bu ne ahlaksızlık ya
git gözüne sok babanın o mesajları
ben senin yaptığın yazdığın her şeyi görüyorum sen ne sanıyosun yaptığın hiçbirşey gizli kalmaz sanal ortamda utanmıyo musun de
hatta o kadını da bul saydır yani
ay ben bile sinir oldum
facebook u kapatsan başka yerden yapar, facebook yokken kimse çapkınlık yapmıyordu sanki...
benim babam da aynı yaşta, böyle bişeyine şahit olsam alır karşıma konuşurum bir sıkıntın mı var diye, ya da konuşamıyorsam konuşabilecek birine anlatırım durumu, abi, amca v.s.
annenin de bunu bilmeye hakkı var ama rahatsız diyorsun... ne desem bilemedim...
Babamla konusacak insan varda babamda nalayacak kapasite yok. Evde kendisine yillarini vermis karisini asalar azarlar bagirir hizmetci gibi kullanir ama elin surtugune canimlar cicimler havada ucusur... Annem bugun hastanelik olmus yeni ogrendim tansiyonu firlamis. Babamin yuzunden anneme o kadar kotu davraniyor ki.. Ablamla tekrar konustum. Bana sen sus ben konuscam dedi. Hesabinida takip et mesajlasmalari falan dedi. Ben babami arayip yaptiklarinin hesabini soracaktim ablam yapma bekle dedi. Babamdan hic bu kadar sogumamistim. Olmesini bile istiyorum o kadar tiksindim