- 10 Eylül 2015
- 242
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
+1Hadi virgülü, iki noktayı geçtim bari nokta işaretini kullanın.Hangi kelime hangi cümlenin öznesi belli değil.
Niye cherry?Rezalet bence de.
21 yaşında kızı olan adamın gidip bebek sahibi olması mı , yoksa kendi çocuklarına sanki süper babalık yapmış gibi yeni çocuk sahibi olması mı, 3 çocuklu adamdan çocuk yapacak mideye sahip kadın mı..... hangisi daha mide bulandırıcı bilemedim şu an.
Adamin cocugu yok bosanmamis. Konu sahibimin kafasinda kurdugu senaryo bu.Babamın benden 20 yaş küçük çocuğu olsa görüşmem net. Kepazelik çünkü.
Birsey yapmaz fakat kardesim giderse budefa babam annemi bosamaz onun icin kardesim babamin yaninda kalmaya raziNapacak kardeşinizi odaya mı kilitleyecek?
21 yaşında reşit kız, annesiyle yaşamak istiyorsa yaşar. Zaten anne babanız ayrılmış olacak.
Gerçekten napacak kardeşiniz "ben annemin yanına gidiyorum" derse?
Daha ortada birsey yok teyzeye de bravo yani herseye olacagina varırOrtada şimdilik birsey yok ama galiba annemle artik babamdan bosanmak ıstiyor aslinda ben istemiyorum ama bir yandan onlarin hayati karismayim diyorum annemin pek mutlu günü olmadi bizde tabiki annem ve babamdan dolayı mutsuz geçti cocuklugum sorun şu ki annemle babam ayrıldıktan sonra babam uc dort ay sonra evlenir geçen teyzem de canimi sıktı kardeslerimi babam vermiyor anneme onlar yanında olacak bide evlenip ikide çocuk yapar karisidan diyor acaba aranizda boyle babası evlenip küçük kardesi olan varmi nasil duygu acaba babam evlendikten sonra nasil olur karısıyla iliskimiz ben 24 yaşındayım iki yasinda kizim var kardesimin birisi 21 digeri 13 yasinda onlari düşünüyorum nasil ilişkileri olur babam evlendikten sonraki durumu düşünmekten surekli huzursuz oluyorum ve evlenip bide çocuğu olursa acaip kinlenirim babama karşı diye dusunuyorum istemiyorum böyle bir hayat lutfen fikirlerinizi söylerseniz. ..
Demi bencede insallah oyle birsey yapmaz babamBabamın benden 20 yaş küçük çocuğu olsa görüşmem net. Kepazelik çünkü.
Adamin cocugu yok bosanmamis. Konu sahibimin kafasinda kurdugu senaryo bu.
Uzulme cherry senin sucun degil :*Bana bakın nokta virgül eksikliğine ben de mi kurban gittimben çoktan olmuş anladım iyi mi
Biraz ben takıntılı birisiyim onun icin kafama cok takarim onun icin bi yaziyim buraya dedimDaha ortada birsey yok teyzeye de bravo yani herseye olacagina varır
Peki burda kural mi noktalama isareti eğer boyle bir kural varsa bizde ogrenelim oyle açalım bundan sonraKonu açarken whatsapp ta yazışmadığınızı hatırlayın lütfen.
Şu forumda ki noktalama işareti sorununu çözdüğümüz gün herhalde Türkiye ilk uzay aracını gönderecek. İmla hatalarını ve anlam bozukluklarını söylemiyorum bile.
Böyle anlatıma böyle konu dışı yorum...
Türkçe'nin genel kuralı bu :)Peki burda kural mi noktalama isareti eğer boyle bir kural varsa bizde ogrenelim oyle açalım bundan sonra
Peki burda kural mi noktalama isareti eğer boyle bir kural varsa bizde ogrenelim oyle açalım bundan sonra
Iyide kuzum daha ortada birsey yokmuş öyle bir yazmışsın ki annenle baban ayrilar ve annen hamile sandım ilk sonra babanın başkasından çocuğu olacak sandim ama daha bosanma yokmuş ve cocukdaBiraz ben takıntılı birisiyim onun icin kafama cok takarim onun icin bi yaziyim buraya dedim
Hergun gorusmeyecem tabiki ama kinlenirim istemem diye düşünüyorumZaten kendi evliliginiz var. Hergun gorusecek haliniz yok. Ben gorusmuyorum ama baska sebeplerden. O sizin babaniz ve gorusmemeniz icin bi sebep var mi?
Peki kk yuzunden noktalama isareti ogrenecemBurayla alakası yok, yazı dilinde noktalama işaretleri cümleler anlaşılsın diye var.
Evet zaten bizede hic babalik yapmadi simdi eğer cocuk olursa görüşmem diyorum bir yandan da ne olursa olsun babam diyorum bakalim neler olacagina Hz.Allah bilirRezalet bence de.
21 yaşında kızı olan adamın gidip bebek sahibi olması mı , yoksa kendi çocuklarına sanki süper babalık yapmış gibi yeni çocuk sahibi olması mı, 3 çocuklu adamdan çocuk yapacak mideye sahip kadın mı..... hangisi daha mide bulandırıcı bilemedim şu an.
Peki kk yuzunden noktalama isareti ogrenecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?