- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.816
- 798
- Konu Sahibi minicopper
-
benim bildiğim dini nikahta diğer eşin rızası olmadan o nikah Allah katında kabul olmuyor tabi ilk eşi boşarsa orasi ayri
Allah katı umurunda mı sence adamın ? Adam eşini aldatıyor...
ne bileyim dini nikah bile kıyarım demiş ya dini bütün müslüman bir amca olarak düşündüm :)
Tapuya götürün annenizi ve mallara serh koydurtun. Avukata verin o size anlatır süreci boşanmasa bile üzerinden mal çıkartamaz böylece.Babam henüz emekli değil ve annemin bir geliri yok. Babamın 3 tane evi var. O kadar aklını kaybetmiş ki evleri o kadına bile verir. Ben eski mutlu ailemi istiyorumpara falan umrumuzda değil bende bakarım anneme kardeşlerime benimde işim gücüm var
Kadın istemiyorsa babanızı polis, savcılık ne güne duruyor. Istese sikayet ederdi ve babaniz yaklasamazdi. Bariz yalan soyluyor.Arkadaşlar hepinize toplu cevap vereyim. Annemle babam evin içinde kavgalı vs değillerdi gayet iyiydiler. Bizde ona şaşırıyoruz. Kız kardeşim kadınla konuştu dün gece. Babam peşini bırakmıyormuş aşık olmuş. Heryerden engellemiş babamı. Babam çok sevmiş onu öyle söylüyormuş. Babamın işi dolayısıyla bir yerden bulup aramış o bulaşmış babama. Evli olduğunu öğrenince arkadaş kalalım demiş. Babam o kadar gurursuz ki kadını bırakmıyor arıyor devamlı. Dün hepimizden özür diledi. Kadına bişey demeyin kimsenin ahını almayın ben suçluyum dedi. Annemden de özür dilemiş. Bu konuşmadan önce annemle de konuşmuştum. Babam normal değil iki günde aşık olmuş ne yaptığını bilmiyor. Bu saatten sonra boşanıp millete bırakamam evimi yurdumu onca yılın hatrı var. Allaha havale ediyorum. Elbet pişman olacak. Ömür boyu aklına gelir elbet dedi. Zaten anneannem çok hasta ölüm döşeğinde annemin bunlara üzülecek dermanı kalmadı. 1 haftada 4 kilo vermiş. Artık düşünemem diyor. Babam da aşırı üzgün. Bu saatten sonra da devam ederse mesafemizi koyarız ona başka çare yok. Annemi aşırı üzdüğü için bende tepkisiz kalamam. Bende bir anneyim. Annelik çok zor çok
Mesajların görüntüsü var ama kardeşimle babamın konuşması. Kardeşim şikayet edin o zaman demiş babanız çok iyi bir insan sevgiye aç vs. Ben her defasında olmaz eşine çocuklarına dön dedim vs demiş. Bilmiyorum artık vicdanına kalmış. Devam ettirirse babam bizi kaybedeceğini çok iyi biliyor. Kız kardeşim de kadına ağzına geleni söylemişti önceden ama ben kadına inandım diyor. Babam bu kesin ısrarcı olmuştur. Ben annemin kırılına onuruna üzülüyorum. Kalbi çoktan kırıldı düzelmesi çok zor ama boşanmak da istemiyor ikiside o yüzden karışmıyorum. Allah büyük bekleyip görücezKadın istemiyorsa babanızı polis, savcılık ne güne duruyor. Istese sikayet ederdi ve babaniz yaklasamazdi. Bariz yalan soyluyor.
Ben olsam mallara şerh koydurulmasını sağlardım. Babanızın telefonunu alabiliyorsaniz alıp mesajların goruntusunu kendinize gonderin. Anneniz adina konusuyorum,hem o kadina hem babaniza zina davasi acacaginizi soylemelisiniz.
Biraz tutuşsunlar ve yapilan haksizlik sadece annenize olmuyor ne yazik ki. Bu tip durumlar cocuklari da cok etkiliyor. Pasif kalip bu durumun daha fazla kotulesmesini izlemeyin . Sonra cok pisman olursunuz
Ben kadına hiç inanmadim ama siz de inanmis gozukuyorsunuz anladigim kadariyla. Sokaklara düsecek yasta cocuklar degilsiniz ve anneninizi korumaniz gerekir. Anneniz istemiyorum dese bile cunku belki de sonrasinda sizden yeterli destegi goremeyecegini dusunuyor olabilir. Herneyse hakkinizda hayirlisi olsun diyelim.Mesajların görüntüsü var ama kardeşimle babamın konuşması. Kardeşim şikayet edin o zaman demiş babanız çok iyi bir insan sevgiye aç vs. Ben her defasında olmaz eşine çocuklarına dön dedim vs demiş. Bilmiyorum artık vicdanına kalmış. Devam ettirirse babam bizi kaybedeceğini çok iyi biliyor. Kız kardeşim de kadına ağzına geleni söylemişti önceden ama ben kadına inandım diyor. Babam bu kesin ısrarcı olmuştur. Ben annemin kırılına onuruna üzülüyorum. Kalbi çoktan kırıldı düzelmesi çok zor ama boşanmak da istemiyor ikiside o yüzden karışmıyorum. Allah büyük bekleyip görücez
kesinlikle boşanmasın neden boşanacakmış kimi seviyorsa gidipi yanında yaşasın evde yerde kalmasın annenle. uzaktan davulun sesi hoş gelir, kadın onca çileyi ceksin emek versin gelsin bi kart karı parasını yesin. emekli ise parası annene kalır. sert bir yorum ama yaşamayan bilemez. ha diyorsanız maddi durumumuz iyi o zaman boşanabilir.O kadar mutsuz o kadar çaresizim ki babam bunu gözümüze soka soka yapıyor. Lütfen biri moral versin bana sütten kesilicem yoksa bebeğimi düşünemez oldum. 50 yaşında adam aşık olmuş gözü kimseyi görmüyor kadın kendinden 4 yaş büyük annemden 7 yaş büyük. Çirkin denecek bir kadın bir de bunu nasııl yapar aklım almıyor. Babam melek gibi bir insandı. Artık ona baba demiyoruz. Yuva yıkanların yuvası olmasın iki yakası bir araya gelmesin inşallah
Bu kadarda genis olamazki konu sahibi ben yapamazdim en azindan anne baba komsunun oglu kizi degil !E boşansınlar anneyle baba? Yani bu onların sorunu aslında sizi neden sütten kesiyor ki? Tamam anneniz üzülür haklı tabiki ancak o anne oteki de baba... Noldu babanız başkasına aşık olunca sizin için neden şeytan oldu? Anne ve babaların hayatına bir noktadan sonra karışmayın artık. Destek verin ama adil olun.
Annemin babam dışında bir geliri yok malesefkesinlikle boşanmasın neden boşanacakmış kimi seviyorsa gidipi yanında yaşasın evde yerde kalmasın annenle. uzaktan davulun sesi hoş gelir, kadın onca çileyi ceksin emek versin gelsin bi kart karı parasını yesin. emekli ise parası annene kalır. sert bir yorum ama yaşamayan bilemez. ha diyorsanız maddi durumumuz iyi o zaman boşanabilir.
o zaman asla boşanmayacak ! bunları yaşayan insanlar var yakında o kadının evine bile gidip yaşabilir bunlar çirkin seyler. en büyük destek sizden gelicek annenize dirayetli güçlü olun. Çocukda emziriyorsunuz kendinizi de düsünün. her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır.Annemin babam dışında bir geliri yok malesef
Olmuyor nikah.Oluyo nikah.
Benim babamda boyleydi annnem cok cekti.Simdi de cok mutlular.Bu iliskiler cok degisik.Ben de cok karistim yiprattim kendimi.Simdi donup bakiyorum da bosuna ugrasmisim.Su akar yolunu bulur.Onlar bi sekilde barisiyorlar olan bize oluyo.Takmamaya calis.Annen bosamayacaksa ne kendini uz ne de anneni.Ne diyim Allah yardimciniz olsun.Imtiham dunyasi iste.
NE saçmalıyorsunuz ? Annemi üzen kim olursa olsun o benim için kötü insandır. Belki de konu sahibi de böyle düşünüyordur. Bir ahlaksızlık var ortada,tepkinin neresi abartılı?hım bilemeyeceğim aldatma olmamış olsaydı
adamın yaşının önemi yoktu hepiniz yetişkin bireylersiniz adam annenizden başka biriyle hayatını devam etmek isteyebilir
size karşı sorumluluklarında iyiyse bu onu iyi bir baba kötü bir eş yapar
annenizin yanında olmanızı anlarım ama tepkiniz abartılı
ne demek babamı sildim
anne baba hele iyise evlada karşı silinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?