Babam beni reddetti..

çok saygısızmışsın ama sende

öz ailen bile böyle tepki gösteriyorsa kendi hatalarını da bir düşün istersen

bence bağırarak ağlayarak aileden destek beklemişsiniz destek yerine köstek olunca olanlar olmuş eşinize anlattınızmı bu yaptıklarınızı ve size yapılanları o günden haberi var mı yani ?

Kayinvalidenizi gormek istemeyebilirsiniz tabii ki. Ama ailenizin yaninda o ne derse desin alttan almaniz gerekirdi siz yine tavrinizi koyardiniz sonrasinda. Aileniz de sizin tavrinizdan dolayi mahcup olmustur. Tepkileri dogru degil kesinlikle ama fitili siz ateslemissiniz. :/

kayınvalidenizlene sorunlar yaşadınız?
anlattıgına göre hepiniz suçlusunuz.
sen sevmek zorunda değilsin saygı göstermek zorundasın.
kayınvalidene cevap verme demiyorum uslubun yanlış.
baban baştan sona yanlış.
kayınvalideniz de yanlış rencide etmiş.

Sadece size yüklenilmiş ama kayınvalideniz de edepsizmiş gerçekten de..
Ne demek kızı ailesine şikayet etmek?
Hiçkimsede saygı yok.. Sabır yok...

çok kötü olmuş.. keşke biraz sussaydın..

kayinvaliden cocuk gibi sizi sikayet etmesi yalnis babanizinda eti sizin kemigi benim der gibi davranmis oda kotu olms sizin icin benimkide anlatirmis annem bir sus iki susmus 3.de begenmiyorsan ben cocugumuda yavrularinada sahibim demis kayinvalidem o oldu sikayet etmiyormus cocukmuyuz biz allah askina kotu olmus ama sizin icin uzuldum

sinirlerinize hakim olamamışsınız ama bunun sonucunda babanızın yaptığı çok ayıp. sizi susturabilirdi kızabilirdi vs ama tepkisi çok çirkin.

büyükler büyük değilki küçük saygılı olsun. siz de gördüğünüzü uygulmışsınız.ben sizde hata bulamadım. eşiniz destekse kimseyle görüşmeyin bu saatten sonra.

Normal şekilde konuşarak anlaşamıyormusunuz? İlla böyle fevri şekilde laf dalaşına girmek zorundamıydınız? Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Sizde de hata var.

Masum Kimse yok bu olayda, siz, kayinvalideniz, anne-babanız , herkes hatalı.. bence hepsiyle mesafeli ol bundan sonra

Benim anlamadığım nokta kv sizi kötülerken anneniz babanızın susup dinlemesi ve tepki koymanın size kalması.Tabi siz abartmışsınız o ayrı bir konu. Şahsen kv beni aileme kötülese annem babam cevabını verir bana söyleyecek laf bırakmazdı.Sizin tepkiniz yanlış olmuş keşke ailenizin yanında susup cevabını sonra verseydiniz veya eşiniz verseydi.

basbasa kaldıgında kv ile konusabilirdin ailenin yanında bu tepkiyi vermen cok yanlıs olmus.. annen ve baban cok mahcup olmuslar.. babanın sana vurması bogazına sarılması yanlıs ama sen de zorlamıssın sartları.. biraz ortalıgın sakinleşmesini bekle düzelir.. niş eşin doldurusa gelip bişey yapmaz

O nasil baba ya, gel sustur, dovmek nedir...kadinda bir omur boyu ayni sarkiyi söyler şimdi "seni ailen bile...."deyip durur..yanlislar silsilesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…