- 21 Temmuz 2015
- 22
- 1
- 1
- 40
- Konu Sahibi Yelizyldzzz
-
Çok kötü bir durum; sizin tepkiniz çok yanlış olmuş, büyükler, anne baba varken kaynanaya bağırmak nedir?Suan o kadar kotuyum ki ağlayarak anlatacak kimsem yok. Ben kayınvalidemi aramızda yaşanan olaylardan beri sevmiyorum sevmiyorum hep mesafeliyim istesemde iyi olamıyoruM. Dün akşam annemlere geldiler abim evlendi tebriğe. kaynanam başladı beni şikayete ama nasıl anlatıyor sanki ben kötü birşey yaptın gibi gelmiyo yok aramıyor ssaygısız geçiyor kapımı çalmıyor. Bende eee yeter be dedim sana hesap mi ver cem kimsin dedim. Ve çok sinirlendim ağlamaya başladım yeter artık diye bağırdım. Babam içerden geldi herkesin içinde bana tokat attı bogazımi sıktı allah belani versin seni reddettim ded. Bende ağlıyorum hala bu sefer kaynanama dedim sen en büyük acıyı yaşarsın inşallah allahın cezası dedim. Bunun üstüne annem üstüme yürüdü ve beni rezil ettiler. Şimdi soruyorum nasıl anne bu nasıl baba bu evden koydular beni bu kadar sebebe... ben ne yapicaM.. eşim bu sırada isteydi orada yoktu... içim parcalandi hem rezil oldum hem mahcup.. bir anne baba bu kadar vicdansizmi olur...
Merhaba lar ben 22 yaşındayım 3 senelik evliyim annemle aynı yerdeyiz çok sık görüşürüz fakat gitmedim mi hep arar çağırır gittim de de hep soğuk durur iğneler yokken de merak eder arar durur.. ben ne yapicam yakınken bu kadar kırıcı banabirde kaynanamla altli ustlu oturuyoruz her gün annemle gitmem canını sıkıyormudur sizce bana mi öyle geldi
6 senelik evliyim enbaşından beri ne kaynanam ne görümcem beni sevdi. Seneleerce küs kaldım. Sadece eltimle iyiyim. Fakat daha sonra dayanamayıp kv ile barıştım fakat görümcem ile hala küsüm. Kendini birşey sanıyor mecbur aynı ortamda oluyoruz ve kendini büyük görmeler tavırlar... kv ile iyi olmamı istemiyor kıskanıyor bende zaten mesafeliyim. Kendiyle barışık bir insan değil ve tepeden bakıyor ben artık onu sildim hayatımdan birde kocasına baktıgımı söylüyormuş oğluna.. resmen nelere ugradım. Bu saatten sonra kıme nasıl olucam nasıl davranıcaö bir fikir verin. Birbirinden nefret eden iki insan. Eşimde kendi halinde sessiz biri kardeşidaha baskın..
Suan o kadar kotuyum ki ağlayarak anlatacak kimsem yok. Ben kayınvalidemi aramızda yaşanan olaylardan beri sevmiyorum sevmiyorum hep mesafeliyim istesemde iyi olamıyoruM. Dün akşam annemlere geldiler abim evlendi tebriğe. kaynanam başladı beni şikayete ama nasıl anlatıyor sanki ben kötü birşey yaptın gibi gelmiyo yok aramıyor ssaygısız geçiyor kapımı çalmıyor. Bende eee yeter be dedim sana hesap mi ver cem kimsin dedim. Ve çok sinirlendim ağlamaya başladım yeter artık diye bağırdım. Babam içerden geldi herkesin içinde bana tokat attı bogazımi sıktı allah belani versin seni reddettim ded. Bende ağlıyorum hala bu sefer kaynanama dedim sen en büyük acıyı yaşarsın inşallah allahın cezası dedim. Bunun üstüne annem üstüme yürüdü ve beni rezil ettiler. Şimdi soruyorum nasıl anne bu nasıl baba bu evden koydular beni bu kadar sebebe... ben ne yapicaM.. eşim bu sırada isteydi orada yoktu... içim parcalandi hem rezil oldum hem mahcup.. bir anne baba bu kadar vicdansizmi olur...
Soke oldum resmen annenhz babnzn yaninda sikayet etmk ne demek cocuk msn senSuan o kadar kotuyum ki ağlayarak anlatacak kimsem yok. Ben kayınvalidemi aramızda yaşanan olaylardan beri sevmiyorum sevmiyorum hep mesafeliyim istesemde iyi olamıyoruM. Dün akşam annemlere geldiler abim evlendi tebriğe. kaynanam başladı beni şikayete ama nasıl anlatıyor sanki ben kötü birşey yaptın gibi gelmiyo yok aramıyor ssaygısız geçiyor kapımı çalmıyor. Bende eee yeter be dedim sana hesap mi ver cem kimsin dedim. Ve çok sinirlendim ağlamaya başladım yeter artık diye bağırdım. Babam içerden geldi herkesin içinde bana tokat attı bogazımi sıktı allah belani versin seni reddettim ded. Bende ağlıyorum hala bu sefer kaynanama dedim sen en büyük acıyı yaşarsın inşallah allahın cezası dedim. Bunun üstüne annem üstüme yürüdü ve beni rezil ettiler. Şimdi soruyorum nasıl anne bu nasıl baba bu evden koydular beni bu kadar sebebe... ben ne yapicaM.. eşim bu sırada isteydi orada yoktu... içim parcalandi hem rezil oldum hem mahcup.. bir anne baba bu kadar vicdansizmi olur...
Suan o kadar kotuyum ki ağlayarak anlatacak kimsem yok. Ben kayınvalidemi aramızda yaşanan olaylardan beri sevmiyorum sevmiyorum hep mesafeliyim istesemde iyi olamıyoruM. Dün akşam annemlere geldiler abim evlendi tebriğe. kaynanam başladı beni şikayete ama nasıl anlatıyor sanki ben kötü birşey yaptın gibi gelmiyo yok aramıyor ssaygısız geçiyor kapımı çalmıyor. Bende eee yeter be dedim sana hesap mi ver cem kimsin dedim. Ve çok sinirlendim ağlamaya başladım yeter artık diye bağırdım. Babam içerden geldi herkesin içinde bana tokat attı bogazımi sıktı allah belani versin seni reddettim ded. Bende ağlıyorum hala bu sefer kaynanama dedim sen en büyük acıyı yaşarsın inşallah allahın cezası dedim. Bunun üstüne annem üstüme yürüdü ve beni rezil ettiler. Şimdi soruyorum nasıl anne bu nasıl baba bu evden koydular beni bu kadar sebebe... ben ne yapicaM.. eşim bu sırada isteydi orada yoktu... içim parcalandi hem rezil oldum hem mahcup.. bir anne baba bu kadar vicdansizmi olur...
3 ün 5 in hesabımı olur yaaaauuuv6 yıllık mı evlisin yoksa 3 yıllık mı ?
yoksa fake misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?