- 10 Eylül 2015
- 242
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Biliyorum ama içim icimi yiyorBiz buna dogmamis bebege don bicmek diyoruz.
Size ne?Ortada şimdilik birsey yok ama galiba annemle artik babamdan bosanmak ıstiyor aslinda ben istemiyorum ama bir yandan onlarin hayati karismayim diyorum annemin pek mutlu günü olmadi bizde tabiki annem ve babamdan dolayı mutsuz geçti cocuklugum sorun şu ki annemle babam ayrıldıktan sonra babam uc dort ay sonra evlenir geçen teyzem de canimi sıktı kardeslerimi babam vermiyor anneme onlar yanında olacak bide evlenip ikide çocuk yapar karisidan diyor acaba aranizda boyle babası evlenip küçük kardesi olan varmi nasil duygu acaba babam evlendikten sonra nasil olur karısıyla iliskimiz ben 24 yaşındayım iki yasinda kizim var kardesimin birisi 21 digeri 13 yasinda onlari düşünüyorum nasil ilişkileri olur babam evlendikten sonraki durumu düşünmekten surekli huzursuz oluyorum ve evlenip bide çocuğu olursa acaip kinlenirim babama karşı diye dusunuyorum istemiyorum böyle bir hayat lutfen fikirlerinizi söylerseniz. ..
Yahu zaten 24 yasindasiniz. Kendi yuvaniz varmis. Kardeslerinize de anneniz bakar. Siz de destek olursunuz. Benim de babam evlendi ve bu beni hic ilgilendirmiyor. Kendi hayati.Biliyorum ama içim icimi yiyor
Orasi oyle ama annem ayrilirsa yurt dışında yasayacak oraya göndermeye niyeti yok kardesiminAnnenizle babanız boşanırsa hayatlarına devam etmeleri gayet normal. İsterlerse evlenir, yeniden çocuk sahibi de olurlar.
21 yaşındaki kardeşiniz reşit, babanızın annenize vermemesi gibi bir durum sözkonusu değil. Velayet durumu yok, nerede kiminle isterse onunla yaşar.
Ne demek size ne sonucta babamSize ne?
Sadece 13 yaşındaki kardeşinizi göndermeyebilir. 21 yaşındakine karışamaz.Orasi oyle ama annem ayrilirsa yurt dışında yasayacak oraya göndermeye niyeti yok kardesimin
Görüşüyor musunuz ilişkiniz nasil baba kiz olarak ya ben burda babamin kendi hayati nasil isterse onu yapar ben sadece iliskiler nasil olur diye sormak istedimYahu zaten 24 yasindasiniz. Kendi yuvaniz varmis. Kardeslerinize de anneniz bakar. Siz de destek olursunuz. Benim de babam evlendi ve bu beni hic ilgilendirmiyor. Kendi hayati.
Dogru söylüyor sunuz da babam cok katı birisi gondermez kimseyi annemleSadece 13 yaşındaki kardeşinizi göndermeyebilir. 21 yaşındakine karışamaz.
13 yaşındaki kardeşinizin de 5 yılı var istediği şekilde yaşamak için. Kaldı ki bu yaşta çocuğun isteklerini eğer annede yüz kızartıcı kusur yoksa mahkeme kaale alır normalde.
Ortada şimdilik birsey yok ama galiba annemle artik babamdan bosanmak ıstiyor aslinda ben istemiyorum ama bir yandan onlarin hayati karismayim diyorum annemin pek mutlu günü olmadi bizde tabiki annem ve babamdan dolayı mutsuz geçti cocuklugum sorun şu ki annemle babam ayrıldıktan sonra babam uc dort ay sonra evlenir geçen teyzem de canimi sıktı kardeslerimi babam vermiyor anneme onlar yanında olacak bide evlenip ikide çocuk yapar karisidan diyor acaba aranizda boyle babası evlenip küçük kardesi olan varmi nasil duygu acaba babam evlendikten sonra nasil olur karısıyla iliskimiz ben 24 yaşındayım iki yasinda kizim var kardesimin birisi 21 digeri 13 yasinda onlari düşünüyorum nasil ilişkileri olur babam evlendikten sonraki durumu düşünmekten surekli huzursuz oluyorum ve evlenip bide çocuğu olursa acaip kinlenirim babama karşı diye dusunuyorum istemiyorum böyle bir hayat lutfen fikirlerinizi söylerseniz. ..
Ama sonucta onun hayati! Ne yapsin yani, annenizden bosanip cilehaneye mi girsin omru boyunca, kapansin mabedine cikmasin, cok bencilce dusunuyorsunuz, bosanma kararini kendileri alabiliyorlarsa, yeniden evlenme kararini da alabilirler. Sirf siz yeni esini kabul edemeyeceksiniz diye evlenmesin degil mi! Ama siz eslerinizi bulunca bir bir birakip gidin ailenizi, baska sehirlere veya baska ulkelere... Bencil olmayin. Yine soyluyorum, size ne!!!Ne demek size ne sonucta babam
Napacak kardeşinizi odaya mı kilitleyecek?Dogru söylüyor sunuz da babam cok katı birisi gondermez kimseyi annemle
Zaten kendi evliliginiz var. Hergun gorusecek haliniz yok. Ben gorusmuyorum ama baska sebeplerden. O sizin babaniz ve gorusmemeniz icin bi sebep var mi?Görüşüyor musunuz ilişkiniz nasil baba kiz olarak ya ben burda babamin kendi hayati nasil isterse onu yapar ben sadece iliskiler nasil olur diye sormak istedim
Walla ben görüşmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?