Babam beni reddetti..

Yelizyldzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
22
1
1
40
Suan o kadar kotuyum ki ağlayarak anlatacak kimsem yok. Ben kayınvalidemi aramızda yaşanan olaylardan beri sevmiyorum sevmiyorum hep mesafeliyim istesemde iyi olamıyoruM. Dün akşam annemlere geldiler abim evlendi tebriğe. kaynanam başladı beni şikayete ama nasıl anlatıyor sanki ben kötü birşey yaptın gibi gelmiyo yok aramıyor ssaygısız geçiyor kapımı çalmıyor. Bende eee yeter be dedim sana hesap mi ver cem kimsin dedim. Ve çok sinirlendim ağlamaya başladım yeter artık diye bağırdım. Babam içerden geldi herkesin içinde bana tokat attı bogazımi sıktı allah belani versin seni reddettim ded. Bende ağlıyorum hala bu sefer kaynanama dedim sen en büyük acıyı yaşarsın inşallah allahın cezası dedim. Bunun üstüne annem üstüme yürüdü ve beni rezil ettiler. Şimdi soruyorum nasıl anne bu nasıl baba bu evden koydular beni bu kadar sebebe... ben ne yapicaM.. eşim bu sırada isteydi orada yoktu... içim parcalandi hem rezil oldum hem mahcup.. bir anne baba bu kadar vicdansizmi olur...

Anne baba reddedilmez ama bence onlarla da arana mesafe koy. Ne yazık ki bizim toplumun saçma sapan fikri bu. Sen evlendinya artık "el" oldun. Eşinin ailesi de gerçek ailen. Çünkü kayinvaliden doğurup büyüttü seni. Sen ne hakla ona sinirlenebilirsin!

Evet biraz aşırı tepki vermissin ama ara bulmalari gerekirdi.

İnşallah eşin anlayış gösterir. O yanında olursa gerisi teferruat.

Anne baban neden bu tepkiyi gösterdi? Kayınvalidenle yaşadığın ilk olay değil mi?
Yine de ailenin yanında kayınvalideye öyle bağırman ve üslubun hoş olmamış. Anladığım kadarıyla ailen de kv de ayarsız. Babanla annen elaleme rezil etti bizi ya da boşanır dönersen ne olacak sendormu mu yaşadı anlamadım ki. İnşallah eşin destekçindir.

Çok kötü bir durum; sizin tepkiniz çok yanlış olmuş, büyükler, anne baba varken kaynanaya bağırmak nedir?

Aramıyor, sormuyor demiş kadın, namusunuza söz etmiş gibi tepki vermişsiniz. En azından aileniz gidene kadar bekleseydiniz. Annen- babanın yaptığı doğru değil ama belliki utanmışlar, bizim yetiştirdiğimiz evlat bu diye

Eşim annesine yaptığın yanlış buraya sikayetemi geldin dedi. Babam beni belalarla kovduğü için ben senin yanındayım bir daha görüşme ailenle sen evinde mutlu ol dedi bana.. ama hakkımı helal etmiyorum o kaynana ya onunda kızları var... Ben babamdan tokat yedim herkesin icinde

6 yıllık mı evlisin yoksa 3 yıllık mı ?
yoksa fake misin ?

bana öyle geliyor ki siz anne babanızı rezil etmişsiniz.
utanmışlar insanlar tavrınızdan halinizden.

Soke oldum resmen annenhz babnzn yaninda sikayet etmk ne demek cocuk msn sen

Herkesın içinde onca buyugun içinde sussaydınızda kv zın ayıbı olsaydı... Bence saygısızlık yapmışşınız.. Ailenız cok buyuk tepkı vermiş ama ben szıde haklı bulamıyorum ... Susup baska bıyere gecseydınız daha sevıyeli bı tpkı olurdu

yani senin verdiğin karşılık çokta iç açıcı değil, kvnin dediğini resmen onaylamışsın davranışınla, annen ve baban da aynı şeyi düşünüyorlar sanırım yoksa sana karşı cephe almazlar, yani biraz saygısız gibi geldin bana da

Bence siz ailece lafınızı sözünüzü hareketlerinizi bilmiyorsunuz.
İnsan ne olursa olsum kayınvalideye öyle saygısızca davranamaz herkesin içinde ya da yalnızken farketmez bana göre.
Canını çok sıkıyorsa gidersin başka odaya ya da balkona yakarsın bir sigara duymazsın,dinlemezsin.
Hiç bir baba da ne olursa olsun evladına şiddet uygulayamaz,hakaret edemez yine herkesin içinde ya da yalnız da olsa farketmez.
Sanırım siz aile olarak edepsizsiniz.
Yaşananlar hem çok ayıp hem de çok acı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…