- 16 Mart 2015
- 1.111
- 1.250
- 133
- Konu Sahibi Yelizyldzzz
-
çok saygısızmışsın ama sendeSuan o kadar kotuyum ki ağlayarak anlatacak kimsem yok. Ben kayınvalidemi aramızda yaşanan olaylardan beri sevmiyorum sevmiyorum hep mesafeliyim istesemde iyi olamıyoruM. Dün akşam annemlere geldiler abim evlendi tebriğe. kaynanam başladı beni şikayete ama nasıl anlatıyor sanki ben kötü birşey yaptın gibi gelmiyo yok aramıyor ssaygısız geçiyor kapımı çalmıyor. Bende eee yeter be dedim sana hesap mi ver cem kimsin dedim. Ve çok sinirlendim ağlamaya başladım yeter artık diye bağırdım. Babam içerden geldi herkesin içinde bana tokat attı bogazımi sıktı allah belani versin seni reddettim ded. Bende ağlıyorum hala bu sefer kaynanama dedim sen en büyük acıyı yaşarsın inşallah allahın cezası dedim. Bunun üstüne annem üstüme yürüdü ve beni rezil ettiler. Şimdi soruyorum nasıl anne bu nasıl baba bu evden koydular beni bu kadar sebebe... ben ne yapicaM.. eşim bu sırada isteydi orada yoktu... içim parcalandi hem rezil oldum hem mahcup.. bir anne baba bu kadar vicdansizmi olur...
çok kötü olmuş.. keşke biraz sussaydın..Eşim annesine yaptığın yanlış buraya sikayetemi geldin dedi. Babam beni belalarla kovduğü için ben senin yanındayım bir daha görüşme ailenle sen evinde mutlu ol dedi bana.. ama hakkımı helal etmiyorum o kaynana ya onunda kızları var... Ben babamdan tokat yedim herkesin icinde
fake dolu şekerim burada ne yapalım3 ün 5 in hesabımı olur yaaaauuuv
6 yıllık mı evlisin yoksa 3 yıllık mı ?
yoksa fake misin ?
basbasa kaldıgında kv ile konusabilirdin ailenin yanında bu tepkiyi vermen cok yanlıs olmus.. annen ve baban cok mahcup olmuslar.. babanın sana vurması bogazına sarılması yanlıs ama sen de zorlamıssın sartları.. biraz ortalıgın sakinleşmesini bekle düzelir.. niş eşin doldurusa gelip bişey yapmazSuan o kadar kotuyum ki ağlayarak anlatacak kimsem yok. Ben kayınvalidemi aramızda yaşanan olaylardan beri sevmiyorum sevmiyorum hep mesafeliyim istesemde iyi olamıyoruM. Dün akşam annemlere geldiler abim evlendi tebriğe. kaynanam başladı beni şikayete ama nasıl anlatıyor sanki ben kötü birşey yaptın gibi gelmiyo yok aramıyor ssaygısız geçiyor kapımı çalmıyor. Bende eee yeter be dedim sana hesap mi ver cem kimsin dedim. Ve çok sinirlendim ağlamaya başladım yeter artık diye bağırdım. Babam içerden geldi herkesin içinde bana tokat attı bogazımi sıktı allah belani versin seni reddettim ded. Bende ağlıyorum hala bu sefer kaynanama dedim sen en büyük acıyı yaşarsın inşallah allahın cezası dedim. Bunun üstüne annem üstüme yürüdü ve beni rezil ettiler. Şimdi soruyorum nasıl anne bu nasıl baba bu evden koydular beni bu kadar sebebe... ben ne yapicaM.. eşim bu sırada isteydi orada yoktu... içim parcalandi hem rezil oldum hem mahcup.. bir anne baba bu kadar vicdansizmi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?