Babam beni dövmeye kalktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size katılmıyorum
O kadar cümle kurmuş sadece “size katılmıyorum” mu diyorsunuz
Ne peki sizin istediğiniz
35 yaşında size babanız baksın ama siz kafanıza göre yaşayın mı diyelim
Adam böyle
Evlenmeseydinizde kız halinle orda burda kalamazsın dan çıkacaktı o kavga
Hayatınızın iplerini elinize alın
Annenizinde bu şekilde arada kalmaktan daha iyi bir hayatı olur

Aslında ben evden ayrılmak istemiyorum annemi bırakmak zor sadece haklı olduğumu duymak istiyorum

Buna rahatimi bozmak istemiyorum demiyorsun da, annemi birakmak istemiyorum diyorsun.
Sonuçta çalisip, anneni yanina alip tasinmakta var.

Ha annen istemiyorsa, kendisi bilecegi birsey.

Ve 35 yil sonra halen babani çözemediysen, burda kk ne yapsin? Parayi alan düdüdügü çalar. Babanin evindesin, onun parasini harciyorsan evet mecburen onun despot kurallarina uyumak zorundasin.

Şu ay o zaman kendi evine çık tavrına da hastayım 35 yaşında kadın düşünemedi ayrı eve çıkmayı çünkü. Sanki türkiyede yaşamıyor gibi işe gir eve çık diye yardırmıyo musunuz oturduğunuz yerden şaşıp kalıyorum. Ne işi ya hangi iş hangi para allahaşkına. Neymiş ailesinin evindeyse onun kurallarına uyacakmış o zaman. Allahın yarattığı dünyada Allahın kurallarına uymayanlar kuralcı başı kesiliyor konu kadın kısıtlamasına gelince :D
Konu sahibi yerinizde olsam her nasıl yaşamak istiyorsam öyle yaşamaya devam ederdim babanızın sizi de annenizi de dövmesine müsaade etmeyin. Eğer dışarıya karşı sessiz birisiyse rezillik çıkmasın diye susacak tip biridir gözü kara olun polisi ararım şikayet ederim diye konuşun korkmayın ağlamayın da. Ve tabi çalışmıyorsanız çalışsın birikim yapın ve kendine bi hayat kurmaya çalışın yavaş yavaş da olsa

Şu ay o zaman kendi evine çık tavrına da hastayım 35 yaşında kadın düşünemedi ayrı eve çıkmayı çünkü. Sanki türkiyede yaşamıyor gibi işe gir eve çık diye yardırmıyo musunuz oturduğunuz yerden şaşıp kalıyorum. Ne işi ya hangi iş hangi para allahaşkına. Neymiş ailesinin evindeyse onun kurallarına uyacakmış o zaman. Allahın yarattığı dünyada Allahın kurallarına uymayanlar kuralcı başı kesiliyor konu kadın kısıtlamasına gelince :KK70:
Konu sahibi yerinizde olsam her nasıl yaşamak istiyorsam öyle yaşamaya devam ederdim babanızın sizi de annenizi de dövmesine müsaade etmeyin. Eğer dışarıya karşı sessiz birisiyse rezillik çıkmasın diye susacak tip biridir gözü kara olun polisi ararım şikayet ederim diye konuşun korkmayın ağlamayın da. Ve tabi çalışmıyorsanız çalışsın birikim yapın ve kendine bi hayat kurmaya çalışın yavaş yavaş da olsa

Sizde hem ne isi ya diyip sonra da calismiyorsaniz calisin demenizde ayri bir mevzu

Şu ay o zaman kendi evine çık tavrına da hastayım 35 yaşında kadın düşünemedi ayrı eve çıkmayı çünkü. Sanki türkiyede yaşamıyor gibi işe gir eve çık diye yardırmıyo musunuz oturduğunuz yerden şaşıp kalıyorum. Ne işi ya hangi iş hangi para allahaşkına. Neymiş ailesinin evindeyse onun kurallarına uyacakmış o zaman. Allahın yarattığı dünyada Allahın kurallarına uymayanlar kuralcı başı kesiliyor konu kadın kısıtlamasına gelince :KK70:
Adamın evinde yaşayıp adamı polise şikayet etsin öyle mi

Şu ay o zaman kendi evine çık tavrına da hastayım 35 yaşında kadın düşünemedi ayrı eve çıkmayı çünkü. Sanki türkiyede yaşamıyor gibi işe gir eve çık diye yardırmıyo musunuz oturduğunuz yerden şaşıp kalıyorum. Ne işi ya hangi iş hangi para allahaşkına. Neymiş ailesinin evindeyse onun kurallarına uyacakmış o zaman. Allahın yarattığı dünyada Allahın kurallarına uymayanlar kuralcı başı kesiliyor konu kadın kısıtlamasına gelince :D
İşte bunlar benim düşüncem teşekkür

Aslında babanız sizi korumaya çalışıyor ama üslubu yanlış

Arkadaşın kardeşinde kalacağınızı giderken söylememişsiniz muhtemelen

Hatta onu tanıdığınız da şüpheli

Ben 18 yaşında iken kız arkadaşım dayısı dayısının arkadaşı ile ilçeden ile gitmiştim hiç garip gelmemişti o Zaman

Ama şimdi çılgınmışım diyorum tamam kızı annesini vs tanıyordum da dayısını da arkadaşını da ilk görmüştüm

Siz de 35 yaşın gerektirdiği olgunlukla hareket edin

Adamın evinde yaşayıp adamı polise şikayet etsin öyle mi
Etsin demedim edicem diye korkut dedim. Adamın evi nedir ya ayrıca aile evi onun ne kadar eviyse konu sahibinin de evi. Kadının da tercihi olsa babasının evinde oturmayı dul diye dövülmeyi istemezdi herhalde. Sanki seçimi konu sahibi yapmış gibi davranmayın

Etsin demedim edicem diye korkut dedim. Adamın evi nedir ya ayrıca aile evi onun ne kadar eviyse konu sahibinin de evi. Kadının da tercihi olsa babasının evinde oturmayı dul diye dövülmeyi istemezdi herhalde. Sanki seçimi konu sahibi yapmış gibi davranmayın
Bence gayette bir seçimdir..35 yaşında bir kadından bahsediyoruz 16 yaşında bir kız çocuğundan degil.
Bence de polise şikayet etsin ya da korkutsun sonrasında ne oluyor görelim. Babasının yerinde olsam onu bir daha eve sokmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X