- 27 Ağustos 2018
- 1.127
- 6.692
- 108
- 45
Şuan çalışmıyorum, zaten asgari ücret alıyorum çalışınca diyen siz değil misiniz?Böyle bir şey yok neden begenmiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan çalışmıyorum, zaten asgari ücret alıyorum çalışınca diyen siz değil misiniz?Böyle bir şey yok neden begenmiyim
O kadar cümle kurmuş sadece “size katılmıyorum” mu diyorsunuzSize katılmıyorum
Aslında ben evden ayrılmak istemiyorum annemi bırakmak zor sadece haklı olduğumu duymak istiyorum
Arkadaş çalışmak, evden ayrılmak istemiyormuş. Haklı olduğunu söylememizi istiyormuş :) Benim 6 yaşındaki kızım bu kafada değil.
Evet ama ben işte babam ılımlı olsun istiyorumCok mu ciddi rahatsizligi? Calisip ayri Eve cikamayacaginiz kadar?
Şu ay o zaman kendi evine çık tavrına da hastayım 35 yaşında kadın düşünemedi ayrı eve çıkmayı çünkü. Sanki türkiyede yaşamıyor gibi işe gir eve çık diye yardırmıyo musunuz oturduğunuz yerden şaşıp kalıyorum. Ne işi ya hangi iş hangi para allahaşkına. Neymiş ailesinin evindeyse onun kurallarına uyacakmış o zaman. Allahın yarattığı dünyada Allahın kurallarına uymayanlar kuralcı başı kesiliyor konu kadın kısıtlamasına gelince
Konu sahibi yerinizde olsam her nasıl yaşamak istiyorsam öyle yaşamaya devam ederdim babanızın sizi de annenizi de dövmesine müsaade etmeyin. Eğer dışarıya karşı sessiz birisiyse rezillik çıkmasın diye susacak tip biridir gözü kara olun polisi ararım şikayet ederim diye konuşun korkmayın ağlamayın da. Ve tabi çalışmıyorsanız çalışsın birikim yapın ve kendine bi hayat kurmaya çalışın yavaş yavaş da olsa
Adamın evinde yaşayıp adamı polise şikayet etsin öyle miŞu ay o zaman kendi evine çık tavrına da hastayım 35 yaşında kadın düşünemedi ayrı eve çıkmayı çünkü. Sanki türkiyede yaşamıyor gibi işe gir eve çık diye yardırmıyo musunuz oturduğunuz yerden şaşıp kalıyorum. Ne işi ya hangi iş hangi para allahaşkına. Neymiş ailesinin evindeyse onun kurallarına uyacakmış o zaman. Allahın yarattığı dünyada Allahın kurallarına uymayanlar kuralcı başı kesiliyor konu kadın kısıtlamasına gelince
Konu sahibi yerinizde olsam her nasıl yaşamak istiyorsam öyle yaşamaya devam ederdim babanızın sizi de annenizi de dövmesine müsaade etmeyin. Eğer dışarıya karşı sessiz birisiyse rezillik çıkmasın diye susacak tip biridir gözü kara olun polisi ararım şikayet ederim diye konuşun korkmayın ağlamayın da. Ve tabi çalışmıyorsanız çalışsın birikim yapın ve kendine bi hayat kurmaya çalışın yavaş yavaş da olsa
İşte bunlar benim düşüncem teşekkürŞu ay o zaman kendi evine çık tavrına da hastayım 35 yaşında kadın düşünemedi ayrı eve çıkmayı çünkü. Sanki türkiyede yaşamıyor gibi işe gir eve çık diye yardırmıyo musunuz oturduğunuz yerden şaşıp kalıyorum. Ne işi ya hangi iş hangi para allahaşkına. Neymiş ailesinin evindeyse onun kurallarına uyacakmış o zaman. Allahın yarattığı dünyada Allahın kurallarına uymayanlar kuralcı başı kesiliyor konu kadın kısıtlamasına gelince
Ev annemin evi böyle olur muAdamın evinde yaşayıp adamı polise şikayet etsin öyle mi
O zaman konu açmak sebebiniz ne gaza getirmemizi mi bekledinizİşte bunlar benim düşüncem teşekkür
Sizin anladığınız manada demedim yetmez anlamında söyledimŞuan çalışmıyorum, zaten asgari ücret alıyorum çalışınca diyen siz değil misiniz?
Deneyin bakalım olur mu görürsünüzEv annemin evi böyle olur mu
Yavaş yavaş kendine ayrı bi hayat bi düzen kur diyorum. Asgari ücretle çalışan birine hemen ayrı eve çık demekle çok fark var benim dediğim arasındaSizde hem ne isi ya diyip sonra da calismiyorsaniz calisin demenizde ayri bir mevzu
Etsin demedim edicem diye korkut dedim. Adamın evi nedir ya ayrıca aile evi onun ne kadar eviyse konu sahibinin de evi. Kadının da tercihi olsa babasının evinde oturmayı dul diye dövülmeyi istemezdi herhalde. Sanki seçimi konu sahibi yapmış gibi davranmayınAdamın evinde yaşayıp adamı polise şikayet etsin öyle mi
evetO zaman konu açmak sebebiniz ne gaza getirmemizi mi beklediniz
Bence gayette bir seçimdir..35 yaşında bir kadından bahsediyoruz 16 yaşında bir kız çocuğundan degil.Etsin demedim edicem diye korkut dedim. Adamın evi nedir ya ayrıca aile evi onun ne kadar eviyse konu sahibinin de evi. Kadının da tercihi olsa babasının evinde oturmayı dul diye dövülmeyi istemezdi herhalde. Sanki seçimi konu sahibi yapmış gibi davranmayın