Arkadaşlar hepinize toplu cevap vereyim. Annemle babam evin içinde kavgalı vs değillerdi gayet iyiydiler. Bizde ona şaşırıyoruz. Kız kardeşim kadınla konuştu dün gece. Babam peşini bırakmıyormuş aşık olmuş. Heryerden engellemiş babamı. Babam çok sevmiş onu öyle söylüyormuş. Babamın işi dolayısıyla bir yerden bulup aramış o bulaşmış babama. Evli olduğunu öğrenince arkadaş kalalım demiş. Babam o kadar gurursuz ki kadını bırakmıyor arıyor devamlı. Dün hepimizden özür diledi. Kadına bişey demeyin kimsenin ahını almayın ben suçluyum dedi. Annemden de özür dilemiş. Bu konuşmadan önce annemle de konuşmuştum. Babam normal değil iki günde aşık olmuş ne yaptığını bilmiyor. Bu saatten sonra boşanıp millete bırakamam evimi yurdumu onca yılın hatrı var. Allaha havale ediyorum. Elbet pişman olacak. Ömür boyu aklına gelir elbet dedi. Zaten anneannem çok hasta ölüm döşeğinde annemin bunlara üzülecek dermanı kalmadı. 1 haftada 4 kilo vermiş. Artık düşünemem diyor. Babam da aşırı üzgün. Bu saatten sonra da devam ederse mesafemizi koyarız ona başka çare yok. Annemi aşırı üzdüğü için bende tepkisiz kalamam. Bende bir anneyim. Annelik çok zor çok