- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Seni severim cherry, çoğu konuda da benzer fikirdeyiz ama bazen lafının nereye gideceğini düşünmediğini düşünüyorum :) Şu başlıkta bile bazı kadınlara midesiz, mide bulandırıcı demiş olman gibi.
Eski çocuğumla görüşmeyeceğim demiyor yalnız konu sahibinin babası.Burda bile bile yazdım.
Halihazırda olan çocuğuna babalık yapmayan adamdan çocuk yapan bir kadın
ya
---- diğer çocukları umursamıyordur , 0 empati başka çocukların babasız kalması umru değildir. Boşanınca çocuğunu da boşayan birini kabul etmiştir , böyle bir rezillikten rahatsız olmuyordur.
ya da
--- adam çocuklarıyla görüşmesin , onlara para vermesin diye elinden geleni ardına koymaz. Ki burda açılan konuların çoğu ya eski çocuk ya da üvey anne tarafından açılıyor. Üvey anne para yediriyor mıy mıy mıy yazıyor, biz de adamın çocuğu tabi nafaka verecek yazıp taşlıyoruz basıp kaçıyor konu sahibeleri.
2 çeşit kadın da rezil ve mide bulandırıcı , net. Baba hakkında zaten yorum bile yapmak istemiyorum.
Net iddialıyım, evlenince eski çocuğumla görüşmicem hıyıtım diyen adamla evlenen kadın da rezildir arkadaş , tencere-kapaktır.
Yeğeni degil torunu sevecek kadar yas araligi olmuş masallahKayinpederimin kendisinden 45 yas kucuk kardesi var. Tabii farkli anneden. Kardesi gibi degil de daha cok yegeni gibi. Seviliyor ama yine de.
Hahaha'ogrenecem' yazan birinden gereksiz bir beklenti olur bu.
Bence hiç yorulmayın. Siz boşanmamış babanızın olmayan yeni karısıyla nasıl husumet yaşayacağınıza kafa yorun.
Insallah cok sağolunAilelerin bölünmesi , üvey kardeşlerin olması, anne babayı bölüşmek elbette düşünüldüğünde insanın canını çok sıkabilir.
Ancak zaman geçtikçe olacakların önüne geçemiyoruz , ve alışıyoruz tüm olumsuzluklara .
Hayırlısı olsun.
Yok babam ezdirmez kesinlikle aslinda bize babalik yapti halada yapıyor ama annemle bir türlü anlasamadi anlasamiyinca annemle tartisti kavga falan filan onun için annemden dolayi biz cocuklarda cok üzüldük cok agladik babamda cocuklarim üzülüyor kavga etmeyim demedi oda istediği şekilde dövdü sovdu onun icin yaptığı babaliktan sayilmazBurada tek düşündüğüm şey bekar kardeşlerin durumu olur
Babanız dediğiniz gibi sert gelen üvey anneye kardeşi ezdirebilir mi falan
Eğer oyle bir babaysa ne kadar sert olursa olsun karşı çıkar kardesimi anneme yollamaya çalışırdım
Yok babam ezdirmez kesinlikle aslinda bize babalik yapti halada yapıyor ama annemle bir türlü anlasamadi anlasamiyinca annemle tartisti kavga falan filan onun için annemden dolayi biz cocuklarda cok üzüldük cok agladik babamda cocuklarim üzülüyor kavga etmeyim demedi oda istediği şekilde dövdü sovdu onun icin yaptığı babaliktan sayilmaz
Hayir annemiDövdü sövdü derken sizleri de mi dövdü ?
Biz annemi düşündüğümüz için ve onun çektiklerini cok uzuldugumuz icin herkes razi babamin yaninda kalmayaAnnen boşanip cocugunu almadan yurt disina gitmeyi planliyosa babana degil annene kinlen bence.
Ya ben de bir şey var sandım. Ben 22 yaşındayım evliyim 8 aylık oğlum varOrtada şimdilik birsey yok ama galiba annemle artik babamdan bosanmak ıstiyor aslinda ben istemiyorum ama bir yandan onlarin hayati karismayim diyorum annemin pek mutlu günü olmadi bizde tabiki annem ve babamdan dolayı mutsuz geçti cocuklugum sorun şu ki annemle babam ayrıldıktan sonra babam uc dort ay sonra evlenir geçen teyzem de canimi sıktı kardeslerimi babam vermiyor anneme onlar yanında olacak bide evlenip ikide çocuk yapar karisidan diyor acaba aranizda boyle babası evlenip küçük kardesi olan varmi nasil duygu acaba babam evlendikten sonra nasil olur karısıyla iliskimiz ben 24 yaşındayım iki yasinda kizim var kardesimin birisi 21 digeri 13 yasinda onlari düşünüyorum nasil ilişkileri olur babam evlendikten sonraki durumu düşünmekten surekli huzursuz oluyorum ve evlenip bide çocuğu olursa acaip kinlenirim babama karşı diye dusunuyorum istemiyorum böyle bir hayat lutfen fikirlerinizi söylerseniz. ..
Aslinda bende bunu sormak istiyordumYa ben de bir şey var sandım. Ben 22 yaşındayım evliyim 8 aylık oğlum var
Babam 48 yaşında 1 yıllık evli 2.5 ve 1 yaşlarında 2 çocuğu var
Baban gibi görmüyorsun aile dostu gibi oluyor. Bir konu açmıştım hatta. Babama karşı olan duygularımla ilgili
Biz annemi düşündüğümüz için ve onun çektiklerini cok uzuldugumuz icin herkes razi babamin yaninda kalmaya
Peki ben fazla kuruntu yaptim o zaman herkes kendi hayatini yaşasın ne deyimO zaman sorun ne çözemedim. Simdiden evlendirip cocuk sahibi yaptirdiniz adami
Ustune gunahsiz yavruya da bilendiniz bi guzel.
kardeslerimi babam vermiyor anneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?