Babam beni reddetti..

babani bilememde annen dahi kv nin yaninda seni atip kv ni tuttuysa,sapkani onune koy ve bir dusun istersen.kv yi sevmeyebilirsin ama saygili olmak baska bir sey.
kocanin hatri yoksa,kv nin yasinin hatri yoksa Allah rizasi adina buna dikkat etmelisiniz.

Aranizda.ne.yasandi biomiyorum ama babanizdam yediginiz tokadin suclusu kaynananiz degil. Anlattiklarinizdam gercekten aramayip sormadiginizi cikardim. Dolayisiyla kadin baska bi sey dememis, aramiyor sormuyor demis. Boyle anne babaya sikayet cok yanlis. Kirilabilirsiniz tabi ki. Ama boyle.karsilik vermeniz hic hos olmamis. Aileni utandirmissin. Tokat atmasi tabi ki yanlis ama sen de hakli degilsin.

Sana nedenini söyleyim.
Çünkü kadınsın, ezik olmalısın, sinirlendiğin şeye sesini çıkarmayıp SUSMASINI BİLMELİSİN.
Çünkü baba evine dönecek olsan yüz karasısın.İkinci elsin, onları utandırmandansa
manyak,sana eziyet eden kayınvalidene KATLANMALISIN.
Çünkü kadınsın, hep sineye çekmelisin, ezilmek senin fıtratında var, sen kim hakkını savunmak kim.
Çünkü kadınsın, aşağılanıp itilip kakılmak HAYATININ BİR PARÇASI OLMALI
ve bunu hazmetmeyi BİLMELİSİN.
Çünkü kadınsın, HAKKINI ARAMAMALISIN, ne yaşamış olursan ol KADERİM BU ÇOK ŞÜKÜR YİNE DE DEMELİSİN.
Bir kadın olarak isyan etmeye hakkın mı var sanmıştın?
Şimdi, "Bir kadın olarak sus!" lütfen..ve senin adına karar vermelerini izle.

Haksız da olsan aile bu yahu. Ne demek kaynananın yanında tokat atmak, boğaz sıkmak. Artık eşin eşinin ailesi seni adam yerine koyar mı? Asıl ayıplı mal gibi gelini yanında şikayet etmek nedir. Bunu ailen dinliyor bir de. Aman kızımıza kötü yetiştirilmiş demesinler bize laf gelmesin diye canları çıkıyor bazı kız ailelerinin. Erkek aileleri burnundan kıl aldırmaz.
Kendi oğulları hatalı olsa ama asla laf ettirmezler.

Ailenin böyle olduğunu biliyosan keşke ağzını tutsaydın. Herşey daha kötü olmuş. Çalışıyor musun? Eşinle aran iyi mi bari?

Eşiniz ne diyor bu duruma? Onun dışında sevmiyor olabilirsiniz ama bu sizi haklı çıkarmaz.Susmaliydiniz .Anneniz babanız verirdi cevabı.Siz kaynananizi haklı cikarmissiniz saygısızlık konusunda.

Millette saf saf yorum yapmış
Kak git az ötede oyna ya da fake konu açacaksan az istikrarlı ol..yoksa bende teperim

Mesafenizi koyun iki tarafa da
Beni de babam evlatlıktan reddetmişti
Sadece lafta bazı şeyler..

Acaba senin ailen de kv ile olan sorunlarda seni mi haksiz buluyor. Eger her tartismada gerek kendi anne babanizla gerek esinin ailesine boyle tepki veriyorsan otur haline agla. Kimseyi de suclama. Kadin bisey dememis ki. Konu komsuya ya da kendi ailesi icerisinde anlatmamis ki. Demek ki kadin soz geciremedi bari ana babasi akil versin demistir. Yarin da esinin olayi ogrendikten sonra verdigi tepki icin konu acarsin.

Kv ailenin yanında seni şikayet etmesi yanlış. anne babanın da bize niye şikayet ediyosunuz kendisine söyleyemiyor musunuz demesi gerekirdi. insanlar öyle yanlış yunluş kendi istedikleri gibi her şeyi anlatabilirler.. Ailen, sen haksızken bile senin tarafında olsun demiyorum.. Bi sorununuz varsa kendiniz çözün çocuk şikayeti gibi burada ne konuşuyosunuz demeleri lazımdı. Sana sen kv bağırıp kötü söz söyleyince tokat atmak yerine kızım ne biçim konuşuyosun o senin en başta büyüğün demesi lazımdı. Şİmdi siz kv gözünde sahipsiz gibi göründünüz.. Sen çok kötü hareket etsen bile belki başka nedenleri vardır bilemiyorum da ailenize karşı tavrınız alın. başkalaırnın gözünde ben haksızsam bile sahipsiz gibi görünürüm deyin. Allah korusun da ben uzun süre hem kv ile hem de anne babayla konuşmazdım. Kocanla durumun iyiyse kendi evine bak.

Ailen kaynanin yaninda bunu yapiyosa kaynana daha neler neler yapar...

Esin arkandaysa iyi , ama degilse malesef daha cok sorun yasarsin...

Bi arada keskr herkesin icindesende kaynana o sekil bagirmasaydin...

Eşim benim yanımda evet çünkü ona saygidada sevgidede kusur etmiyorum ama ailemin bu tutumu çok zoruma gitti..

Kime rezil oldunuz? Allahın cezası dediğiniz kayınvalidenize mi?herşey baştan yanlış o kadının sizi şikayet etmesi,sizin ona öyle konsmanız, babanızın davranışı.ama yanlşların sıralamsı olacaksa o hadi densizlik etmiş şikayet etmiş, siz annenizin evinde nasıl ona çemkirdiniz kendinize saygınız yokmu.benim babam herşeyi bakışıyla anlatır, ama ben evladı olarak onun evinde kayınvalideme surat bile assam babam beni uyarır.kim ne derse sen sus heleki benim evimde, heleki eşinin ailesine der.babanda çok kızmış demek.

senın yaptıgını asla desteklemiyorum doğru bir davranış değil,
ama bba dediğin arkandaki güçtür destektir gelip kimse gidip babama beni şikayet edmez edememeli.
bir de tokat falan... ama olayda hepiniz suçlusunuz.

Arkadasim bence senin psikolojik problemlerin var. 22 yasindayim diyorsun profilinde 30 yazio.6 yillik evliyim diyorsun digerinde 3 yillik yaziyor. Senin sayilarla takintin var galiba bi tutturamadin. Bari profesyonel yalan soylede eski konularinin detaylarini unutma cok komiksin....

Babanız size hep mi böyle davrandı .O yüzden mi bu kadar asabi bir yapınız var? (Eleştirmiyorum siz de aileniz de ağır tepkiler vermişsiniz. Bu yüzden merak ettim)

Bende kayinvalideme bu sekilde konussam, babam yok da annem de bana patlatirdi bi tokat..

Sen kaynanana rest cekerken iyimiydi?? Gelmiyor demis ee . ?? Sen haketmissin kusura bakma

Hiç kimse ,küçük çocuk gibi gelip beni anneme babama beni şikayet edemez.Demek aranızda olaylar olmuş ki,kaynanayla mesafe koymuşunuz. Sizde belki annemlerin yanında destek alırım diye sert çıkmışnız,ama sesininizi çıkarmasaydınızda sizde o ana baba varken onlar yine size kızardı.koca kadını dövmek boğaz sıkmak hele ki başkasının yanında ne demek.?!
Beş para etmezler.
Ben olsam sadece ana baba hakkı için belli günlerde görüşür( bayram vs.) onun dışında asla kendime böyle davranılmasına izin vermezdim.Siz o evden çıkmışınız artık.Anne baba da olsa o muamele yapılmaz.Kaynanız yüz alıp tepenize çıkmasın diye ,kaynanız gidince sizi sözlü uyarabilirdi.Ama normal değiller kesinlikle.Bu durumda sizinde o kadar tepki vermenizi yadırgamadım açıkçası, o ailede anca bu kadar tabii.
Hepsiyle mesafe koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…