babam beni cok sasirtti :(

tuyan25

cümle mühendisi
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
502
5
26
Ankara
Aksam aksam moralim oyle bozuldu ki aklim allak bullak oldu. Facebookta babamin mini etekli bir kizi arkadas olarak ekledigini ve birde hemsire bir kadini ekledigini gordum. Bu hemsire kadina birde mesaj atmis merabalar ... Hanfendi diye (
Babama facebook hesabini ben acmistim. Oyle pismanim ki hic aklima boyle seyler yapacagi gelmemisti hemen sifresini degistirip hesabi dondurdum.
Olaydan anneme bahsetmeyi dusunmuyorum. Ablama anlattim birde kucuk kiz kardesime. Annem tansiyon hastasi anlatirsam cok uzulur. Ablam ne var erkekler genelde ekliyo kizlari falan dedi ama ben cok sinirlendim. Hatta babamdan sogudum tiksindim. Babamla bu konuyu yuz yuze konusamam. Hesabini dondurdum ama yine acarsa hesap of nasil engel olcam ben bu adama 55 yasina gelmis yaptigi seye bak (

kuçuk karde$in kaç ya$inda anne ne yeti$tirmesin
babanin ya$indakiler camiye gidip hac yolu bekliyor
bilemedim $imdi ne desem ben bu adama..

ne işi var yaa evli br insanın facedee..töbe yarabbbimm..
benımde yok eşiminde...
ne geregı var yaa
saçmaaa gelıyor bana ..
kim ne yapmış ne etmişş herşeyi deşifre ediyorlarrr

fotolarr havada uçusuyorr facede

valla şahsen nefret edıyorum faceden..

............
babanızı pc başına otutturmayın bencee..

hesabı dondurman iyi olmuş,açma bir daha..peki baban kendisi hesap açabilir mi habersiz?

annen hastaysa bişey deme bence yazık kadıncağıza.babana da hesabını dondurdum dersin anlar o..

amcamın dikkatini çekti demek ki sanal alemdeki saçma sapan insanlar..bir de dolandrıcı tipler de var dikkatli olun.

yalnız en çok ablana şaşırdım ne var falan demesi çok entresan.normal görmesi ilginç..

Annene anlatma bence de.bazıları macera olsun diye takilir öyle,vakit geçirme hesabı.gerçeğini yapamaz kendini öyle tatmin eder. AMa benim babam yapmış olsa bende tiksnrdm.hatta buna benzer bişey yaşadım bi yakınımdn önce midem bile bulandı. Sonra normal bi süreç dedim unuttum. ÇOk kafaya takma.adamla arani böyle düşünerek soğutma.

Ne denir bilemedim şimdi

Babalar da çok değişti demek ki, teknolojik yolları da çok açmamak lazım.

Bi amca beni böyle eklese neler düşünürdüm mesela,o da birilerinin babası nihayetinde.

Babana ima falan etsen? Utanır falan mahçup olur belki,ders alsın bence yaptığından.

Son düzenleme:
şu facebook geldi, niyetler bozuldu
aklında çapkınlık olmayan adamları bile yoldan çıkarır, keşke tamamen kaldırılsa da kurtulsak

ay inanmıyorum ya çok kötü bi durum
babanın da o yaşta ne işi var öyle şeylerle

iyi yapmışsın dondurmakla ama merak saldıysa kendi de hesap açabilir tekrardan
keşke eklediklerine hakaret etseydin kadınlar da direk engellerlerdi babanı

Canım baban tamamıyla masum demiyorum ama facebook olayı da ayrı bir tuzak nefret ediyorum...Muhtemelen nefsine yenik düştü belki de merak etti tanımıyoruz babanı ama ne olursa olsun bilmediği tanımadığı insanları eklemesi hata olmuş ki özellikle onları eklediyse sadece ya da onlar mı arkadaşlık teklif ettiler de o kabul mu etti acaba? Biraz polyannacılık yaptım ama hemen kin gütme iyi yapmışsın kapatmakla ve bence bir şekilde gördüğünü de hissetir ki cesaret edemesin diyorum ne bileyim baba seni yabancı insanlar eklemiş eklemiş niye kabul ediyorsun diyebilirsin...Denerse açmayı sana soracaktır ne oluyo diye o zaman ne diyeceksin?

Facebook'u amacına uygun kullanan çok çok az artık.
İlk açıldığında ilkokul arkadaşlarını bulmaktı maksat ama şimdi gel de gör.
Nereden baksan % 80i buradan sevgili olup, burası yüzünden ayrılıyor.

Babanız belki art niyetli yapmamıştır.
Belki tanıdığının kızı filandır diyeceğim fazla mı masumane olur.
Açmasını bilmiyorsa tekrar sorun olmaz sanıyorum
Gerçi içinde olana sanal, reel farketmez.

kuçuk karde$in kaç ya$inda anne ne yeti$tirmesin
babanin ya$indakiler camiye gidip hac yolu bekliyor
bilemedim $imdi ne desem ben bu adama..
21 yasinda babam ona sorarsa niye kapanmis hesabim falan diye hesabini biri calmisdir de diye tembihledim soylemez oda gormus zaten kizi ekledigini babam gecen sene umreye gitti. Camiyede gider surekli insanin aklina gelmiyo ama oluyo iste
Ya bende almazdim kendisi istedi. Arkadaslari facebook hesabin varmi fotograf ekledik bak falan demis bende actim nerden bileyim adamin boyle yapacagini acmazdim
Kendisi acamaz kardeslerimi uyardim yardim etmeyin diye ablama ne deyim cok sogukkanli karsiladi kucuk kardesim bile ondan cok tepki verdi. Bana babamla konus diyo. Kendisi buyuk olarak konusabilir aslinda. Ben sinirlenince iki kelimeyi zor cikaririm agzimdan nasil konusabilirimki?
Hesabim niye kapandi diye sorarsa tanimadigin kisileri eklediysen onlar hesabini ele gecirmistir demeyi dusunuyorum.
Canim hakaret etsem nolacak kadin beni sikayet ederse al basina belayi :s

Babam eklemis kizida kadinida. Ben hesabi surekli takip ediyodum napiyo bu kimlerle mesajlasiyo diye. Arada onun sifresiyle giriyodum falan. Sildigim kizi dun yine eklemis.

Tanidiginin kizi olamaz surtugun teki mini etekle arkadan poz vermis hemsire kadinda mini etekli bacak bacak ustune atip poz vermis profillerine baktim. Reelde yaparsa ne yaparim bilmiyorum annemi uzerse ben neler yaparim babama bilmiyorum annem bunlari haketmiyo ya hayatini adadi kadina yaptigina bak

bunları düşünmekte cok haklsın ama babanla konuşman bişey kazandırmaz sana sanal ortam insanı etkiliyor şeytanda bunu kullanıyor sen bişey farkettirmeden şifreyi değiştir ulaşmasını engelle sonra bilmiyorum de belki açamazz bi daha ama bunun için kendini yıpratma dua et başka türlü sözünü geciremezssin allah yardımcın olsun canım

Canım hemen diş bileme . Belli ki dikkatini çekti . Doğru mu tabiki değil ama fiziksel olmadığına da şükür dedim içimden . Anneciğine söylemediğin iyi olmuş . Üzmeye hiç gerek yok .
Bence '' Facebook hesabını kapattım baba , bilgi yarışları , güzel makaleler , bilgilerin olduğu faydalı siteler var . Sana onları göstereyim '' dersen anlar bence .
Çok tepki verme . Ters falan teper . Allah muhafaza

Insan bugun facede yapan yarin disardada yapar diye dusunuyo. Ilk gordugumde babami arayacaktim bu kadin ve kiz kim diye zor tuttum kendimi. Annem tansiyon hastasi kardesimi aradigimda kardesim sasirdi annemde ne oldu diye panikledi. Bisey oldu sandim diyo kadin zaten tansiyonum 17 olmus dedi ( annem ogrenirse cok uzulur. Babama cok kizginim yarin annemlere gidicem ama yuzunu gormek istemiyorum. Hemen suratim asilacak cunku onu gorunce anlar biseyleirn ters gittigini.

Bence hiç öyle dondurdum vs diyip anlamasını bekleme.

Ara söyle, baba kendine gel, kaç yaşında adamsın,
umreye gittin, dini bütünsün sana hiç yakıştıramadım de.
Bu yaştan sonra anneme reva gördüğün bu mu ? vs vs de.

Zaten kızından duyarsa yerin dibine girer, o da ona yeter yani.

Şahsen ben olsam öyle yapardım...

Hatta daha beter can alıcı cümleler kurardım :)

Son düzenleme:
Çok kötü bir durum :26:

Ama bence sorun facebookda değil babanızda.

Facebooku kapasan, bir ortamda rastgeldiği biriyle de bu muhabbetleri yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…