölseydin de bu günleri görmeseydik dedi. Hala bir duygu değişimi yok

Annem şuan da bunu istemiyor. Ne yapsın kimsesi yok belki pişman olur düşüncesinde.

Babam henüz emekli değil ve annemin bir geliri yok. Babamın 3 tane evi var. O kadar aklını kaybetmiş ki evleri o kadına bile verir. Ben eski mutlu ailemi istiyorum para falan umrumuzda değil bende bakarım anneme kardeşlerime benimde işim gücüm var

Olamaz evli bir insan aşık olamaz. Aklım almıyor. Sürdürmeseydi bu yaşa kadar annemle evliliğini. Her kahrını çek sonra ben aşık oldum.

Şaka mısın kardeş.

Allahın bizi nelerle sınayacağını bilemeyiz.Allah akıl fikir versin inşallah bırakır o kadını ve yuvasına döner babanız zamanla da herşey unutulur belli bi yaştan sonra tekrardan düzen kurmak kolay değildir tahmin edebiliyorum boşan demesi de kolay ama kendimi annenin yerine koydum ben 30 yaşında boşanırken 10 yıllık emeklerim diye kendimi yedim bitirdim kadıncağız kim bilir kaç yıllını verdii rabbim şeytana uydurmasın

Yorumlarınız için teşekkür ederim biraz içimi döktüm. Herşey olacağına varacak zaten. Allah akıl fikir versin babama. Babamı çok çok sevdiğimiz için bunu kabullenemiyoruz

nahh kıyarsın deyin .... annenizin rızası olmadan o nikah olurmuymuş.

Annenizi yanınıza alıp babanızdan bosanması icin destek verseniz ?
Kadında evliyse babanız evde yalnız kalınca işleri kendi yapınca anlar ne hata ettigini

Boyle bir durumda annemede resti cekerdim ya bosan ya da senlede gorusmem diye aldatma oldumu insan annesinden babasindan sogur ne kdr iyide olsalar colugunu cocugunu dusunen aldatmaz bosanir hayatina bakar

Allah yardımcınız olsun gözü kör olmuş babanızın. Bu tip kadınlar malı mülkü yer sonra gider. Kolay kolay vazgeçmezler tabikii. Yapabileceğiniz hiç bir şey yok. Anneniz boşamasın babanızı sonra ne olacak kimde kalabilir kaç gün kalır. Orası onun evi niye bıraksın. Kadının gerçek yüzünü görünce ancak bırakır babanız.

Allah cirkin sansi versin derler.. oteki kadin sacini supurge etmis cocuk dogurmus gordugu sey bu.. babanla konustun mu sadece asik oldugu icin mi aldatmis? Annenle ev icinde cok kavga ederlermiydi? Yoksa mutluymus gibilermiydi? Yani bosanmak istiyor mu? Karisinin utuledigi gomlegi giyip flortunun koynuna giden adami bosasin zaten

nahh kıyarsın deyin .... annenizin rızası olmadan o nikah olurmuymuş.

Oluyo nikah.

Benim babamda boyleydi annnem cok cekti.Simdi de cok mutlular.Bu iliskiler cok degisik.Ben de cok karistim yiprattim kendimi.Simdi donup bakiyorum da bosuna ugrasmisim.Su akar yolunu bulur.Onlar bi sekilde barisiyorlar olan bize oluyo.Takmamaya calis.Annen bosamayacaksa ne kendini uz ne de anneni.Ne diyim Allah yardimciniz olsun.Imtiham dunyasi iste.

Genç değil güzel değil diyosunuz. O zaman nasıl kandırdı acaba cok enteresan. Nerde nasıl tanışmışlar. Kadının sabıka kaydına falan baktırın araştırın. Bişey cıkacak kesin.. Dolandırıcı olma ihtimali çok yüksek.

Cok zor bi durum.

Ne ?

benim bildiğim dini nikahta diğer eşin rızası olmadan o nikah Allah katında kabul olmuyor tabi ilk eşi boşarsa orasi ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…