- 6 Ocak 2013
- 1.293
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi Yelizyldzzz
-
Acaba senin ailen de kv ile olan sorunlarda seni mi haksiz buluyor. Eger her tartismada gerek kendi anne babanizla gerek esinin ailesine boyle tepki veriyorsan otur haline agla. Kimseyi de suclama. Kadin bisey dememis ki. Konu komsuya ya da kendi ailesi icerisinde anlatmamis ki. Demek ki kadin soz geciremedi bari ana babasi akil versin demistir. Yarin da esinin olayi ogrendikten sonra verdigi tepki icin konu acarsin.Suan o kadar kotuyum ki ağlayarak anlatacak kimsem yok. Ben kayınvalidemi aramızda yaşanan olaylardan beri sevmiyorum sevmiyorum hep mesafeliyim istesemde iyi olamıyoruM. Dün akşam annemlere geldiler abim evlendi tebriğe. kaynanam başladı beni şikayete ama nasıl anlatıyor sanki ben kötü birşey yaptın gibi gelmiyo yok aramıyor ssaygısız geçiyor kapımı çalmıyor. Bende eee yeter be dedim sana hesap mi ver cem kimsin dedim. Ve çok sinirlendim ağlamaya başladım yeter artık diye bağırdım. Babam içerden geldi herkesin içinde bana tokat attı bogazımi sıktı allah belani versin seni reddettim ded. Bende ağlıyorum hala bu sefer kaynanama dedim sen en büyük acıyı yaşarsın inşallah allahın cezası dedim. Bunun üstüne annem üstüme yürüdü ve beni rezil ettiler. Şimdi soruyorum nasıl anne bu nasıl baba bu evden koydular beni bu kadar sebebe... ben ne yapicaM.. eşim bu sırada isteydi orada yoktu... içim parcalandi hem rezil oldum hem mahcup.. bir anne baba bu kadar vicdansizmi olur...
Suan o kadar kotuyum ki ağlayarak anlatacak kimsem yok. Ben kayınvalidemi aramızda yaşanan olaylardan beri sevmiyorum sevmiyorum hep mesafeliyim istesemde iyi olamıyoruM. Dün akşam annemlere geldiler abim evlendi tebriğe. kaynanam başladı beni şikayete ama nasıl anlatıyor sanki ben kötü birşey yaptın gibi gelmiyo yok aramıyor ssaygısız geçiyor kapımı çalmıyor. Bende eee yeter be dedim sana hesap mi ver cem kimsin dedim. Ve çok sinirlendim ağlamaya başladım yeter artık diye bağırdım. Babam içerden geldi herkesin içinde bana tokat attı bogazımi sıktı allah belani versin seni reddettim ded. Bende ağlıyorum hala bu sefer kaynanama dedim sen en büyük acıyı yaşarsın inşallah allahın cezası dedim. Bunun üstüne annem üstüme yürüdü ve beni rezil ettiler. Şimdi soruyorum nasıl anne bu nasıl baba bu evden koydular beni bu kadar sebebe... ben ne yapicaM.. eşim bu sırada isteydi orada yoktu... içim parcalandi hem rezil oldum hem mahcup.. bir anne baba bu kadar vicdansizmi olur...
hadi ya.... buda miMillette saf saf yorum yapmış
Kak git az ötede oyna ya da fake konu açacaksan az istikrarlı ol..yoksa bende teperim
Sen kaynanana rest cekerken iyimiydi?? Gelmiyor demis ee . ?? Sen haketmissin kusura bakmaSuan o kadar kotuyum ki ağlayarak anlatacak kimsem yok. Ben kayınvalidemi aramızda yaşanan olaylardan beri sevmiyorum sevmiyorum hep mesafeliyim istesemde iyi olamıyoruM. Dün akşam annemlere geldiler abim evlendi tebriğe. kaynanam başladı beni şikayete ama nasıl anlatıyor sanki ben kötü birşey yaptın gibi gelmiyo yok aramıyor ssaygısız geçiyor kapımı çalmıyor. Bende eee yeter be dedim sana hesap mi ver cem kimsin dedim. Ve çok sinirlendim ağlamaya başladım yeter artık diye bağırdım. Babam içerden geldi herkesin içinde bana tokat attı bogazımi sıktı allah belani versin seni reddettim ded. Bende ağlıyorum hala bu sefer kaynanama dedim sen en büyük acıyı yaşarsın inşallah allahın cezası dedim. Bunun üstüne annem üstüme yürüdü ve beni rezil ettiler. Şimdi soruyorum nasıl anne bu nasıl baba bu evden koydular beni bu kadar sebebe... ben ne yapicaM.. eşim bu sırada isteydi orada yoktu... içim parcalandi hem rezil oldum hem mahcup.. bir anne baba bu kadar vicdansizmi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?