Babam annemle bosandiktan sonra çocuğu olmasi siz nasil karşılarsınız

Niye cherry?

Ben 26 yaşındayım, babam evlense çocuğu olsa bu babamı rezil biri mi yapacak? Sebep?

Ne var yahu. Benim iki tane üvey kardeşim var. Biri üç yaş biri on sekiz yaş küçük benden. İkisini de çok seviyorum. Biri nikah şahidimdi mesela. Babamı kaybettim ama eşiyle de hala görüşüyorum. Hayat bu. Sonuçta anne ve babanız da birer birey.

Napacak kardeşinizi odaya mı kilitleyecek?

21 yaşında reşit kız, annesiyle yaşamak istiyorsa yaşar. Zaten anne babanız ayrılmış olacak.

Gerçekten napacak kardeşiniz "ben annemin yanına gidiyorum" derse?
Birsey yapmaz fakat kardesim giderse budefa babam annemi bosamaz onun icin kardesim babamin yaninda kalmaya razi

Daha ortada birsey yok teyzeye de bravo yani herseye olacagina varır

Konu açarken whatsapp ta yazışmadığınızı hatırlayın lütfen.

Şu forumda ki noktalama işareti sorununu çözdüğümüz gün herhalde Türkiye ilk uzay aracını gönderecek. İmla hatalarını ve anlam bozukluklarını söylemiyorum bile.

Böyle anlatıma böyle konu dışı yorum...

Peki burda kural mi noktalama isareti eğer boyle bir kural varsa bizde ogrenelim oyle açalım bundan sonra

Peki burda kural mi noktalama isareti eğer boyle bir kural varsa bizde ogrenelim oyle açalım bundan sonra

Burayla alakası yok, yazı dilinde noktalama işaretleri cümleler anlaşılsın diye var. İnsanlar yazıyı anlamlı parçalara bölmezse okuyanlar kim kime ne dedi ne yaptı anlayamaz bknz. şekil a.

Biraz ben takıntılı birisiyim onun icin kafama cok takarim onun icin bi yaziyim buraya dedim
Iyide kuzum daha ortada birsey yokmuş öyle bir yazmışsın ki annenle baban ayrilar ve annen hamile sandım ilk sonra babanın başkasından çocuğu olacak sandim ama daha bosanma yokmuş ve cocukda

Evet zaten bizede hic babalik yapmadi simdi eğer cocuk olursa görüşmem diyorum bir yandan da ne olursa olsun babam diyorum bakalim neler olacagina Hz.Allah bilir

Peki kk yuzunden noktalama isareti ogrenecem

Kk yüzünden mi??!!?? 24 yaşındasınız, kendi dilinizi yazmayı bir internet sitesine sebep mi öğreniceksiniz ?!? Noktalama işaretleri yazı dilinin çok önemli bir parçası, herkes anadilini doğru yazmayı bilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…