Babam annemle bosandiktan sonra çocuğu olmasi siz nasil karşılarsınız

Qumru_hanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
242
34
28
32
Ortada şimdilik birsey yok ama galiba annemle artik babamdan bosanmak ıstiyor aslinda ben istemiyorum ama bir yandan onlarin hayati karismayim diyorum annemin pek mutlu günü olmadi bizde tabiki annem ve babamdan dolayı mutsuz geçti cocuklugum sorun şu ki annemle babam ayrıldıktan sonra babam uc dort ay sonra evlenir geçen teyzem de canimi sıktı kardeslerimi babam vermiyor anneme onlar yanında olacak bide evlenip ikide çocuk yapar karisidan diyor acaba aranizda boyle babası evlenip küçük kardesi olan varmi nasil duygu acaba babam evlendikten sonra nasil olur karısıyla iliskimiz ben 24 yaşındayım iki yasinda kizim var kardesimin birisi 21 digeri 13 yasinda onlari düşünüyorum nasil ilişkileri olur babam evlendikten sonraki durumu düşünmekten surekli huzursuz oluyorum ve evlenip bide çocuğu olursa acaip kinlenirim babama karşı diye dusunuyorum istemiyorum böyle bir hayat lutfen fikirlerinizi söylerseniz. ..

Size ne?

Annenizle babanız boşanırsa hayatlarına devam etmeleri gayet normal. İsterlerse evlenir, yeniden çocuk sahibi de olurlar.

21 yaşındaki kardeşiniz reşit, babanızın annenize vermemesi gibi bir durum sözkonusu değil. Velayet durumu yok, nerede kiminle isterse onunla yaşar.

Orasi oyle ama annem ayrilirsa yurt dışında yasayacak oraya göndermeye niyeti yok kardesimin

Orasi oyle ama annem ayrilirsa yurt dışında yasayacak oraya göndermeye niyeti yok kardesimin
Sadece 13 yaşındaki kardeşinizi göndermeyebilir. 21 yaşındakine karışamaz.

13 yaşındaki kardeşinizin de 5 yılı var istediği şekilde yaşamak için. Kaldı ki bu yaşta çocuğun isteklerini eğer annede yüz kızartıcı kusur yoksa mahkeme kaale alır normalde.

Yahu zaten 24 yasindasiniz. Kendi yuvaniz varmis. Kardeslerinize de anneniz bakar. Siz de destek olursunuz. Benim de babam evlendi ve bu beni hic ilgilendirmiyor. Kendi hayati.
Görüşüyor musunuz ilişkiniz nasil baba kiz olarak ya ben burda babamin kendi hayati nasil isterse onu yapar ben sadece iliskiler nasil olur diye sormak istedim

Dogru söylüyor sunuz da babam cok katı birisi gondermez kimseyi annemle

Hadi virgülü, iki noktayı geçtim bari nokta işaretini kullanın.Hangi kelime hangi cümlenin öznesi belli değil.

Ne demek size ne sonucta babam
Ama sonucta onun hayati! Ne yapsin yani, annenizden bosanip cilehaneye mi girsin omru boyunca, kapansin mabedine cikmasin, cok bencilce dusunuyorsunuz, bosanma kararini kendileri alabiliyorlarsa, yeniden evlenme kararini da alabilirler. Sirf siz yeni esini kabul edemeyeceksiniz diye evlenmesin degil mi! Ama siz eslerinizi bulunca bir bir birakip gidin ailenizi, baska sehirlere veya baska ulkelere... Bencil olmayin. Yine soyluyorum, size ne!!!

Dogru söylüyor sunuz da babam cok katı birisi gondermez kimseyi annemle
Napacak kardeşinizi odaya mı kilitleyecek?

21 yaşında reşit kız, annesiyle yaşamak istiyorsa yaşar. Zaten anne babanız ayrılmış olacak.

Gerçekten napacak kardeşiniz "ben annemin yanına gidiyorum" derse?

Görüşüyor musunuz ilişkiniz nasil baba kiz olarak ya ben burda babamin kendi hayati nasil isterse onu yapar ben sadece iliskiler nasil olur diye sormak istedim
Zaten kendi evliliginiz var. Hergun gorusecek haliniz yok. Ben gorusmuyorum ama baska sebeplerden. O sizin babaniz ve gorusmemeniz icin bi sebep var mi?

Walla ben görüşmezdim

Rezalet bence de.

21 yaşında kızı olan adamın gidip bebek sahibi olması mı , yoksa kendi çocuklarına sanki süper babalık yapmış gibi yeni çocuk sahibi olması mı, 3 çocuklu adamdan çocuk yapacak mideye sahip kadın mı..... hangisi daha mide bulandırıcı bilemedim şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…