- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Dogru söylüyor sunuz da babam cok katı birisi gondermez kimseyi annemle
Birsey yapmaz fakat kardesim giderse budefa babam annemi bosamaz onun icin kardesim babamin yaninda kalmaya razi
Biz ne çekiyoruz ışte valla çeken bilmez nasil bir adam olduğunuKusura bakmayın da babanız kim oluyor diyeceğim şimdi :) cok buyutmussunuz gözünuzde. Mahkeme onun emirlerini uyulamaz malesef. Gondermezmis, bosamazmiş .. anca konuşur
Öyle değil ama babam bizim uzerimize atıyor kararı siz ne derseniz o olur diyor boşanma yada bosanmamaKoskaca kadin olmussun niye boyle seyler dusunuyorsun anlamadim. Annenin akli yok mu. Bosver sen hayatina bak. Hani annem nasil hisseder nasil yardmci olabilir desen o ayri. Daha ortada bisi yok babani evlendirdin cocuk yaptirdin bide kardeslerinin psikolojisini bozdun :))) hickimseye bisi olmaz. 13 yasinda olan kardesine biraz destek olursun. Biraz fazla kitap okuyun lutfen. Hic mi derdiniz yok anlamiyorum. Koskoca iki insan cok gec bile kalmislar .keske size de yazik etmeden bosansalardi. Kardeslerinize bunun ne kdr normal oldgnu ellerinden geleni yaptiklarini anlatirlar bu kdr. Evlenirken size sormadilar. Bosanirken bi evlat aciklamasi yeterli olur. Dahasina kimsenin psikolojisi bozulmasin bi zahmet. Hic uzme kendinim su öyle bi akiyorki herkes yolunu buluyor. Bu surecte akli karışani tutup suya tekrar sokarsan yeterli olur.
Hayir annemi
Ya ben zaten annemi dusunmesem nas batistirirdim olurdu konu zaten bosanacaklar bundan sonraki hayat ilişkiler nasil olur onu merak ediyorum bide annem turkiyede kalsa daha farklı olurdu bilmiyorum ya kafam cok karışıkve sizin bu durumda üzüldüğünüz kafanıza taktığınız şey babam evlenirde çocuğu olursa mı ?
annenize destek olmanız gereken yerde doğmamış çocuğa don biçmek akıl işi mi yahu..
Annem kararsiz kadin bir bosanacam diyor iki dakika sonra babanla konuş kalacam diyor bende artik ne yapacagimi şaşırdımNerede yaşayacaklarına, çocukların kimde kalacaklarına kadar karar vermişler. Ne bekliyorlar boşanmak için? Hakim ayaklarına mı gelsin overlok makinesi gibi???
Boşanırlarsa yeniden evlenebilirler, bu çok normal birşey. Yeniden çocuk sahibi olmaları da kendi bilecekleri iş... Babanız belki torun sahibi adamım bu yaştan sonra ne çocuğu diyecek, belki yeni karısının çocuğu olmadığı için o da anne olmak isteyecek ve bir çocuk sahibi olmak isteyecekler. Hepsi çok normal şeyler...
Henüz ortada fol yok yumurta yok. Bunları dert edip öfke biriktirmeyin şimdiden babanıza karşı...
Bunun icine sokan kendileri annem der babanla konus babam der annenle konuş bende biliyorum yapacagimi birakacam kim ne karar vermek istiyorsa versinNeden annenize babanınıza bukadar müdahale ediyorsunuz canım, bırakın diledikleri gibi yaşasınlar. Ben olsam babamla sorunum yoksa eşi ile çocukları ilede görüşürdüm sonuçta o benim babam yeterki herbiriri yani annem de babamda yeni hayatlarında mutlu olsunlar.
Öncelikle nasıl bir hayal gücünüz var bilemedim ama doğmamış çocuğa don biçmişsiniz, bununla da kalmamış aynı çocuğu büyütmüş, okutmuş bir de evlendirmişsiniz o derece. Henüz ortada boşanma bile yokken ne evlenmesi, ne çocuğu. Ha böyle bir şey olursa da babanızın akli melekeleri yerinde olduğu sürece sizi hiç ilgilendirmez, yapacağınız da bir şey yok. Boşanmış ve özgür bir insan. Ayrıca böyle bir karar verdi diye de insan ailesine kinlenemez. Sizin yaptığınız her harekette onlar size kinleniyor mu? Ne kadar bencilce bir davranış. Ne yazık ki insanlar çevresindeki herkes kendi isteğine göre hareket etsin istiyor. Özellikle ailelerde yetişkin çocuklar zannediyor ki o anneyle baba ne kadar mutsuz olursa olsun birbirlerine ömür boyu katlanmak zorundalar. Başka birini sevmemeliler, mutlu olmamalılar. Unutmayın bu dünyaya bir kere geliyoruz, başka şansımız yok. Eğer kurduğunuz hayallerin hepsi tek tek gerçek olur da ebeveynleriniz boşanır ve başkalarıyla evlenirlerse onları destekleyin, zira bu hayatta çok zamanları kalmadı. En azından kalan zamanda mutlu olsunlar izninizle.Ortada şimdilik birsey yok ama galiba annemle artik babamdan bosanmak ıstiyor aslinda ben istemiyorum ama bir yandan onlarin hayati karismayim diyorum annemin pek mutlu günü olmadi bizde tabiki annem ve babamdan dolayı mutsuz geçti cocuklugum sorun şu ki annemle babam ayrıldıktan sonra babam uc dort ay sonra evlenir geçen teyzem de canimi sıktı kardeslerimi babam vermiyor anneme onlar yanında olacak bide evlenip ikide çocuk yapar karisidan diyor acaba aranizda boyle babası evlenip küçük kardesi olan varmi nasil duygu acaba babam evlendikten sonra nasil olur karısıyla iliskimiz ben 24 yaşındayım iki yasinda kizim var kardesimin birisi 21 digeri 13 yasinda onlari düşünüyorum nasil ilişkileri olur babam evlendikten sonraki durumu düşünmekten surekli huzursuz oluyorum ve evlenip bide çocuğu olursa acaip kinlenirim babama karşı diye dusunuyorum istemiyorum böyle bir hayat lutfen fikirlerinizi söylerseniz. ..
Doğru bir karar vermişsin canım.Bunun icine sokan kendileri annem der babanla konus babam der annenle konuş bende biliyorum yapacagimi birakacam kim ne karar vermek istiyorsa versin
Ügff uçkur derdi yok mu azmış teneşir paklarRezalet bence de.
21 yaşında kızı olan adamın gidip bebek sahibi olması mı , yoksa kendi çocuklarına sanki süper babalık yapmış gibi yeni çocuk sahibi olması mı, 3 çocuklu adamdan çocuk yapacak mideye sahip kadın mı..... hangisi daha mide bulandırıcı bilemedim şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?