Babam annemi aldatıyor

Bilemiyorum çok üzüldüm sizler için ama benim annem bu durumda olsa idi,boşanması için rest bile çekerdim.

NE saçmalıyorsunuz ? Annemi üzen kim olursa olsun o benim için kötü insandır. Belki de konu sahibi de böyle düşünüyordur. Bir ahlaksızlık var ortada,tepkinin neresi abartılı?
cahalet ne güzel yah herşeyi biliyorsun :))))

Can alıcı nokta bu 'annem yuvasını kurtarmak istiyor' sizin 2 günüdür cwktipiniz o sıkıntıyı ben tam 10 yıl çektim annem de sözde yuvasını kurtarmak istedi hepimizi doldurup doldurup boşanmadıbcehennem gibi 10 yıl bitti ama bizde bittik annem kanser oldu. O işler öyle ha deyince bitmiyor hanımefendi babam by pass olduğu halde bırakmadı o kadını. Çok ümitlenmesin anneniz yuvamı kurtaracağım diye kurtarır ama tüm ailenizi bitirir o psikoloji bucak gibi kesip atsa boşasa o zaman anca belki pişman olur babanız. Bir anne böyle bir ortamda boşanmayıp cocuklarınıda bu ortama cekiyorsa o kadın haksız benim gözümde. Annem de öyle hala lafı geçince dert yanar. 20 yasında evlendim ben o evden kaçmak için. Ha tek suclu kadın değil babanıza babama zaten söylenecek laf yok ailesine bunu yasaktan adam buluyor belasını merak etmeyin

Sizin eşiniz de sizi aldatirsa sakin sizde üzülmeyin eşin sevdiginin kollarina gitsin birakin adam mutlu olsun

Aldatıyorsa ayrılsınlar sende annene destek ol ve bebeğini düşün. Bu yaştan sonra karısını aldatan adama bende baba demez tavrımı koyardım. Torunu olan bir adamın aşk meşk neyine? Annen için çok üzüldüm ne diyeyim ki Allah herkesi bildiğini gibi yapsın yazık kadıncağaza bu yaştan sonra...

Basliga ithafen cok da sasirmayin neden derseniz artik herkes herkesi aldatiyor, eminim burda babasi, kocasi, erkek kardesi aldatan tonla kadin vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…