Babam annemi aldatıyor

hım bilemeyeceğim aldatma olmamış olsaydı
adamın yaşının önemi yoktu hepiniz yetişkin bireylersiniz adam annenizden başka biriyle hayatını devam etmek isteyebilir
size karşı sorumluluklarında iyiyse bu onu iyi bir baba kötü bir eş yapar
annenizin yanında olmanızı anlarım ama tepkiniz abartılı
ne demek babamı sildim
anne baba hele iyise evlada karşı silinmez

Erkekler yapabilirmiymiş?Bu cümle,babanızın annenize zerre kadar değer vermediğini ve ne yaparsa yapsın kabulleneceğini bildiğini gösteriyor.Anneniz için üzüldüm gerçekten.Ama, boşanmak istemiyorsa bu duruma nasıl katlanacak?Yazık kadıncağıza,hasta olur sürekli bu konuyla uğraşıp durmaktan.

ne bileyim dini nikah bile kıyarım demiş ya dini bütün müslüman bir amca olarak düşündüm :)

Dini nikah metreslige, rezillige kilif olarak da kullaniliyor maalesef. TVde unlu muteahitin evli barkli haliyle, yanindaki metresini bu da bizim ortanca es diye tanitttigini da gordum ya utanmazligin boylesi

Tapuya götürün annenizi ve mallara serh koydurtun. Avukata verin o size anlatır süreci boşanmasa bile üzerinden mal çıkartamaz böylece.
Ve karşıda ki kadın için bu bir tehlike olabilir işte belki o zaman netlesir herşey. Ben saygı duyarım anneniz boşanmak istemiyorsa ama bu durumda çocuklarla babanın arayı bozmak yanlış. Anneyle baba o eve girer ama siz bir daha eski baba kız zor olursunuz. Adımlarınızı ona göre atın.

Maalesef aşık olmak gecelik iliskiler gibi degil, cok daha acı bir aldatilma biçimi. Gecelik iiliski yaşayan adam karısının ayaklarına kapanır, melek olur biranda boşansan bile onu pişmanlıklar içinde biraktiğin icin intikamini almış olursun. Ama arada aşk ilişkisi varsa adam ya bi kenarda otur izle seni aldatisimi ya da çek git mesajıni verir ki, yıllarca emek verip boşanmak ayrı dert, onursuzca bi köşede oturup kabul etmek ayrı dert, intikam alma çabalarının adamin umurunda bile olmaması ayrı dert. Çünkü sen değerli değilsindir artık. Velhasıl çok acı bir durum anneniz için. Ve malesef karakter yoksunu kadınlar ilişkiye başlarken adamlari evli bekar diye ayirmiyorlar artık. Erkekleri söylemiyorum bile, çünkü bir çoğu dışı köpek kuyruk sallasa onun bile peşinden gidebilecek yaradilista. Aldatmayan da bir kadın yuz verse aldatacak.
Eşime çok güvenirdim ben, bütün dünya aldatsa o benden başkasına bakmaz derdim. Allah'a şükür öyle bir teşebbüsü de olmadı bugüne dek. Ama inanın kk okuya okuya adama güvenim kalmadı.
Yarın bi kadınla kolkola gezerken görsem şaşırmayacağım.

Başlığı okuduktan sonra direk “hayııır yaa” dedim .. çok acı bi durum çünkü.. 50sinden sonra ne olmuş acaba o babalıga?!!

Arkadaşlar hepinize toplu cevap vereyim. Annemle babam evin içinde kavgalı vs değillerdi gayet iyiydiler. Bizde ona şaşırıyoruz. Kız kardeşim kadınla konuştu dün gece. Babam peşini bırakmıyormuş aşık olmuş. Heryerden engellemiş babamı. Babam çok sevmiş onu öyle söylüyormuş. Babamın işi dolayısıyla bir yerden bulup aramış o bulaşmış babama. Evli olduğunu öğrenince arkadaş kalalım demiş. Babam o kadar gurursuz ki kadını bırakmıyor arıyor devamlı. Dün hepimizden özür diledi. Kadına bişey demeyin kimsenin ahını almayın ben suçluyum dedi. Annemden de özür dilemiş. Bu konuşmadan önce annemle de konuşmuştum. Babam normal değil iki günde aşık olmuş ne yaptığını bilmiyor. Bu saatten sonra boşanıp millete bırakamam evimi yurdumu onca yılın hatrı var. Allaha havale ediyorum. Elbet pişman olacak. Ömür boyu aklına gelir elbet dedi. Zaten anneannem çok hasta ölüm döşeğinde annemin bunlara üzülecek dermanı kalmadı. 1 haftada 4 kilo vermiş. Artık düşünemem diyor. Babam da aşırı üzgün. Bu saatten sonra da devam ederse mesafemizi koyarız ona başka çare yok. Annemi aşırı üzdüğü için bende tepkisiz kalamam. Bende bir anneyim. Annelik çok zor çok

Kadın istemiyorsa babanızı polis, savcılık ne güne duruyor. Istese sikayet ederdi ve babaniz yaklasamazdi. Bariz yalan soyluyor.
Ben olsam mallara şerh koydurulmasını sağlardım. Babanızın telefonunu alabiliyorsaniz alıp mesajların goruntusunu kendinize gonderin. Anneniz adina konusuyorum,hem o kadina hem babaniza zina davasi acacaginizi soylemelisiniz.
Biraz tutuşsunlar ve yapilan haksizlik sadece annenize olmuyor ne yazik ki. Bu tip durumlar cocuklari da cok etkiliyor. Pasif kalip bu durumun daha fazla kotulesmesini izlemeyin . Sonra cok pisman olursunuz

Mesajların görüntüsü var ama kardeşimle babamın konuşması. Kardeşim şikayet edin o zaman demiş babanız çok iyi bir insan sevgiye aç vs. Ben her defasında olmaz eşine çocuklarına dön dedim vs demiş. Bilmiyorum artık vicdanına kalmış. Devam ettirirse babam bizi kaybedeceğini çok iyi biliyor. Kız kardeşim de kadına ağzına geleni söylemişti önceden ama ben kadına inandım diyor. Babam bu kesin ısrarcı olmuştur. Ben annemin kırılına onuruna üzülüyorum. Kalbi çoktan kırıldı düzelmesi çok zor ama boşanmak da istemiyor ikiside o yüzden karışmıyorum. Allah büyük bekleyip görücez

Ben kadına hiç inanmadim ama siz de inanmis gozukuyorsunuz anladigim kadariyla. Sokaklara düsecek yasta cocuklar degilsiniz ve anneninizi korumaniz gerekir. Anneniz istemiyorum dese bile cunku belki de sonrasinda sizden yeterli destegi goremeyecegini dusunuyor olabilir. Herneyse hakkinizda hayirlisi olsun diyelim.

Babam yalan söylemez. Bu konuda zaten o kadar arsızlaşmış ki herşeyi olduğu gibi söylüyor. Kadınında dedikleri onla örtüşüyor. Babam çok saf bir adam. Bu yaptığı kabul edilebilir bişey değil. Ona en büyük ceza bize rezil olması zaten. Anneme destek çıkacağımı çok iyi biliyor. Bunca yıl emek verdim ne olduğu belli olmayan birine evimi bırakmam diyor ve galiba babamı çok seviyor. Bana içini dökemiyor utanıyor ama kardeşime ben onsuz yapamam demiş. Anneme çok üzülüyorum. Zaten bu süreçte artık hep yanında olucam çocuğuma bakacağı için annemlerde kalacağım. İnşallah unutulur bu mevzu inşallah babam bu kadını biran önce aklından siler ve hatasını anlar. Tek temennim bu malesef

kesinlikle boşanmasın neden boşanacakmış kimi seviyorsa gidipi yanında yaşasın evde yerde kalmasın annenle. uzaktan davulun sesi hoş gelir, kadın onca çileyi ceksin emek versin gelsin bi kart karı parasını yesin. emekli ise parası annene kalır. sert bir yorum ama yaşamayan bilemez. ha diyorsanız maddi durumumuz iyi o zaman boşanabilir.

Bu kadarda genis olamazki konu sahibi ben yapamazdim en azindan anne baba komsunun oglu kizi degil !

Annemin babam dışında bir geliri yok malesef

annenin arkasında dur ve önce annenin üzülmemesi gerektiğini söyle sonra sen de sakinleşmeye çalış çocuğun var yazık günah .

Annemin babam dışında bir geliri yok malesef
o zaman asla boşanmayacak ! bunları yaşayan insanlar var yakında o kadının evine bile gidip yaşabilir bunlar çirkin seyler. en büyük destek sizden gelicek annenize dirayetli güçlü olun. Çocukda emziriyorsunuz kendinizi de düsünün. her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır.

Olmuyor nikah.

NE saçmalıyorsunuz ? Annemi üzen kim olursa olsun o benim için kötü insandır. Belki de konu sahibi de böyle düşünüyordur. Bir ahlaksızlık var ortada,tepkinin neresi abartılı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…