Babam annemle bosandiktan sonra çocuğu olmasi siz nasil karşılarsınız

Yaşlı insanların cocuk sahibi olmasını yanlış buluyorum ama bunun yanında boşanan annem ya da babam istediğini yapabilir. Buna karışmaya hakkım yok. "Ben görüşmezdim" diyenler falan var. İlginç.
Konuyu sizin acinizdan özele indirgeyecek olursak: evli barklı ve cocuklusunuz. Bu sizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor şu durumda. Yani hayatınızı etkilemiyor, yarın bir gün siz de dahil herkesin başına her şey gelebilir.

Burda bile bile yazdım.

Halihazırda olan çocuğuna babalık yapmayan adamdan çocuk yapan bir kadın

ya

---- diğer çocukları umursamıyordur , 0 empati başka çocukların babasız kalması umru değildir. Boşanınca çocuğunu da boşayan birini kabul etmiştir , böyle bir rezillikten rahatsız olmuyordur.

ya da

--- adam çocuklarıyla görüşmesin , onlara para vermesin diye elinden geleni ardına koymaz. Ki burda açılan konuların çoğu ya eski çocuk ya da üvey anne tarafından açılıyor. Üvey anne para yediriyor mıy mıy mıy yazıyor, biz de adamın çocuğu tabi nafaka verecek yazıp taşlıyoruz basıp kaçıyor konu sahibeleri.

2 çeşit kadın da rezil ve mide bulandırıcı , net. Baba hakkında zaten yorum bile yapmak istemiyorum.

Net iddialıyım, evlenince eski çocuğumla görüşmicem hıyıtım diyen adamla evlenen kadın da rezildir arkadaş , tencere-kapaktır.

Kim ne derse desin ben 50+ yaşındaki insanların tekrar baba olmasını pek doğru bulmuyorum.Ha kimileri çok iyi olur belki ama ne bileyim arada uçurum var.50 yaş demek dede-torun ilişkisi demek.
Üstelik ülke olarak pek uzun yaşamıyoruz.80-90'ları gören çevremde kimse yok.Bu çocuğun babasıyla geçireceği vaktin büyük kısmında baba yaşlı olacak.Bu da çocuğa haksızlık olmuyor mu sizce ? Zaten çocukları doğurma kararı alırken bir yerde bencillik ediyoruz,kimsenin onlara ''bu hayata gelmek istiyor musun'' diye sorduğu yok sonuçta,bir de böyle bir durumda...Bilemiyorum,bana doğru gelmiyor.Tabi herkesin kendi fikridir saygı duyarım.

Burada tek düşündüğüm şey bekar kardeşlerin durumu olur
Babanız dediğiniz gibi sert gelen üvey anneye kardeşi ezdirebilir mi falan
Eğer oyle bir babaysa ne kadar sert olursa olsun karşı çıkar kardesimi anneme yollamaya çalışırdım

Eski çocuğumla görüşmeyeceğim demiyor yalnız konu sahibinin babası.
Aksine çocukları anneye vermek bile istemiyor yurtdışına çıkacaklar diye.
Konu sahibi de "babam kardeşlerimi anneme vermez" diyor zaten.

Insallah cok sağolun

Yok babam ezdirmez kesinlikle aslinda bize babalik yapti halada yapıyor ama annemle bir türlü anlasamadi anlasamiyinca annemle tartisti kavga falan filan onun için annemden dolayi biz cocuklarda cok üzüldük cok agladik babamda cocuklarim üzülüyor kavga etmeyim demedi oda istediği şekilde dövdü sovdu onun icin yaptığı babaliktan sayilmaz

Dövdü sövdü derken sizleri de mi dövdü ?

Ya ben de bir şey var sandım. Ben 22 yaşındayım evliyim 8 aylık oğlum var
Babam 48 yaşında 1 yıllık evli 2.5 ve 1 yaşlarında 2 çocuğu var
Baban gibi görmüyorsun aile dostu gibi oluyor. Bir konu açmıştım hatta. Babama karşı olan duygularımla ilgili

Aslinda bende bunu sormak istiyordum

Yani insan bu durumdan hoslanmayabilir ama baban kardeslerini yaparken kimseye sormadigi gibi yeni bir çocuk sahibi olmak isterse yine sormayacaktir. Bu durumda ya kabullenirsin ya da yok sayar hayatindan cikarirsin

kardeslerimi babam vermiyor anneme

Oncelikle 21 yaşındaki icin böyle bir durum söz konusu değil. Ikincisi 13 yasindakinin kimde kalacağına da baban değil mahkeme karar verir.

Tamamen boşanma sebebi önemli. Aldatip o anneni aldattığı kadinla evlense ve çocuklari olsa, istemiyorsan görüşmezsin olur biter.

Bunu dışında normal bir boşanma ardından annenin veya babanin evlenip tekrardan coluk cocuk sahibi olmalari kendilerinden başla hic kimseyi ilgilendirmez mutlularsa. Bu yüzden böyle bir konuda kendinizi uzmeniz saçma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…