Babam annemle bosandiktan sonra çocuğu olmasi siz nasil karşılarsınız

Henüz kesinleşmemiş birşey için bu tarz düşüncelere girmenize gerek yok. Oldu diyelim boşandılar. Tekrar evlendi babanız, kardeşiniz oldu ya da olmadı bu sizin babanız olduğu gerçegını değiştirmez. Geleceğe dair kin oluşturmanız kafanızı yormaktan başka bir işe yaramaz. Evlenince(eğer ki) ikinci eşinin suçu ne?
Doğacak çocuğun günahı ne.
Kendinize göre bir hayatınızz ,evliliğiniz varmış. Olmayan birşey için üzülmeye değer mi
 
Niye cherry?

Ben 26 yaşındayım, babam evlense çocuğu olsa bu babamı rezil biri mi yapacak? Sebep?

Aynı şey değil shot.
Çünkü yazdıklarımın bir açıklaması da var, kendi çocuklarına süper babaymış gibi yeni çocuk yapmanın dayanılmaz mantıksızlığı var ortada.
 
Doğru sizin gibi düşünmem lazim galiba
 
Kayinpederimin kendisinden 45 yas kucuk kardesi var. Tabii farkli anneden. Kardesi gibi degil de daha cok yegeni gibi. Seviliyor ama yine de.
 

Aşağıdaki mesajın pek de konu özelinde değil cherry. Önü arkası yok, mesajın salt bu.

Cık mantıksal devamı var sen neden beni bana alıntılatıyorsun shot hepsini aynı mesaja yazmadım ama mesajlar silsilesini okuyan hayranlarım elbette ne demek istediğimi anlayacaklardır
 
Ben kendi açımdan 50 yaşında ki insanların cocuk sahibi olmalarını korkunç buluyorum
Dede mi baba mi belli olmayan babalar
Burada böyle bir konu vardi üvey anne adamı kendi kizlarindan uzaklaştırmak için cocuk yapmayi kafasına koymuştu
kendi kızı olmasına ve yaşça büyük olmasına rağmen
Belirli bir yastan sonra zaten cocuklari olan insanların cocuk sahibi olması bencillikten başka bir şey degil nokta
Özellikle de burada ki konu gibi çocuklarına doğru düzgün babalık yapmadiysa
Ne kadar kırıcı
 
Cık mantıksal devamı var sen neden beni bana alıntılatıyorsun shot hepsini aynı mesaja yazmadım ama mesajlar silsilesini okuyan hayranlarım elbette ne demek istediğimi anlayacaklardır
Seni severim cherry, çoğu konuda da benzer fikirdeyiz ama bazen lafının nereye gideceğini düşünmediğini düşünüyorum :) Şu başlıkta bile bazı kadınlara midesiz, mide bulandırıcı demiş olman gibi.
 
Daha boşanmadan bu hesaplara girmek neden? Anneniz ve babanizin boşanmasını atlattınız. Babanizin tekrar evlenip cocuk sahibi olma ihtimaline mi takıyorsunuz. Çok ilgincsiniz vesselam.
 
Konuya dönecek olursam, konu sahibi, insanların annemiz babamız olması onların hayatına ipotek koyabileceğimiz, anne baba olmaktan başka vasıfları olmayacağı anlamına gelmiyor.

Boşansalar bile anneniz hala kendi başına bir kadın, babanız kendi başına bir erkek. Hayatlarını yalnız geçirmelerini istemek de haksızlık. Kendinizi düşünün mesela, hayatınızın geri kalanını yapayalnız yaşamak ister miydiniz? Hayır. Niye anne babanızdan bunu isteyesiniz?

Kardeş sahibi olmak istemeyebilirsiniz. Rasyonel sebeplerinizi babanıza anlatırsınız. Yaşının ileri olduğunu, çocuğun kolay büyümediğini, maddi sorumluluğunu vs. Eğer hala "ille de yapacağım" diyorsa yapacağınız bir şey kalmaz. Çünkü sizin bu müdahaleniz babanızın ikinci eşine de haksızlık. Evlenip kendi düzenini kurmuş bir kadına, ayrı evde yaşayan evli barklı kadın olarak "hayır çocuğun olmayacak" diyorsunuz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…