- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Kadesays katılıyorum hem dondurman çok zekice olmuş, hemde kadesinin dediği gibi Facebook'kunu kapatim dersen, cok bile demiş olursun.. Yuh yani ya, diyecek kelime bulamadım..hesabı dondurman iyi olmuş,açma bir daha..peki baban kendisi hesap açabilir mi habersiz?
annen hastaysa bişey deme bence yazık kadıncağıza.babana da hesabını dondurdum dersin anlar o..
amcamın dikkatini çekti demek ki sanal alemdeki saçma sapan insanlar..bir de dolandrıcı tipler de var dikkatli olun.
yalnız en çok ablana şaşırdım ne var falan demesi çok entresan.normal görmesi ilginç..
Bende arayip saydirmayi dusundum ama esimin duymasini istemedim. Yarin yuzyuze gelince kendimi tutamayip soylerim belki. Herkesin ekledigi kizlari gordugunu bilmiyo heralde. Babam ne olursa olsun tereyag gibi su ustune cikan tiplerden. Minareyi kilifina uydurmaya calisir yine. Anneme duyurmadan derim diyecegimi annemin ogrenmemesi lazim.Bence hiç öyle dondurdum vs diyip anlamasını bekleme.
Ara söyle, baba kendine gel, kaç yaşında adamsın,
umreye gittin, dini bütünsün sana hiç yakıştıramadım de.
Bu yaştan sonra anneme reva gördüğün bu mu ? vs vs de.
Zaten kızından duyarsa yerin dibine girer, o da ona yeter yani.
Şahsen ben olsam öyle yapardım...
Hatta daha beter can alıcı cümleler kurardım :)
aksam aksam moralim oyle bozuldu ki aklim allak bullak oldu. Facebookta babamin mini etekli bir kizi arkadas olarak ekledigini ve birde hemsire bir kadini ekledigini gordum. Bu hemsire kadina birde mesaj atmis merabalar ... Hanfendi diye(
babama facebook hesabini ben acmistim. Oyle pismanim kihic aklima boyle seyler yapacagi gelmemisti hemen sifresini degistirip hesabi dondurdum.
Olaydan anneme bahsetmeyi dusunmuyorum. Ablama anlattim birde kucuk kiz kardesime. Annem tansiyon hastasi anlatirsam cok uzulur. Ablam ne var erkekler genelde ekliyo kizlari falan dedi ama ben cok sinirlendim. Hatta babamdan sogudum tiksindim. Babamla bu konuyu yuz yuze konusamam. Hesabini dondurdum ama yine acarsa hesapof nasil engel olcam ben bu adama 55 yasina gelmis yaptigi seye bak (
Canim hakaret etsem nolacak kadin beni sikayet ederse al basina belayi :s
Babam eklemis kizida kadinida. Ben hesabi surekli takip ediyodum napiyo bu kimlerle mesajlasiyo diye. Arada onun sifresiyle giriyodum falan. Sildigim kizi dun yine eklemis.
Tanidiginin kizi olamaz surtugun tekimini etekle arkadan poz vermis hemsire kadinda mini etekli bacak bacak ustune atip poz vermis profillerine baktim. Reelde yaparsa ne yaparim bilmiyorum annemi uzerse ben neler yaparim babama bilmiyorum annem bunlari haketmiyo ya hayatini adadi kadina yaptigina bak
Aksam aksam moralim oyle bozuldu ki aklim allak bullak oldu. Facebookta babamin mini etekli bir kizi arkadas olarak ekledigini ve birde hemsire bir kadini ekledigini gordum. Bu hemsire kadina birde mesaj atmis merabalar ... Hanfendi diye(
Babama facebook hesabini ben acmistim. Oyle pismanim kihic aklima boyle seyler yapacagi gelmemisti hemen sifresini degistirip hesabi dondurdum.
Olaydan anneme bahsetmeyi dusunmuyorum. Ablama anlattim birde kucuk kiz kardesime. Annem tansiyon hastasi anlatirsam cok uzulur. Ablam ne var erkekler genelde ekliyo kizlari falan dedi ama ben cok sinirlendim. Hatta babamdan sogudum tiksindim. Babamla bu konuyu yuz yuze konusamam. Hesabini dondurdum ama yine acarsa hesapof nasil engel olcam ben bu adama 55 yasina gelmis yaptigi seye bak (
bak şimdi madem teknolojinin nimetlerinden faydalanıyoruz.git +44..... lü numaralardan bedava SMS atan siteden bana mesaj at.aklına yatarsa içeriği düşünürüz.
Sakin ol bi önce. Direk aldatacak annemi diye psikolojiye sokma kendini. Telefonunda bir kadınla mesajları olduğunu falan görsen en ağır tepkiyi koy yani.
Şuan daha sakin olmayı dene ve gözlemle zamanla.
Yaş kaç canım? 7 veya 70'i hiç fark etmez, erkekleri çok tanımıyorsun sen sanırım. Benim dedem babaennem öldü 40ı çıktı, ertesi gün banba eş bulun diye dolandı ortalıkta. Düşünebiliyor musun?
Ben büyük küçük hiç bir erkeğin melek gibi olacağına inanmıyorum. Bişey yapmasa bile gözü kaymıyorsa bende neyim yani.
Bu erkekler neden böyle..
Yahu gelmıssın 50 küsür yasına ortalama ömrünün son ceyregındesın ve hala bır kız ayarlasam, dur suna slm(!) yazaym derdındeler.Bunları bananız ıcın demıyorum erkeklerın genelı boyle antropozo gırdıklerı ıcın 50 den sonra boyle oluyorlar.Hele bırde elın kadınına kırıla kırıla konusmazlar mı hanfendı vs. dıyerek sınır oluyorum daha evdekı hanımına canım dememıs baska kadınlara Allah ne verdıyse ınceldıkce ıncelıyorlar.
Eve ılk pc aldıgımızda babam geldı yanıma banada ogretsene dedı bende mahsustan tam ogretmedım yanlıs ve eksık anlattım babamda ben bunu yapamıyorum dıye kalktı basından cok sukur.Eger ogretseydım benım de buraya BABA temalı konu acmam an meselesıydı ne yazıkkı
Tekrar face hesabı acarsa, sende kendine sahte bir face hesabi ac ve mesaj yolla soyle yaz
/ X dayi ben senin memleketten biriyim, bu kadinlari eklemissin butun hemsehrilerin goruyor, kocaman adamsin, abdestli namazli hic yakistimi bu sana? yengeye soylerim devam edersen/
o da utancindan ne yapacagini bilemez/ bir daha da eline almaz bence
Ben özetin özetini geçeyim. Babamın feysine girdim. Bir sürü şeye şahit oldum. Babamın facesini kapattım. Babam naptı etti kendi imkanlarıyla açtı, hepimizi engelledi. Babama sanalda ulaşamıyoruz.
Dun annemlerdeydim. Aksam babam bilgisayarin basina oturdu. Sonra kardesimi cagirdi acilmiyo face diye. Dun aciliyodu noldu dedi. Facebook da gelismeler olmus ben eski sifreyi girdim bilerek sifreyi su tarihte su saatte degistirdiniz yazisi cikti(
Hemen ileri tusuna bastim eski sifreyle acti hesabi sok oldum :s hesabi kapatmak iyi fikir degilmis. Sonucta yeni hesap alirsa sizin dediginiz gibi takip edemeyiz babami.
Babamada tanimadigin kisilerimi ekledin sifreni kirmislar bi daha ekleme dedim. Bide heryere yorum yazma herkes goruyo yazdiklarini dedim sesini cikarmadi. Hemsireye attigi mesaji silmis. Mesaj silmeyide ogrenmis. Silinen mesajlari gorebiliyomuyuz arkadaslar??? Arsive baktim yoktu onceden silinenler arsive gidiyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?